Нужен ли е на Левски опорен халф?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

catakunec
Контакти:

Нужен ли е на Левски опорен халф?

Мнениеот catakunec » 02 авг 2010 18:22

След мача с ЦСКА се обедих че на Левски е нужен опорен !
Просто Йовов не става за там , да той е техничен задържа топката ама и мн лесно я губи , а като я изгуби става лошо отзад видя се и срещу ирландците и срещу цска мн грешни пасове изгубени високи топки и прочие.Сега е момента да се вземат нужните мерки и да се намери 1 халф който да закърпи единствената дупка според мен в отбора . Батков да не се стиска а да отпусне някой лев и да се реши тоя проблем а не всеки път като се изгуби топката от ицо да треперим . има още време за трансфер Батков ,Ясен и Гонзо да се замислят сериозно докато не е станало твърде късно и да се вайкаме после .

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: От самолет се гледа ,че е нужен халф !!!

Мнениеот zap_lv » 02 авг 2010 18:39

Атанас Борносузов се продаде за пари в Румъния ,пробваха холандец и поляк мисля ,но не стават.Лъчо тоя сезон незнам в каква форма е ,Тевия му е рано още за първия отбор ,може би от зимата ще играе по-редовно.
Кажете някой опорен халф ,който да дойде в България за такава заплата и при този антифутбол демонстриран от повечето ни отбори.Сигурен съм ,че се търси ,и че има набелязани хора ,но просто се чака да им изтече договора ,иначе ще излезе много скъпо.В действителност,ако искаме да се мерим с големите ни трябват футболисти ,незнам докога ще успеем да караме на мускули.Вероятно и Бардон ще продължи да убеждава новите си съотборници да поритат тука ,за да ги види голям отбор.

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 02 авг 2010 18:40

Абсолютно си прав , но надали някой ще седне да чете темите които пускаме

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 авг 2010 18:57

Със Сърмов беше зле ,а без него още по-зле.

Ама и ние феновете сме едни тупани.Сърмов го псувахме всеки мач ,а сега плачеме за опорен халф. .....

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 02 авг 2010 18:59

ЕМИЛ написа:Със Сърмов беше зле ,а без него още по-зле.

Ама и ние феновете сме едни тупани.Сърмов го псувахме всеки мач ,а сега плачеме за опорен халф. .....

Сърмов беше просто трагедия , без него сме си по - добре , обаче няма и да е лошо ако земат някой дефанзивен халф обаче да е от класата поне на Ричи :П

Офтопик:

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 02 авг 2010 19:14

Всеки, който твърди, че без Сърмов сме по-добре, или не разбира от футбол, или има нещо лично срещу него, което не е свързано с футбола! Второто е много малко вероятно, така че много моля футболните лаици да не се изказват неподготвени! Не от самолет, а от Марс се вижда, че имаме крещяща нужда от опорен халф! Та питам "Защо беше продаден Георги, без да му е намерен достоен заместник? И к.ра ли ми държаха до сега, та не взеха някой!" Лъчо Балтанов да ме извинява, но имаше едно вярно отиграване откакто влезе в игра! Голям гипс, голямо нещо.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 02 авг 2010 19:41

catakunec написа:След мача с цска се обедих че на Левски е нужен опорен !
Просто Йовов не става за там , да той е техничен задържа топката ама и мн лесно я губи , а като я изгуби става лошо отзад видя се и срещу ирландците и срещу цска мн грешни пасове изгубени високи топки и прочие.Сега е момента да се вземат нужните мерки и да се намери 1 халф който да закърпи единствената дупка според мен в отбора . Батков да не се стиска а да отпусне някой лев и да се реши тоя проблем а не всеки път като се изгуби топката от ицо да треперим . има още време за трансфер Батков ,Ясен и Гонзо да се замислят сериозно докато не е станало твърде късно и да се вайкаме после .

Аз това го казах още преди мача с Дъндалк ама някои ми спореха че сме могли и с Йовов , Балтанов и Огнянов.. на Йовов не му е мястото там просто.. дефанзивни функции няма човека!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 авг 2010 19:42

pehopeho написа:Всеки, който твърди, че без Сърмов сме по-добре, или не разбира от футбол, или има нещо лично срещу него, което не е свързано с футбола! Второто е много малко вероятно, така че много моля футболните лаици да не се изказват неподготвени! Не от самолет, а от Марс се вижда, че имаме крещяща нужда от опорен халф! Та питам "Защо беше продаден Георги, без да му е намерен достоен заместник? И к.ра ли ми държаха до сега, та не взеха някой!" Лъчо Балтанов да ме извинява, но имаше едно вярно отиграване откакто влезе в игра! Голям гипс, голямо нещо.

За нуждата от халф съм съгласен,за Сърмов обаче-не!Не може да си спираш топката и тя да те удря в носа!Вчера имаше двама червени такива,гледката е тъжна.Абсолютен дърводелец!А за Лъчо-нека да изиграе пет мача като титуляр,тогава да го оценяваме!Не може да те третират като вечна резерва и пълняч на дупки,и да се чакат чудеса-пет мача,пък да видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 02 авг 2010 19:52

pehopeho написа:Всеки, който твърди, че без Сърмов сме по-добре, или не разбира от футбол, или има нещо лично срещу него, което не е свързано с футбола! Второто е много малко вероятно, така че много моля футболните лаици да не се изказват неподготвени! Не от самолет, а от Марс се вижда, че имаме крещяща нужда от опорен халф! Та питам "Защо беше продаден Георги, без да му е намерен достоен заместник? И к.ра ли ми държаха до сега, та не взеха някой!" Лъчо Балтанов да ме извинява, но имаше едно вярно отиграване откакто влезе в игра! Голям гипс, голямо нещо.

А ти ако си мислиш , че със Сърмов сме по-добре значи си слушал мачовете само по радиото и не си го гледал до сега що за играч е .. в Европа и по важните ни мачове 90% от головете ни бяха заради Сърмов.. или се дупеше и топката му минаваше между краката или го минаваха като спрял. А за това , че първно трябва заместник да се намери съм съгласен!

levskimo
Контакти:

Мнениеот levskimo » 02 авг 2010 19:56

Ричи в момента играе, в някакъв нигерийски тим, така че няма да е проблем да го върнем. Ама мечти...

Върни се в “Левски”