Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

the wall
Контакти:

Re: Средния пръст на "европееца" Гонзо !

Мнениеот the wall » 02 авг 2010 12:29

z.a.l.e.z.a написа:От Гонзо друго не може да се очаква,но реално кво ни пука от този пръст мен за друго ме боли.Ама то си е в нашата кошница така,че майната му на тоя даите да си погледнем нашия стан.Емо отново налапа комисионите ние налапахме 1 на 0 от говедата и сега чакаме някакъв Шеридан да ни оправя бакиите.Ми няма как да стане. Налагане на червени юнуши моментално започване на строежна нов стадион и база само това може да са ни приоритети сега всичко друго е мижи да те лажем.

Пич, съгласен съм с теб да не му отделяме толкова внимание на Гонзо и да си гледаме в нашия двор.
Само че кажи ми кои юноши да наложим, нали все пак и резултати трябва да гоним. Виж че нищо не излиза от българските школи, българските юноши ги бият всички наред. Там нещата трябва много да се променят, а резултатите ще дойдат след години. А иначе в ЦСКА налагаме юноши колкото можем - Караджов, Виданов, Тонев, сега Томи Костадинов и Дечев, Делев макар и не наш юноша, също е много млад и се налага.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:29

lisynger написа:Голям мъжкар е Грозньо :!: Показва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях

Абе какво се правите на светци бе... тея същите бащи с деца го псуваха като каруцари, ти сега на морален ще ми се правиш. Смешна работа сте :lol: А вие дето тръгнахте да биете бащите с децата във В сектор бе отворко??? И факли мятахте по тях, ама иначе сте много възпитани :evil:
Последна промяна от UltraBlue на 02 авг 2010 12:30, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 02 авг 2010 12:34

Гара Дембеле еййй ама,добър е ,а ?
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 02 авг 2010 12:37

the wall написа:
z.a.l.e.z.a написа:От Гонзо друго не може да се очаква,но реално кво ни пука от този пръст мен за друго ме боли.Ама то си е в нашата кошница така,че майната му на тоя даите да си погледнем нашия стан.Емо отново налапа комисионите ние налапахме 1 на 0 от говедата и сега чакаме някакъв Шеридан да ни оправя бакиите.Ми няма как да стане. Налагане на червени юнуши моментално започване на строежна нов стадион и база само това може да са ни приоритети сега всичко друго е мижи да те лажем.

Пич, съгласен съм с теб да не му отделяме толкова внимание на Гонзо и да си гледаме в нашия двор.
Само че кажи ми кои юноши да наложим, нали все пак и резултати трябва да гоним. Виж че нищо не излиза от българските школи, българските юноши ги бият всички наред. Там нещата трябва много да се променят, а резултатите ще дойдат след години. А иначе в ЦСКА налагаме юноши колкото можем - Караджов, Виданов, Тонев, сега Томи Костадинов и Дечев, Делев макар и не наш юноша, също е много млад и се налага.

Не ни трябват наемници братле те просто нямат сърце и това е.Ако се направят базите да тренират младите всичко ще си е ОК аз бих предпочел още 3 год без титла ,но после да видя момчета които са готови да изядат треват,които като вкарат гол първата им работа да да се затичат със се сила към Г и да се метнат във феновете да пеят с нас песните а не да ми показват някакви маймунски танци до страничното колче.Това е само това искам нищо друго.Да милеят за звездата която носят над сърцето си а нядаявам се и в него.
Последна промяна от z.a.l.e.z.a на 02 авг 2010 12:41, променено общо 1 път.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 авг 2010 12:38

Напълно нормална реакция на Гонзо. Каквото повикало, такова се обадило. Няма как 200 олигофрена, с изкривени от злоба и омраза физиономии да те псуват цял мач и да ти си мълчиш. Фабио Капело, интересно, защо ли също така не си сдържа нервите и показа среден пръст на агитката на Реал? Евала на Гонзо, само така.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 02 авг 2010 12:39

Xapu1936 написа:Ei bratle zashto se pravi6 na lud mnogo dobre vijda6 4e gara e zad za6titnika na cska i go buta na kakav se pravi6 v momenta a sigurno nqmashe duspa za cska miliev butna spas delev i tuk li nqmashe ?
[offtopic]Абе ти на Локо ли си фен, или на цска? :shock: Любовта м/у червени и един друг Пловдивски отбор е пословична, та ти май си някой под прикритие а?[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 02 авг 2010 12:40

Xapu1936 написа:Ei bratle zashto se pravi6 na lud mnogo dobre vijda6 4e gara e zad za6titnika na cska i go buta na kakav se pravi6 v momenta a sigurno nqmashe duspa za cska miliev butna spas delev i tuk li nqmashe ?

Ей, братле, това е български форум. Трябва да се пише на кирилица. Това, че си изостанал с образованието е разбираемо, но не трябва да го демонстрираш тук. Освен кирилицата , съществуват и правила за писане, които явно не познаваш. Ееее, няма от къде да ги знаеш, те се учат от 1-ви до 3-ти клас. Там се научаваш да поставяш точки и запетайки в изреченията. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 авг 2010 12:41

lisynger написа:Голям мъжкар е Грозньо :!: Показва среден пръст на бащите с деца на 15 метра от тях

Ама много псуват тия деца. Явно има проблеми с възпитанието в червената публика.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 02 авг 2010 12:44

- Защо Костадинов или Дочев не показват среден пръст ?
- Защото, среден пръст показват само мъжете !!!
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 02 авг 2010 12:45

Обаче големи фенове сте левскарите даже хореографията на мача на обратно си я бяха направили няма такъв смях и излагаци :) :) :) пак казвам майната му на Гонзо такъв като него не може да ме обид.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Върни се в “ЦСКА”