Безплатни плакати на Черно море :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Безплатни плакати на Черно море :)

Мнениеот gambara » 01 авг 2010 00:43

MORSKI написа:Смятай, че за това си мнение веднага си станал мишка , плъх, неблагодарен фен и т.н.... :mrgreen:

ПС: Споделям ти мнението не на 100, на 10000% ;)

е всеки с проблема си
Последна промяна от gambara на 01 авг 2010 12:51, променено общо 1 път.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 авг 2010 00:49

[offtopic]Ще те взема за счетоводител и финансист да ми водиш сметките за месеца :mrgreen: Гледам ги разбираш икономическите неща, ще си от полза :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 01 авг 2010 10:51

gambara написа:
MORSKI написа:Смятай, че за това си мнение веднага си станал мишка , плъх, неблагодарен фен и т.н.... :mrgreen:

ПС: Споделям ти мнението не на 100, на 10000% ;)

е всеки с проблема си , аз се чувствам добре като си гледам мачовете от ВИП-а а и даже си го гледах в компанията Жардел днес,ама 6 лв.

Мале, много си голям, сериозно!
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 авг 2010 11:30

на килограми
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 авг 2010 11:33

zeleniq написа:
Sagittarius написа:А кой според теб трябва да храни гъза на Жардел?Раул като отиде в Шалке защо се продадаха 50 000 фанелки с номер 7 и Раул отзад на прилична цена....за да хранят гъза на Раул и солената раулова заплата.Като искаш звезди в Черно Море,силен отбор и т.н. и билета ще е по-соленичък.Ако си беше взел карта за 60 лева сметката излиза 60:15=4 лева.Една съвсем прилична и нормална цена за билет на мач от А група.Целта на по-скъпите билети е да се мотивират хората да си купят клубни карти както си и трябва,да се поевропейчим,като бели хора да ходим на мачове,а не да висим по опашки за билети като преди 90-та пред млекарниците да чакаш млякото...И ръководстово може да каже - всичко си има граници,защото и аз казвам,че всичко си има граници,днес защо пут*и освиркваха Даниел Георгиев?Защо наричаха Велизар Попов физкултуник?Защо хранеха не кой да е,а Жардел на представянето?Тези мишки съзнават ли,че в цялата история на Черно Море тази фанелка никога не е била носена от толкова голям футболист?Не.Но наистина всичко си има граници,след сряда аз ако бях,честно казвам - щях да трясна 50 лева за билет и 150 лева за фанелка...

1во - германците, за разлика от нас, могат да си го позволят
2ро - сравни моментното състояние на Раул, с това на Жардел
3то - днес аз гледах едни момчета, които са далеч от определението "звезди" и въпреки това си дават сърцето за отбора. Не знам има ли смисъл да коментирам играта на Жардел на представянето, той използваше всеки удобен момент да отиде на сянка или да пие вода. Изобщо не го виждам в игра в близко време. И аз се радвам, доказан футболист е, визитката му е... ,но просто не виждам играейки как би помогнал.
4то - мислиш ли, че цената на билетите има за цел да мотивира хората да си купят карти :lol: На ТИМ им е през **** за нас - феновете, това е истината. Знаеше се, че днес ще има много хора и естествено билетите бяха скъпи. Мач с Пирин заслужава ли 6 лв билет ??? Какво е направено за нас феновете през годините управление на тим. Какво (освен любовта към Черно море) може да ме накара да отида на стадиона и да ми е кеф 90 мин. Условия ли имаме ? За какво поевропейчване ми говориш, като нямаме едно обикновено табло, осветление, дори един кенеф като хората, мамка му ?!? Аз ли да се хвана да събирам пари за тези работи ?!? Oт към организация, всичко може да е пушка, но парите от заплатата, които отиват за отдавна приключилият с футбола Милен Петков, например, можеше да се инвестират няъде другаде....Колкото до образите под козирката, те нямат нужда от коментар :lol: :lol: На фанатизиран стар моряк не може да се угоди... :mrgreen:

След такова мнение разбирам,че ние НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ!!!НИ ЖАРДЕЛ,НИ СИЛЕН ОТБОР,НИ ЕВРОТУРНИРИ....ТАКИВА КАТО НАС ЗАЛУЖАВАТ ЕДНО ОТБОРЧЕНЦЕ В ЗОНИТЕ ДА РИТАТ ТАМ ПРИ СИНДЕЛ И ЕЗЕРОВО,ДА ИМА 50 ЧОВЕКА ПУБЛИКА ВЕЧНО НЕДОВОЛНИ И МРЪНКАЩИ :!:
1.Германците плащат по 200-300 а може би и повече евро за сезонна карта,ти плащаш 30 евро,т.е. 1/10 от германеца!!!И това ли ти се вижда скъпо и ненормално?
2.Какво да сравнявам Раул с Жардел?Не ти харесва Жардел?Обаче ако бяха докарали примерно Саидходжа щеше да мрънкаш аааа защо не купуват класни играчи,толкова ли не могат да докарат един...ако докарат аааа ама той не е във форма....Еееее,то няма угодия!Кой точно искаш?Лео Меси ли да дойде?
3.Ами има смисъл,да.Има смисъл да коментираш как овладява топката и как нито Танко,нито Сашо му взеха единоборство.Има смисъл да кажеш,че 2 пъти влезе в полето и вкара гол.Може да споменеш,че и Юрука вчера 20 пъти отиде до кофата с вода да пие и да се плиска....и Жардел не е фъстък като Тошко,а е 190 сатна висок тежък таран,съжалявам,че не тича като Капитанов примерно,но със сигурност не бяга по-малко от Бербатов.
4.Ако на ТИМ им е през кура за нас нямаше да вземат Жардел,нямаше да вземат Тиаго,Марадончо,Петков.Щяха да ти вземат Ридван Хаджифейзула+Капитанов+Янчо Андреев+Краев+Владо Костадинов.Щяха да продадат Сашо на Шериф за 100 000 евро,Дани Димов в Гърция,Сашо Бероето на Левски,Тано Дяков на ЦСКА заедно с Пиргов....и щеше да гледаш един прекрасен отбор борещ се да не изпадне от А група,а не силен отбор,класен борещ се за медали!Е,като се бори за медали един отбор,като се води в топ 5 на най-силните е нормално и билетите да са в топ 5 на най-скъпите.Какви билети плащат Левски,ЦСКА,Черноморец?Да не би да са по 1 лев?Какво може да те накара и да ти е кеф?Ами силния отбор не те ли кефи?Юношите в него не те ли кефят?Кой създаде тези юноши?Кой направи базата под моста?Кой инвестира милиони в ДЮШ,че да ги има тези таланти?Не ти ли е кеф,че отбора се бори за медали,че 29 мача на Тича няма кой да ни бие,че идват тука да се молят с 1 точица....че Пастата спаси Пирин от поне 5:0 загуба....Не ти ли е кеф да гледаш Черно Море по твоите думи където всички се раздават докрай?

