Хубава тема, да споделя и моето виждане:
в средата сме трагедия! Гаджев не е във форма и това е видно за всеки, щом чорбата с янчев ни надигра в средата! Спешно трябва да се търси добър опорен халф, йовов се мъчи но не му е там силата. Дарко май още спи, Минев е много зле от ляво, немога да разбера как може да си бек и да не можеш да центрираш една топка? От началото на сезона е доста нервен и несигурен, прави безумни фалове и евтини картони. Дано дани младенов събере самочувствие защото вчера го нямаше! Най-ми е кофти че цял мач неможем да си подадем повече от 3 точни паса, никаква идея нищо! Колкото до Дембеле, мисля че определено е попадение дано само не научи син сити. А Пеньо си е добре 3-та резерва и турчето е по-добро!
Дано изчистват нещата но опорен халф задължително ни трябва
За Дербито и Спортно-технически анализи
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: За Дербито и Спортно-технически анализи
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
"Муден е и няма техниката на Христов." Как можа да кажеш че Христов с нищо не е превъзхождан от Дембеле... да не си му рода на Жорето бе? И каква техника си видял при Христов? При всяко докосване пада и си оправя диадемата (като имаше коса) а сега само се почесва.
Но си прав че е рано Дембеле да става любимец. Просто изнесе много добър мач.
Но си прав че е рано Дембеле да става любимец. Просто изнесе много добър мач.
UltraBlue написа:run1973 написа:Гледам обсъжда се всичко друго ,но не и спортно-техническите качества на Дербито.Имало ли е дузпа срещу Делев,имало ли е нарушение срещу Акуаро,справедливи ли са червените картони,но не и кой от отборите как е играл.Моето мнение е че Левски изглеждат обезпокояващо в кондициооно отношение.И по време на мача в Калмар в четвъртък и вчера още по отчетливо се видя,че отбора ни след 60 минута окапват като круши.Калмар ни изпуснаха след 60 минута да ни вкарат 2-3 чисти положения,а гола висеше на косъм и падна за щастие чак накрая и нямаше повече време.Вчера ЦСКА ни превъзхождаха с владеене на топката през целия мач,а отново след 60 минута наште пак окапаха по терена.И другото ,което ми прави впечатление ,че Дембеле много рано го направихме любимец,а той с нищо не превъзхожда един Г.Христов.Муден е и няма техниката на Христов.Обаче е пък борец и във въздуха е с предимство.Това е което му харесвам,нищо друго.нека не го възхваляваме толкова.
Прекалено песимистично гледаш на нещата... според мен в Четвъртък най- ясно ще се види в какво състояние сме. Мача с Калмар не съм го гледал, но от репортажите не мисля че онея са ни изтървали едва ли не

Внимавайте много с Дембеле и него вдигайте в облаците, защото още не е направил нищо особенно. Колко такива минаха пред ЦСКА и Левски? Страшен старт, голове, а след месец не може да ходи. То не бяха Демба Нирен, Моке, Гийом, Кристофър, Гаучо, Мигел и още много други герои. Ние сме склонни заради един гол да направиме от един футболист звезда, чакайте поне да се докаже. Централни нападатели в ЦСКА и Левски са били най-големите звезди в българския футбол:Гунди, Жеков, Наско Сираков, Любо Пенев. Сравненията са безмислени!
Абе я се скрийте бе,рано било Дембеле да ни станел любимец...ахеиаехиаеих......и като ни стане любимец по-рано от вас предвиденото време,какво ще се случи?...ще ни арестуват ли?.....или пък Дембеле ще спре да играе,защотото некви пикльовци от форума на гонг му станали фенове по-рано от предвиденото и той ще се възгордее и няма да му пука вече.....де*ба издуханите Ви мисли,ама без да се обиждате

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

вижте к`во, всички чорбари казват че дембеле е като гонзо. Значи ще има нападение - остава само да няма червени картони, щото съдиите може и да него възприемат като наше момче.....
redpride написа:Внимавайте много с Дембеле и него вдигайте в облаците, защото още не е направил нищо особенно. Колко такива минаха пред ЦСКА и Левски? Страшен старт, голове, а след месец не може да ходи. То не бяха Демба Нирен, Моке, Гийом, Кристофър, Гаучо, Мигел и още много други герои. Ние сме склонни заради един гол да направиме от един футболист звезда, чакайте поне да се докаже. Централни нападатели в ЦСКА и Левски са били най-големите звезди в българския футбол:Гунди, Жеков, Наско Сираков, Любо Пенев. Сравненията са безмислени!
От тея чужденци ми кажи един който е имал "страшен старт",ок

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
Левски-55.......цска-54

- Синият Болярин
- Контакти:
Съгласен съм единствено за кондиционното състояние, но имахме двойно по-малко време за възтановяване. Ще видим с Калмар как ще изглеждаме.
И едно уточнение- Иса не е турчин, а е с баща сириец и българска майка. А и да беше турчин, че дори циганин, не виждам къде е проблемът. С какво пречи повече един работлив циганин или турчин, особено циганите може да са малко, но все пак и такива има, отколкото един пенсионер с има-няма 20 години трудов стаж, който постоянно се оплаква за щяло и нещяло, реве що му е ниска пенсията и гласува за Б(*П? Точка по въпроса!
И едно уточнение- Иса не е турчин, а е с баща сириец и българска майка. А и да беше турчин, че дори циганин, не виждам къде е проблемът. С какво пречи повече един работлив циганин или турчин, особено циганите може да са малко, но все пак и такива има, отколкото един пенсионер с има-няма 20 години трудов стаж, който постоянно се оплаква за щяло и нещяло, реве що му е ниска пенсията и гласува за Б(*П? Точка по въпроса!
Нямах възможност да гледам целия мач.Но от първото полувреме останах свпечатление,че Ясен има още на какво да ги учи макар ,че не са деца.А относно Йовов трява да се коригира защото не става само с техника трябва повече да се подава.Честита ни победа и дано не се отървем от такива през настоящия ,че и бъдещи сезони.
Синият Болярин написа:Съгласен съм единствено за кондиционното състояние, но имахме двойно по-малко време за възтановяване. Ще видим с Калмар как ще изглеждаме.
За Иса приемам забележката не знаех какъв е! Ама пенсионер с 20 год трудов стаж

За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
Аз не ще го предада,
за нищо на света,