ЦСКА е пред сериозно наказание

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Re: ЦСКА е пред сериозно наказание

Мнениеот federer_11 » 02 авг 2010 12:55

UltraBlue написа:Пичове, дайте да не се дразним за такива неща. Който е бил в Б знае че и оттам имаше такива неща към маркиньос ;)

И аз си признавам, в сектор "Б" си имаше възгласи към Маркиньос, но в никакъв случай проява на расизъм. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: цска е пред сериозно наказание

Мнениеот blue magic » 02 авг 2010 12:57

Old_death написа:
ДокладвайОтговори с цитатRe: цска е пред сериозно наказание
от dodo7271 на 02 Авг 2010 12:35

Хващам бас на 1 милион лева, че делегатът няма да го е описал в доклада и после "синьото БФС" ще каже, че нищо такова не се е случило.

Ако съдията е видял и опише средния пръст,който Гонзо показа на агитката,може и да опише всичко друго,особено къде беше и какво видя при изблъскването с ръка на Дембеле преди гола.

Пропусна да кажеш нещо и за дузпата на Спас Делев.
Добре е че поне треньорът ви е нормален и се държа културно, като не измисли сто хиляди причини за загубата различни от самия ЦСКА.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 02 авг 2010 12:58

Майка ми имаше рожден ден и не бях на мача,но по телевизията се видя ясно средния пръст на Гонзо,чуха се расистките възгласи на сектор Г,чуха се бомбите в сектор Б.
И двата отбора заслужават едно огромно наказание и това е!

Потребителски аватар
sl321

Re: цска е пред сериозно наказание

Мнениеот sl321 » 02 авг 2010 13:05

dodo7271 написа:Хващам бас на 1 милион лева, че делегатът няма да го е описал в доклада и после "синьото БФС" ще каже, че нищо такова не се е случило.

1 милион :o ....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 02 авг 2010 13:06

А всички тези претенции от страна на ЦСКА са доста неоснователни.
Спас Делев през целия мач(докато беше на терена)псуваше съдията и това се виждаше много ясно.Показват му се два картона за оспорване на съдийско отсъждане и Спас Делев отива да се къпе още през първото полувреме.
Въпреки че Влади Гаджев каза че имало втори картон за него,аз съм на мнение, че кракът на защитника на ЦСКА няма за цел да спре топката а да го спъне,съприкосновение има което по всички правила на футбола е дузпа.
Съдията бил свирил в полза на Левски?!? Това като го прочетох ми стана смешно.Около 60 мин. съдията отсъди някакви фаулове, които само той видя.
Така че драги ми червени фенове,свалете червените очила и сложете такива с диоптер за да изгледате мача отново.

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 02 авг 2010 13:10

Расизмът да не е лошо нещо? Проблемът в тая държава е не расизъм, а обратното - прекалената толерантност.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 авг 2010 13:17

valkata_levski написа:А всички тези претенции от страна на ЦСКА са доста неоснователни.
Спас Делев през целия мач(докато беше на терена)псуваше съдията и това се виждаше много ясно.Показват му се два картона за оспорване на съдийско отсъждане и Спас Делев отива да се къпе още през първото полувреме.
Въпреки че Влади Гаджев каза че имало втори картон за него,аз съм на мнение, че кракът на защитника на ЦСКА няма за цел да спре топката а да го спъне,съприкосновение има което по всички правила на футбола е дузпа.
Съдията бил свирил в полза на Левски?!? Това като го прочетох ми стана смешно.Около 60 мин. съдията отсъди някакви фаулове, които само той видя.
Така че драги ми червени фенове,свалете червените очила и сложете такива с диоптер за да изгледате мача отново.

Минев напсува Маркиньос след като го срита.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 02 авг 2010 13:18

В случая са фенове на цска но не трябва да се правим на "света вода".Гонзо не трябва така да се подава на такива провокации особено че вече е спортен директор а не футболист.Просто им пада на нивото на тия които го псуват а това не е добре и за него и за Левски.Бомбите са отвратително нещо.Яно някой хора много бързо забравиха инцидентите.Според мен трябва наказание за цска относно расистките скандирания,за Гонзо относно средния пръст към публиката( не знам дали има такава точка в правилника на БФС),и на Левски относно хвърлените бомби от фенове на Левски.Тогава нещата ще вземат да се нормализират.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 02 авг 2010 13:19

valkata_levski написа:А всички тези претенции от страна на ЦСКА са доста неоснователни.

http://www.novsport.com/news106706_1003.html а това в 0,42 секунда кво е а не само това още в 18 минута милиев трябваше да се къпе 8-) 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 13:20

pomiqrat написа:

Минев напсува Маркиньос след като го срита.

Спрете с тея дребни заяждания бе хора. Нито едните, нито другите са светци, че да ги мерим кой е по голям от другия :geek:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Левски”