И би ли ми сравнил този Черно Море с Черно Море от ерата на Илия Павлов,на Георги Илиев,Красен Кралев и Черно Море от средата на 90-те?Всъщностр нека да ти кажа - бащите ни,дядовците ни....не са гледали и те по-силен Черно Море!!!Това съзнаваш ли го?Черно Море никога не е бил такъв фактор,какъвто е днес,никога не е бил толкова силен,колкото е днес,никога не е гледал така към титли,купи медали,ЕКТ както гледа днес!!!И на това ти намираш кусури,на това наричаш "скъпи билети",на това викаш,че шефовете не им пукало за отбори фенове......Казах аз,едно отборче в зоните там и толкова,да му намираш кусури всеки мач,да хокаш всеки мач,това заслужават мнозина нашите фенове.Самата истина.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 01 авг 2010 11:36

Я стига глупости,...какво като е 6лв билета?!?!!? Значи може да се дават по 10лв за цигари на ден ,...а за билет на любимият отбор не може,...така ли?!!! Не са малко може би,..но не са 26лв, все пак!!! Даже и 10 лв да направят билета с такава игра бих си ги плащал с удоволствие :) Светът върви в прогрес и ние с него :) :) :) не може всичко да се качва,...само цените на билетите на ТИЧА да падат на долу ;)
ПП: Успех моряци,.... и да запазим това място до 30-ят кръг!!!!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 авг 2010 11:40

+1 а за карти и билети мисля че това е абсолютния минимум само за справка ВИП картата например на ЦСКА е 1950лв а нашата е 200 лв,вие кво искате без пари ли,без пари само в Б и В група който не иска да плаща за продукция да е спокоен има и други отбори в Варна , но в по долни дивизии, там портата е широко отворена,плюнковци
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 01 авг 2010 12:12

карти или билети няма значение,кой както е решил така да влиза на стадиона,важното е да сме там
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 01 авг 2010 13:00

Sagittarius, ЕВАЛАТА за коментара.За съжаление ме съмнява тея критикари да си направят необходимите изводи.Откъде тая критичност не мога да разбера.Само и единствено се търси лошото и негативното.Да не говорим за онея дето само псуват от трибуните по нашите си футболисти.Че те чорбарите и говедата не са толкова критични, бе!Ако любовта към отбора ви минава през стомаха, ходете в Ловеч, бе!Там раздават кИбабчИта и кюфтечИта преди мача да си пълнят стадиона.Вие преди 10 години да не би да си мислехте, че ше Черно Море ше играе с ПСВ, ще унижава Щутгарт и Леман или пък, че Жардел ще стане моряк???Аз съм сигурен, че ако беше безплатно пак щеше да се намерят кусури...

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 01 авг 2010 15:25

Отвори се приказка за Шалке. Виж сега, град Гелзенкирхен по население е почти колкото Варна. Казваш там се плащало 5 пъти по-висока цена за карти и билети. Ами да, много по-скъпо е, но в същото време срещите им събират по минимум 30 000 зрители. Събират, защото им се предлага един качествен продукт и условия. Там хората отиват на мач като на празник, водят си цялата рода. Колко души имаше вчера на Тича 5-6-7 хиляди ?? Имаме големи амбиции, искаме шампиони да ставаме, а не можем да напълним стадион като нашия...Ясно е, че почти всичко опира до самия ни манталитет, но....Изобщо не искам да сравнявам сапунената публика в Бургас с нас, но се налага да дам пример именно с тях. Черноморец, също като нас имат влиятелен собственик, в лицето на Събев. Какво направи Събев за няколко години. Направи стадион като хората, създаде едни перфектни условия и успя да привлече много хора на мачовете. И тук известно време се правеха жестове към публиката, но само до едно време. Виж братле, и аз мразя разни личности, които се правят на големи капацитети и използват всяка ситуация за да мрънкат. И аз като теб, отивам на стадиона, не с мисълта колко ли ще струва билета и дали ще ме пече слънце или ще ме вали дъжд. Отивам там, за Черно море, независимо дали падаме или бием. Но, отново ти казвам, да-всичко си има граници. Аз в момента имам възможност и ходя на мачове, но познавам хора, които я нямат тази възможност и постепенно започват да се отказват да идват на стадиона...Както и да е, искам да ти кажа още нещо, но ще ти пиша на лично ;)

Върни се в “Черно море”