Нападателят на Челси Саломон Калу заяви, че всички в тима са амбицирани да триумфират с Шампионската лига. "Сините" от Лондон преживяха много силен сезон, в който успяха да спечелят дубъл в Англия, взимайки титлата и Купата на ФА, но европейската титла продължава да убягва на Роман Абрамович.
"Миналата година загубихме от Интер на 1/8 финал, но тази година ще направим всичко, за да можем да спечелим Шампионската лига. Не можем да дочакаме старта време ние да вдигнем този трофей категоричен беше Калу.
Калу поиска на всяка цена Шампионска лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Калу поиска на всяка цена Шампионска лига
Не знам кой какво иска с какви играчи излизат това лято английските отбори в контролите обаче много ги тупат бе айде в началото беше по-разбираемо ама сега вече ще почва първенството скоро, а пък английските отбори продължават да ги дънят в контролите със страшна сила! Много ми е интересно какво ще направят Ливърпул и Тотнъм в плейофите съответно на ЛЕ и ШЛ където особено Тотнъм може да се срещнат със много сериозни съперници 
Забравих Ман Сити и Астън Вила които също се включват в плейофите на ЛЕ! Изключително любопитно си ми е да видя как играе отбора на Ман Сити и в Европа, и в започващото първенство

Забравих Ман Сити и Астън Вила които също се включват в плейофите на ЛЕ! Изключително любопитно си ми е да видя как играе отбора на Ман Сити и в Европа, и в започващото първенство

Конкретно резултатите във контролите никога не са били от значение...важно е показаното на терена а то определено не е хич задоволяващо и при Челси и Ливърпул и Сити и Вила може би Арсенал и Ман.Ю показват що годе добра игра. Но аз го отдавам на това ,че повечето тимове се пазят защото имат прекалено мачове и не искат да влизат във форма още от началото искат да тръгнат по-плавно без много натоварвания и постепенно да наберат инерция някъде около коледа да са във върхова форма. Още е рано според мен да се прецени кой какво ще постигне през сезона.
Pro.Daeg написа:Конкретно резултатите във контролите никога не са били от значение...важно е показаното на терена а то определено не е хич задоволяващо и при Челси и Ливърпул и Сити и Вила може би Арсенал и Ман.Ю показват що годе добра игра. Но аз го отдавам на това ,че повечето тимове се пазят защото имат прекалено мачове и не искат да влизат във форма още от началото искат да тръгнат по-плавно без много натоварвания и постепенно да наберат инерция някъде около коледа да са във върхова форма. Още е рано според мен да се прецени кой какво ще постигне през сезона.
Ок съгласен съм, но отборите които започват участието си в плейофите на европейските турнири след седмица-две се ми се струва, че трябва да са в малко по-добра форма в момента отколкото са защото едни издънки там могат да им се отразят много зле на целия сезон