Нередовният гол на Дембеле
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нередовният гол на Дембеле
С оглед на селекцията на левски лятото и доброто представяне до момента във европа победа за левски беше напълно очаквана над нестабилния отбор на цска който е раздиран от непрекъснати проблеми и с извинение простотии!
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]
Аре стига бе комплексар
къде видя нередност в гола чукнал го е леко и почваш да ми говориш веднага за купена титла скрий се 

lokos написа:В ТУРЦИЯ ЛИ СМЕ!!! ДРАСНИ НА КИРЧО И МЕТОДИ!! ПА СИ ПЛАЧИ КОЛКО ИСКАШ!!!
Ako ne mi raz4itash, sinio iskarsko govedo ne mi otgovariai
A kolkoto do turcia pitai vashite nai golemite zvezdi kak e tam, maker 4e ve4e I tam mai ne mojete da prodavate vashite smeshni mijiturki.
- Kolec
- Контакти:
А бе има злетаци.. ама тук са малкоооо повечко.. това че някое хлапе от ЦСКА ще му е трудно утре да се покаже пред приятелите си защото ЦСКА са паднали и си е писало мЪката в тоз' форум, незначи че трябва да се нареждат всички фенове!!!
Само някой алкохоло-наркотично пристрастен съдия би свирил фал при гола на Гара и дузпа на Делев (Имаше малки пропуски като едно грубо настъпване и "симулацията" на маймуняка Маркиньос) съдията си беше "БАШ МАЙСТОРА" ! Справи се добре, не остави футболистите да му се качват на главата (Някой беше писал че бил пресилен втория картон на Гаджев - Евала на момчето, на интервю след мача си призна че е симулирал).
И двата отбора бяхме много ама МНОГО ЗЛЕ ... много големи грешки в защита и голяма НЕМОЩ в нападение (с изключение гола на Гара)
Честита победа подуенци! Пожелавам Ви в края на сезона да сте на 2ро място
след ЦСКА! :D
ПС: Големи грешки от страна на П.Дочев - Томи Костадинов беше най-добрия ни играч по-време на подготовката... но ние трябваше да гледаме Маймунякиньос ?!?!?
ПС2: Дано Дембеле да се разкра от ФК Подуене скоро защото нищо хубаво не ни чака!

И двата отбора бяхме много ама МНОГО ЗЛЕ ... много големи грешки в защита и голяма НЕМОЩ в нападение (с изключение гола на Гара)
Честита победа подуенци! Пожелавам Ви в края на сезона да сте на 2ро място

ПС: Големи грешки от страна на П.Дочев - Томи Костадинов беше най-добрия ни играч по-време на подготовката... но ние трябваше да гледаме Маймунякиньос ?!?!?
ПС2: Дано Дембеле да се разкра от ФК Подуене скоро защото нищо хубаво не ни чака!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Накратко!... Има някой нередовен, но, определено, не е голът!... Я се огледай!!! Ти!... Да!... Ти пусналият темата!!!

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Deliba6 написа:Накратко!... Има някой нередовен, но, определено, не е голът!... Я се огледай!!! Ти!... Да!... Ти пусналият темата!!!![]()
![]()
Я пак я виж ситуацията и ми кажи какво редовно има в нея.
http://bgfootball.com/new.php?id=241
Дембеле блъсна с дясната си ръка Акуаро, когато защитникът беше скочил за топката във въздуха.
- mistreated
- Контакти:
Как може да говорите, че няма нищо съмнително около гола. Абсолютно явно се вижда как Дембеле бута Акуаро, докато е във въздуха и се опитва да играе с топката. Не е нужно да "не си закусвал", за да те избутат докато си във въздуха. И 150 кила да е Акуаро пак ще го избута достатъчно, че да не може да направи добър контакт с топката и да не може да я избие. Защо се правите на слепи? За дузпи няма да споря, защото такива нямаше. Но пък имаше 2-3 положения на границата на наказателното поле на Левски, които съдията подмина с лека ръка. Приемам и тях. Гола обаче си беше абсолютно нередовен! Сините продължавате да се заблуждавате, че имате отбор, но при тези проблеми на ЦСКА преди мача не виждам как може да се гордеете с това, което показахте. Оправданията с по-малкото почивка са смешни, още по-смешното е, че им вярвате. Аз съм убеден, че това са максималните възможности на Левски, а ние имаме много по-голям потенциал на пейката. 5-6 от новите изобщо не играха, а се очаква да са по-добри от тези, които снощи излязоха на терена. Така че ако победим в Бургас нищо чудно още след втория кръг да сме с равни точки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Редовен е голът на Гара 

- mistreated
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Редовен е голът на Гара
ОК, твое мнение. Но те питам ако скочиш и някой те избута с ръка в гърба какво ще стане? Отговори ми на този въпрос.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- Lakokara4a
- Контакти:
Ей, интеригентно недостатъчните чорбета да мълчат и да не говорят глупости 

Върни се в “Футбол - България”