Калу поиска на всяка цена Шампионска лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Pro.Daeg
Контакти:

Калу поиска на всяка цена Шампионска лига

Мнениеот Pro.Daeg » 02 авг 2010 20:43

Нападателят на Челси Саломон Калу заяви, че всички в тима са амбицирани да триумфират с Шампионската лига. "Сините" от Лондон преживяха много силен сезон, в който успяха да спечелят дубъл в Англия, взимайки титлата и Купата на ФА, но европейската титла продължава да убягва на Роман Абрамович.
"Миналата година загубихме от Интер на 1/8 финал, но тази година ще направим всичко, за да можем да спечелим Шампионската лига. Не можем да дочакаме старта време ние да вдигнем този трофей категоричен беше Калу.

runnersa
Контакти:

Re: Калу поиска на всяка цена Шампионска лига

Мнениеот runnersa » 02 авг 2010 21:18

Не знам кой какво иска с какви играчи излизат това лято английските отбори в контролите обаче много ги тупат бе айде в началото беше по-разбираемо ама сега вече ще почва първенството скоро, а пък английските отбори продължават да ги дънят в контролите със страшна сила! Много ми е интересно какво ще направят Ливърпул и Тотнъм в плейофите съответно на ЛЕ и ШЛ където особено Тотнъм може да се срещнат със много сериозни съперници ;)
Забравих Ман Сити и Астън Вила които също се включват в плейофите на ЛЕ! Изключително любопитно си ми е да видя как играе отбора на Ман Сити и в Европа, и в започващото първенство ;)

Pro.Daeg
Контакти:

Мнениеот Pro.Daeg » 02 авг 2010 21:42

Конкретно резултатите във контролите никога не са били от значение...важно е показаното на терена а то определено не е хич задоволяващо и при Челси и Ливърпул и Сити и Вила може би Арсенал и Ман.Ю показват що годе добра игра. Но аз го отдавам на това ,че повечето тимове се пазят защото имат прекалено мачове и не искат да влизат във форма още от началото искат да тръгнат по-плавно без много натоварвания и постепенно да наберат инерция някъде около коледа да са във върхова форма. Още е рано според мен да се прецени кой какво ще постигне през сезона.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 авг 2010 13:10

Pro.Daeg написа:Конкретно резултатите във контролите никога не са били от значение...важно е показаното на терена а то определено не е хич задоволяващо и при Челси и Ливърпул и Сити и Вила може би Арсенал и Ман.Ю показват що годе добра игра. Но аз го отдавам на това ,че повечето тимове се пазят защото имат прекалено мачове и не искат да влизат във форма още от началото искат да тръгнат по-плавно без много натоварвания и постепенно да наберат инерция някъде около коледа да са във върхова форма. Още е рано според мен да се прецени кой какво ще постигне през сезона.

Ок съгласен съм, но отборите които започват участието си в плейофите на европейските турнири след седмица-две се ми се струва, че трябва да са в малко по-добра форма в момента отколкото са защото едни издънки там могат да им се отразят много зле на целия сезон ;)

Върни се в “Челси”