Марко Тиаго

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Марко Тиаго

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2010 15:49

f0rbidden написа:
Parmalat написа:Честно да ви кажа мислех ,че няма да е нищо особено все пак идва от втора португалска дивизия,но изглежда съм грешал.Не съм го гледал още за да преценя дали наистина е толкова класен. ;)

То и Бербатов дойде от Пирин Бл. и ся е на 100 000 паунда на седмица?!

Пирин Благоевград винаги е шлифовал таланти.В този район където е отбора има нещо специално.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 01 авг 2010 16:08

Може би с пример (освен Бербо) ще ми стане по-ясно?! :?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 авг 2010 17:04

f0rbidden написа:Може би с пример (освен Бербо) ще ми стане по-ясно?! :?

Димитър Бербатов го знаеш,Станислав Манолев сега играе в ПСВ Айндховен(Холандия) преди това в Литекс,Иван Цветков играл в Хееренвеен,Вендам,Цволе,Спарта Ротердам( всички тези са от Холандия)има един мач за националния отбор на Холандия до 21 години,играл е в Сиваспор когато станах втори в Турция,Илиян Мицански сега играе в Кайзерслаутерн,Петър Михтарски играл за ЦСКА и Левски както и Порто(Португалия),Майорка(Испания) и Волфсбург(Германия),Ивайло Андонов играл за ЦСКА,Албасете(Испания),Арминия Бюлефелд(Германия),Локо София и Унион Берлин (Германия),Петър Златинов играл за ЦСКА,Динамо Минск (Беларус) и Литекс,Стойчо Стоилов играл в ЦСКА,Добруджа,Литекс,Нюнберг(Германия),Йордан Боздански играл в Лас Палмас (Испания),Крум Бибишков играл в Байерн Мюнхен(Германия) макар и един мач,Левски,Маритимо(Португалия),Пеняфиел(Португалия),Йордан Юруков играл в ЦСКА и настоящ фуболист на Черно Море,Илко Пиргов настоящ футболист и титулярен вратар на Черно Море минал през ЦСКА и румънския Отопени,Иван Иванов играл в ЦСКА,Локомотив Пловдив и настоящ играч на руския Алания(Владикавказ).От тези които изброих трима са в сегашния национален отбор Станислав Манолев,Иван Иванов и Илиян Мицански ако и Бербатов беше останал ставаха 4 юноши на Пирин в националният отбор.Мисля че примерът който ти дадох е достатъчен.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 01 авг 2010 22:34

Официално признат си! :twisted:

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 02 авг 2010 10:58

Супер приятна изненада :)
Хвърля от тъча на дуспата, мощен шут отдалеч, офанзивен, а не е лесно да минеш през него. Браво! Интересно ми е дали е заслуга на Кольо.

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 03 авг 2010 09:26

.
Последна промяна от Гочето1913 на 05 май 2013 22:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 авг 2010 20:01

Мощен удар?Глупости,Марко Тиаго има буквално казано топовен удар,при това остър,без топката да лети нагоре,настрани и т.н.....топовен изстрел право напред,от 30-40 метра спокойно може да стреля,ако му се даде коридор,видяхте как натресе гредата на Пирин с 35 метрова бомба при която вратарчето от Джумаята не мръдна,нямаше време да мръдне при такъв рязък,остър и топовен шут.И други играчи сме имали със силен удар - Моке,Борнодуза,Вачев,Дани Димов,но такава атомна бомба каквато бие Тиаго никой не е вадил.Отличен на Велизар за това попълнение и за Марадончо и Д.Петков,те са просто отлични играчи,класни,над нивото на А група.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 06 авг 2010 13:25

Даа, глупост казах :lol:
Прав си, не е мощен, топовен е!
Не го бях виждал до сега да се изцепва така и на тренировките е скромничък, ама ме изправи на крака и ми се накъдри косата от кеф като изстреля гюлето на Мюнхаузен :lol:
Така, така..

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 06 авг 2010 13:40

ЧерноМореВарна написа:Даа, глупост казах :lol:
Прав си, не е мощен, топовен е!
Не го бях виждал до сега да се изцепва така и на тренировките е скромничък, ама ме изправи на крака и ми се накъдри косата от кеф като изстреля гюлето на Мюнхаузен :lol:
Така, така..

ROFL :lol:

Върни се в “Черно море”