[center]

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Roger_Federer написа:vladitol написа:ха-ха-ха малко те е яд а ?
Ей нещастник,прибирай се в село Подуене,не ти ли почна смяната вече бе клоун,отдолу те чакат клиенти!Гол на Дембеле,не го знам къв е тоя циганин ама съдията беше на много високо ниво,няма такъв,гол от фаул,браво бе,добре си свърши работата тоя инвалид.
UltraBlue на 02 Авг 2010 00:30
Гледайте Сашо Диков, сега ще направи дисекция на положението...
Аз друго да попиатм- абе каква ви беше хореографията днес??? Нищо май не ви се получиПо зле не бях ви виждал много отдавна в това отношение... Не целя да се заяждам, просто казвам какво се видя откъм Б
ДЕН ПЪРВИ: Снишаване, снишаване и пак снишаване! /Помните ли, че така съветваше един хитрец от Правец?/
ДЕН ВТОРИ: Леко изпълзяване от окопите /е, 10 май не е 9 септември, но още не е късно да станеш активен борец!/ Започва поредния сладък спомен за Бате, Жилина, Тампере, ОФИ, 1:17 и др.
ДЕН ТРЕТИ: Втори прочит на нещата. Биха ни случайно, но пък на трибуните спечелихме пълна победа /като онази, дето я чакахме 45 години/. И каква заря осъществихме по случай головете на Барселона!!!
ДЕН ЧЕТВЪРТИ: Имаше поне трима "хванати"! Ами да, както казваха Владимир Илич и Феликс Едмундович - врагът с партиен билет трябва да се проверява, а проверката е висша форма на доверие. И какъв е този садист Кокала, дето пуска контузени Г. Иванов и Йовов и ни кара искрено да страдаме за контузиите им. Нейсе, да съберем пари за бенефис на Гонзо!
ДЕН ПЕТИ: На хоризонта изплуват мрачните сенки на Цола Драгойчева, Борис Велчев, Майкъл Чорни, Тодор Батков, Евгени Бакърджиев, Иван Вуцов, Наско Сираков, Иван Леков, Атанас Узунов, Хелмут Флайшер, мафията от УЕФА, синьото Политбюро, слабаците от Марсилия, Оксер, Динамо Б, Удинезе, Артмедия и Киево.
ДЕН ШЕСТИ: Разбихме ги, но световния заговор ни спря. Нищо! Напред към крайната победа.
СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА: Армейците надиграха тотално вечния съперник, но престъпното съдийство на Станислав Тодоров и синьо-чорното БФС подариха победата на Левски.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта