ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

mfca
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Академик 02.08, 21:00ч

Мнениеот mfca » 01 авг 2010 18:45

modor написа:Един хубав "Х" няма да е никак лошо да врътнеме ;)

Чакай малко, кои сте вие!? По темата - победа за Черноморец.
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 01 авг 2010 19:19

Зависи до голяма степен какво е състоянието на Академик и е първи мач в А група за тях, така че вероятно ще са надъхани. Според мен е 1 или Х.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 авг 2010 00:19

Тази година за разлика от Славия и Локо Пловдив отборът на Черноморец Бургас има реалния потенциал да е на 3 или 4 място в А група. :) Балъков ние помним какво каза...искаме резултати вече.
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 авг 2010 16:29

Академик без Манчев и само с 16 играчи в Бургас

Сериозни кадрови проблеми застигнаха Академик (Сф) преди първия мач на тима в „А" група от 28 години насам. „Студентите" останаха само с 16 здрави играчи за гостуването на Черноморец на стадион „Лазур". Мачът е от 21:00 ч днес.

От вчера новакът в елитната група е в Бургас и се настани в хотел „Аква". Един от асовете на отбора Владимир Манчев има проблеми с бедрен мускул и ще бъде аут още около две седмици. Вратарят Николай Чавдаров все още не е навлязъл в нужната форма и също както и Манчев засега не е картотекиран в БФС.

Костадин Велков пък страда от разтежение. Синът на треньора на Миньор - Антон Велков, се контузи на една от предсезонните проверки със Септември (Симитли). Капитанът Никола Асенов пък е наказан от баража с Несебър. В негово отсъствие в центъра на отбраната най-вероятно ще се появи едно от новите попълнения - бившият играч на Локомотив (Пд), Мартин Сечков.

Въпреки многото проблеми около състава в отбора са оптимисти за крайния изход от двубоя.

В същото време стана ясно, че „студентите" преговарят с юношата на ЦСКА - Михаил Александров. В близките дни се очаква развитие по въпроса за евентуалното му привличане. Проблеми от страна на бившия му клуб - Борусия (Дортмунд), няма да има. В момента двете страни преговарят за личните условия на играча.

http://www.sport1.bg/sport1/node/182909

Добре е,че Владо Манчев няма да играе!Мисля че той беше единствения по-качествен играч в Академик.Дано се поздравим днес с добра и резулалтна победа. ;)
R.I.P

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 авг 2010 21:56

Нищо не играем!Трагедия сме.Май по-зле играем и от миналия сезон. :shock:
R.I.P

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 авг 2010 22:56

бала МАНГАЛА да си ходи със събев искаме си НАФТАТА с президент денис ершов исп директор ХР Порточанов и треньор Херо

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 авг 2010 23:02

С тази игра не сме и за осмицата жалко.Отново провален сезон...
R.I.P

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 02 авг 2010 23:28

Ч-ц че не игра не игра ма тез Академик направо ма отрепаха такъв бетон освен Интер не бях гледал това не е футбол и за двата отбора се отнася ужас повече БГ мач няма да погледна просто няма снисъл

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 02 авг 2010 23:33

Е..хти амбициите 3-то място боже боже прибери си версиите моля ти се . Това знаете ли защо се получава защото първо Бала ако разбираше от футбол все щеше да си намери работа при швабите , и второто по важно е че като пуснах мача първите 5 мин слушах коментара без да гледам и си помислех че играят Бразилия . Може ли такова нещо за каква школа говорят за какви планове за какви неща , титулярния им състав с трима българи . Да оставин на страна че тея чужденци са без никаква перспектива , то не можеш и да очакваш да се развие някой от тея . Взел ми ги Бала по на 30 години , за никакъв ч.п не стават и отбор ще прави , абе толкова съм разочарован от тоя нашия футбол вече , че направо незнам . А идва ли ви на акъла че накрая на месеца тея и пари ше вземат и то такива къде вие не сте виждали цял живот на едно място. Да се чудиш на Митко Събев на какво се надява , не вижда ли че Черноморец се е превърнал в едно сиропиталище . Да не се обиди накой от Бургас , казвам го защото ми е неприятно такъв град да няма читав отбор .

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 авг 2010 23:36

south_division написа:Е..хти амбициите 3-то място боже боже прибери си версиите моля ти се . Това знаете ли защо се получава защото първо Бала ако разбираше от футбол все щеше да си намери работа при швабите , и второто по важно е че като пуснах мача първите 5 мин слушах коментара без да гледам и си помислех че играят Бразилия . Може ли такова нещо за каква школа говорят за какви планове за какви неща , титулярния им състав с трима българи . Да оставин на страна че тея чужденци са без никаква перспектива , то не можеш и да очакваш да се развие някой от тея . Взел ми ги Бала по на 30 години , за никакъв ч.п не стават и отбор ще прави , абе толкова съм разочарован от тоя нашия футбол вече , че направо незнам . А идва ли ви на акъла че накрая на месеца тея и пари ше вземат и то такива къде вие не сте виждали цял живот на едно място. Да се чудиш на Митко Събев на какво се надява , не вижда ли че Черноморец се е превърнал в едно сиропиталище . Да не се обиди накой от Бургас , казвам го защото ми е неприятно такъв град да няма читав отбор .

Прав си, с наемници отбор не се прави !
Изображение

Върни се в “Черноморец”