Синя окупация написа:Между другото Бербатов отново вкара за Юнайтед. На почивката е 2:0 за Манчестър
Ееее тоя ще стане гол майстор на първенството
Наздраве !
П.С. Колко му плащаха в Ман.Юн. на седмица ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синя окупация написа:Между другото Бербатов отново вкара за Юнайтед. На почивката е 2:0 за Манчестър
goteborg написа:Mersi,che sum dobre doshul,kakto kazvate.Otdavna turseh nekakva takava normalna kompania,da si pieme,da si obsujdame neshtata,po normalen nachin i veche shte idvam tuka.Nazdrave!!!Vchera deteto mi napravi 4 meseca!I ako tova ne e povod da se nasvetkame...
goteborg написа:Mersi,che sum dobre doshul,kakto kazvate.Otdavna turseh nekakva takava normalna kompania,da si pieme,da si obsujdame neshtata,po normalen nachin i veche shte idvam tuka.Nazdrave!!!Vchera deteto mi napravi 4 meseca!I ako tova ne e povod da se nasvetkame...
plan-2012 написа:Синя окупация написа:Между другото Бербатов отново вкара за Юнайтед. На почивката е 2:0 за Манчестър
Ееее тоя ще стане гол майстор на първенството![]()
Наздраве !
plan-2012 написа:Синя окупация написа:Между другото Бербатов отново вкара за Юнайтед. На почивката е 2:0 за Манчестър
Наздраве !
Синя окупация написа:Чудно ми е обаче защо досега не съм видял едно чорбарче да пише в тая тема!?![]()
angelov написа:Да си призная аз лично много съм плюл по него, но когато е ставало дума за нац. отбор.
След в Манчестър вкарва всеки мач не мога да кажа на черното бяло. Играе и прославя България. Евала Мите.
Наздраве!
Ne moga,chestno,ne znam kak stava,oshte ne sum svetnat,otskoro visia po komputara,shtoto sum v chujbina i obshto vzeto skuchaia.angelov написа:goteborg написа:Mersi,che sum dobre doshul,kakto kazvate.Otdavna turseh nekakva takava normalna kompania,da si pieme,da si obsujdame neshtata,po normalen nachin i veche shte idvam tuka.Nazdrave!!!Vchera deteto mi napravi 4 meseca!I ako tova ne e povod da se nasvetkame...
Бате ако можеш само да пишеш на кирилица цена няма да имаш
Синя окупация написа:plan-2012 написа:Синя окупация написа:Между другото Бербатов отново вкара за Юнайтед. На почивката е 2:0 за Манчестър
Наздраве !
Мисля, че беше по 100 000 паунда на седмица
I tvoeto da e jivo i zdravo!Nazdrave!!!birabecks написа:goteborg написа:Mersi,che sum dobre doshul,kakto kazvate.Otdavna turseh nekakva takava normalna kompania,da si pieme,da si obsujdame neshtata,po normalen nachin i veche shte idvam tuka.Nazdrave!!!Vchera deteto mi napravi 4 meseca!I ako tova ne e povod da se nasvetkame...
Да ти е живо и здраво!Моето пък вдругиден става на 9 месеца,така че "поводи " ще има...Аре наздраве!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост