Започват стадион Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

f0rbidden
Контакти:

Re: Стадион „Варна“ ще има през 2013 г., уверяват от акционернот

Мнениеот f0rbidden » 31 юли 2010 00:16

Да бе, поредните простотии. Сега ще кажат, че има подпочвени води и е опасно да се прави стадион, ще си вдигнат едно жилищно комплексче и ще гушнат кинтите.
П.П. Най вероятно до 2013 ще е готов само проекта, а кой ще го реализира ще си говорим именно 2013. :)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 31 юли 2010 09:09

Лъжат,но това не е болка за умиране.Винаги съм се надявал и продължавам да се надявам най-после да се проумее,че Тича е много по-важен проект от големия стадион.Тича с 15-16 000 места,козирки,осветление и други глезотийки е работа за точно 3 месеца!!!Не повече,и ще струва колко?2-3-4 милиона.По-важното е,че това е лесно реализируем проект,лесно,бързо,за немного пари сравнени с тези нужни за Гагарин....и ще е готов когато ни трябва,ще е готов още утре дето се вика....Вместо да се опияняваме в представи как гледаме мачове на Гагарин и как 2-3 години строим стадион е хубаво да слезем на земята и да натискаме да направят Тича,за да има Черно Море хубав дом.Защото не Гагарин е домът на Черно Море,домът е Тича и винаги ще бъде той.Когато той е готов,вече може да обърнем поглед в бъдещето и към Ню Тича стейдиъм :mrgreen: .Реалисти сме,знаем,че е криза,разбирам шефовете напълно и забавянето на проекта,какво лаете?Половин България фалира,тука лаем,че на някой не му се дават 200 000 000....еми дай ги ти бе аланкоолу....Не разбирам обаче упорството относно Тича проекта
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 31 юли 2010 10:13

Тяхна си работа. Хората са казали: който плаща, той поръчва музиката! Нека не се месим в работите им и да се радваме на това, което имаме. Относно парите - авер, 200 милиона не са нищо за един собственик на клуб (в нашия случай група), няма какво да ми казваш да се бъркам аз в джоба ми, аланкоолу. :)

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 31 юли 2010 15:55

Чисто технологично за изграждането на един стадион трябват минимум 5 години.Стадион " Варна" обаче ще бъде по-малък от средноевропейските и ще е около 30 000 места и ще се изгражда както новите трибуни на Литекс -чисто метална конструкция.Това означава ,че ще бъде по-ефтин и ще се построи по-бързо.За построяването на такъв тип стадион са необходими 3 години ,и то при ускорена работа ,като преди това са изчистени всички фурмалностим,подпочевни и надпочвени води :lol: :lol: .Значи от момента на идването на строителната бригада добавете още 3 години и ще получите резултата,но тука има нещо обнадеждаващо ,а именно ще се строи само стадиона без търговския комплекс ,което може да ускори още повече процеса.
Тази новина ми се струва поредната глупост (партенка).Докато не заснемат строителните работници как работят по обекта ,няма да повярвам,че искат да строят нещо .

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 31 юли 2010 16:01

zap_lv написа:Чисто технологично за изграждането на един стадион трябват минимум 5 години.Стадион " Варна" обаче ще бъде по-малък от средноевропейските и ще е около 30 000 места и ще се изгражда както новите трибуни на Литекс -чисто метална конструкция.Това означава ,че ще бъде по-ефтин и ще се построи по-бързо.За построяването на такъв тип стадион са необходими 3 години ,и то при ускорена работа ,като преди това са изчистени всички фурмалностим,подпочевни и надпочвени води :lol: :lol: .Значи от момента на идването на строителната бригада добавете още 3 години и ще получите резултата,но тука има нещо обнадеждаващо ,а именно ще се строи само стадиона без търговския комплекс ,което може да ускори още повече процеса.
Тази новина ми се струва поредната глупост (партенка).Докато не заснемат строителните работници как работят по обекта ,няма да повярвам,че искат да строят нещо .

Всеки ден минавам оттам, никакъв напредък. :)

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 31 юли 2010 16:12

f0rbidden написа:
zap_lv написа:Чисто технологично за изграждането на един стадион трябват минимум 5 години.Стадион " Варна" обаче ще бъде по-малък от средноевропейските и ще е около 30 000 места и ще се изгражда както новите трибуни на Литекс -чисто метална конструкция.Това означава ,че ще бъде по-ефтин и ще се построи по-бързо.За построяването на такъв тип стадион са необходими 3 години ,и то при ускорена работа ,като преди това са изчистени всички фурмалностим,подпочевни и надпочвени води :lol: :lol: .Значи от момента на идването на строителната бригада добавете още 3 години и ще получите резултата,но тука има нещо обнадеждаващо ,а именно ще се строи само стадиона без търговския комплекс ,което може да ускори още повече процеса.

Всеки ден минавам оттам, никакъв напредък. :)

Кмета каза че започват от септември.

f0rbidden
Контакти:

Мнениеот f0rbidden » 31 юли 2010 16:15

Кметя и пътищата щеше да оправя?! :?

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 01 авг 2010 01:54

То хубаво вашия кмет е казал септември ,ма не е оточнил коя година :lol: :lol: :lol: .Повявайте ми няма да има по-радостен човек от мене ,ако се направи стадиона и вида репортерите на Про бг да предават пряко от стадион "Варна".Също бих се радвал и ако ЦСКА си направят стадиона ,въпреки ,че съм от Левски .
Дано тоя път шефовете на Черно море се окажат сериозни и направят стадиона.Надеждата ми е в това ,че ако някъед почнат да оправят стадиона си ,то заразата непременно ще застигне и другите собственици в България.Дори имам пример : Вижте Черноморец колко пари вложиха в стадиона на Нафтекс,от там и в Ловеч се заразиха и почнаха да си оправят стадиона.
Колкото до босовете ,отказващи да инвестират ,а само поддържайки клуба ,нека на мига си продадат акциите на желаещите.

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 01 авг 2010 08:54

Желаещи?????Това пък от къде ти дойде на ум?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 авг 2010 10:19

Покритието на новия стадион няма да има нищо общо с ламаринените козирки на стадиона в Ловеч.Проектът е 1:1 копие на стадиона в Кьолн.За съжаление всичко това е още проект :(

Върни се в “Архив”