Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Остър връх"- Гара Дембеле
На мене ми направи приятно впечатление това че Дембеле се бореше и гонеше всяка топка до последно !Нещо което много малко фуболисти в БГ правят 

Много съм доволен от играта на Дембеле.Дано се работи с това момче за да ни носи още много щастливи моменти.
- brat domingo
- Контакти:
Дембеле наистина показа голяма класа, поне за нашето първенство. Иначе двата отбора са от една класа в момента, която хич не е лоша, като се имат предвид бюджетите, с които разполагат грандовете
Гара е светлия лъч до момента. Прави ми адски добро впечатление, че гони всяка топка и с тази физика е много полезен. Вчера направи слалом между 4 човека в първите минути и "препарира" един от чорбарите /та и техниката явно не е много зле/.
Иначе нека не се изхвърляме, горните негативни коментари са напълно основателни. Защита е пълна трагедия всяка изсипана топка ми скъсява живота с 1 месец, настава нечовешка паника и чистене "на посоки" /вчера изчистиха повечето топки в противникови играчи/. Халфовата линия и тя не е "цвете за мирисане" Йовов на всички им е ясно, че не е за деф.халф вчера първото полувреме игра като 12 човек на чорбата /без верен пас, и загубени елементарни топки/. Гаджев не е в най-добрата си форма, а и сам му е трудно. Дарко е в слаба форма и играе без желание до момента. Жо до момента му върви играта и прави добри мачове, но тази пуста негова физика /не се научиха да не го търсят с високи топки и това си е/. Дани Младенов ...ми незнам дигнаха го в небето заради мача с ония ботуши от Дръндръсп;дйф /даже няма и да ги помня/, а вчера беше много инертен.
В крайна сметка ще отдам на умората вчерашния мач само ме е яд, че толкова слаб цецка исках да ги качим на резултат.
Иначе нека не се изхвърляме, горните негативни коментари са напълно основателни. Защита е пълна трагедия всяка изсипана топка ми скъсява живота с 1 месец, настава нечовешка паника и чистене "на посоки" /вчера изчистиха повечето топки в противникови играчи/. Халфовата линия и тя не е "цвете за мирисане" Йовов на всички им е ясно, че не е за деф.халф вчера първото полувреме игра като 12 човек на чорбата /без верен пас, и загубени елементарни топки/. Гаджев не е в най-добрата си форма, а и сам му е трудно. Дарко е в слаба форма и играе без желание до момента. Жо до момента му върви играта и прави добри мачове, но тази пуста негова физика /не се научиха да не го търсят с високи топки и това си е/. Дани Младенов ...ми незнам дигнаха го в небето заради мача с ония ботуши от Дръндръсп;дйф /даже няма и да ги помня/, а вчера беше много инертен.
В крайна сметка ще отдам на умората вчерашния мач само ме е яд, че толкова слаб цецка исках да ги качим на резултат.

Някой каза,че му харесва Иво Иванов.Питам,на кой мач?
само си помислете сбора от бюджетите на Левски и ЦСКА е по малък от бюджета на еврогранда Дънлок, за кво си говорим
stg333 написа:само си помислете сбора от бюджетите на Левски и ЦСКА е по малък от бюджета на еврогранда Дънлок, за кво си говорим
Стига бе...тва вярно ли е?!?!?!?!?

Е много ясно, че е по-малък. Я си направи справка за разликата в стандарта България - Ирландия и ще ти стане ясно 
Иначе, Гара е голям!!!

Иначе, Гара е голям!!!

Само да вметна, че Дембеле го намериха Локо Пд
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- federer_11
- Контакти:
Дембеле е играл дълго време в "Б" отбора на Оксер, както и в Истър, датския Архус и гръцкия втородивизионен Пиерикос.