12 срещу 1: Сини фенове бият момиче

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ultrastyle
Контакти:

12 срещу 1: Сини фенове бият момиче

Мнениеот ultrastyle » 02 авг 2010 15:14

Случката с момичето, което е било бито в метрото се разчу още сутринта. Показанията на хората, които са били там са твърде различни. В крайна сметка момичето, което е било тръгнало на мач, заедно с още двама свои приятели, едва ли е стигнало до стадиона, и едваа ли е изгледало срещата, при която Левски би с 1 на 0 вечния си спъперник.

Каквото и да се е случило, каквито и да са подробностите, изводът не е много приятен. Започнаха да посягат и на жени, което не че е нещо странно в днешно време, но ми се струва леко комплексарско, още повече че тя е била само една, а те 12.

Да се опитваш да свалиш блузата на момиче, само защото тя не е на отбора, който ти харесваш е меко казано тъпо. Нямам идея какво си е мислила мръсната дузина в момента, но е факт, че подобни случки петнят името на верните фенове и истински ултраси.
http://www.ultras-bg.com/220/12-sreshtu ... miche.html

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: 12 срещу 1: Сини фенове бият момиче

Мнениеот garfild8 » 02 авг 2010 15:23

Тази неприятна случка,както и случката на бензиностанцията,край Самоков,червени фенове да бият сини фенове,ВРЕДИ И ПЕТНИ ИМЕТО,на всички фенове в България.Несамо на Левски или ЦСКА,на всички и това е единия от главните фактори,публиката на нашите мачове,да намалява.Другите две причини са лошите бази и стадиони и слабите играчи,като цяло.
Само Черно море.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 авг 2010 15:24

Сега остава да започнат да пишат перничани и вече не знам. Може би ще търсим разликите, но можем да си зададем въпроса, ние различни ли сме?! Само другите ли са лошите? Или пък само ние ли сме добрите?! Това от мен и ви приканвам, спазвайте добрия тон.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 02 авг 2010 15:25

Нали пишеше, че на "Опълченска" са ги хванали, по 3 години на всеки от тия и готово. Да видат в панделата дали е добре да те пердашат...
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 02 авг 2010 15:26

Ставате смешни!Ама наистина СМЕШНИ!!!
Някакъв си там писал на Спортал за този случай и веднага почнахте с тезите,изводите,заключенията...Някъде да има нещо официално или потвърдено от органите за този случай??Май не а?По тази логика да пиша и аз на Спортал,че са ме били 20 баби с шалчета на ЦСКА в градският транспорт и веднага да почнете с простите коментари...
Не ви ли писна след всяка глупост която се напише от някой си смешник да почвате да хленчите като някой ***** ?
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 авг 2010 15:29

т FC_LEVSKI на 02 Авг 2010 15:26
Някакъв си там писал на Спортал за този случай и веднага почнахте с тезите,изводите,заключенията...Някъде да има нещо официално или потвърдено от органите за този случай??Май не а?По тази логика да пиша и аз на Спортал,че са ме били 20 баби с шалчета на ЦСКА в градският транспорт и веднага да почнете с простите коментари...
Не ви ли писна след всяка глупост която се напише от някой си смешник да почвате да хленчите като някой ***** ?

ти май си бил от тия дето са дърпали момичето ;)

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 02 авг 2010 15:32

За съжеление това е образа на българския футбол четох за статията в спортала. В България няма свобода викаш "само ЦСКА" мятат по тебе някое паве или обличаш си тениска на Левски идват и те бият. Не знам тези имат ли родите ли , къде са им учителите , къде е обществото което трябва да им формира начина на мислене и т.н. Бях преди време на мач на Расинг Сантандер и Атлетик Билбао и въпреки ,че баските хич не са лесни по характер нямаше нито един инцедент, е имаше закачки между феновете ,но само до там. Хората отдавна са разбрали ,че футбола е празник ,а не място за избиване комплекси или да се правиш на мъж.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 02 авг 2010 15:35

mertezaker написа:
т FC_LEVSKI на 02 Авг 2010 15:26

ти май си бил от тия дето са дърпали момичето ;)

НЕ!Аз съм от тези които за толкова години са се начели на какви ли не НЕПРОВЕРЕНИ глупости писани от разни псевдо-журналистчета за да си вдигат рейтинга..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 авг 2010 15:36

Случката не е потвърдена нито от МВР, нито от друг сериозен източник.

По принцип такива неща са осъдителни и не трябва да се толериратл
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”