Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2010 23:42

Blue_Lion написа:Изображение
Ще ги познаете по зализаните бретони, по мазните коси и ниските чела, по еднаквите дрехи и некадърността да шофират. Ще ги познаете по изкривените лица и пожълтели от мините зъби, по черното под ноктите и нечленоразделните звуци, излизащи от гърлата им. Ще ги асоциирате с романът-класика на Толкин "Властелинът на пръстените". Това са те - под-човеците, орките, най-нисшата раса в нашата Родина - перничаните.

Жителите на този иначе тъй грозен и неприветлив град в Граовско, са характерни със силната си неприязън към големият град, който с невидима сила ги притегля в своите капиталистически клещи и те всяка сутрин на орди и талази пъплят със своите мощни голфове към сърцето на града. Пъплят, за да замърсяват, да рушат, да натрапват ниската си расовa култура, състояща се предимно от нечленоразделни звуци и словосъчетания: "Търся мутариус", "Инсталирах си линдолса на кумпютъро", "Сакам да гньетам като шкембе у дувар"... Идат, за да работят в големият град, за да преживеятт някак си мизерният си живот, и като се приберат отново на талази с бегачките си от по 250 коня, започват да кълнат и да псуват целият свят - типична черта на човек, изграден и съшит от безброй комплекси в жалкото си съществуване.

В денят 15 август 2009-та година един такъв под-човек орк за малко да отнеме животът на едно младо момче-студент от София, отишъл да посети дупката на 30 км от неговият град, за да подкрепи своят любим футболен отбор. Събирателният образ на този под-човек цяла седмица се плюнчи и подскача като макак по форуми в интернет, отправя заплахи за смърт, саморазправа и разруха, погром и унижение над противниковите запалянковци. Надъхан от собствената си мисъл (ако въобще можем да говорим за мислене), че "никой не е по-гоям от винкело", това изчадие на природата започва да вярва в своите сили, започва да надига глава от мините, в които мизерства по цял ден. Въздухът, който диша, обаче е съвсем друг - взел му е всичко, всяка мисъл е превърната в камък, а всяка дума - в бомба.

Един такъв орк под-човек, прикрит в една от пещерите, в които водят жалкото си съществуване, се опита да отнеме животът на едно младо и безкрайно интелигентно момче, с въздушна пушка и премерен мерник. Изстрелът беше съвсем целенасочен и замислен да причини смърт - това, което мечтаят от както се родят всички под-човеци от град Перник. Момчето оцеля, благодарение на късмета си. Орките бяха в несвяст от радост...

Ще преглътнем греста по стадиона. Ще преглътнем с насмешка и безумно тъпият и неадекватен надпис, роден от изглежда най-високостоящият орк в йерархията, който макар и да не прави разлика в значението на думите, искрено забавляваше цяла България с култовият транспарант "Вие сте жертва на урбанизацията"...

Но... истината е другаде, и бе призвана да се случи - насилието ще роди насилие...

Статията,написана по случай стрелбата по наш фен във въпросното СЕЛО :!: Обобщава облика на тази сган...

Значи има и хора от Перник, които са интелигентни.
В курса имаме 2 колежки, които са от там и се държат адски добре с нас.
Така, че всичко е до самото възпитание на човек.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 юли 2010 23:52

НЕ знам...видяхте ли на полувремето на Литекс - Миньор като даваха повторения...показаха как един гол до кръста около 100 килограмов индивид опитваше да прескочи оградата на сектора и да ходи да се бие(предполагам) с хора от агитката на Литекс....2-ма други едвам го удържаха...Той според мен беше откровено пиян или дрогиран...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2010 23:54

Gil-galad написа:НЕ знам...видяхте ли на полувремето на Литекс - Миньор като даваха повторения...показаха как един гол до кръста около 100 килограмов индивид опитваше да прескочи оградата на сектора и да ходи да се бие(предполагам) с хора от агитката на Литекс....2-ма други едвам го удържаха...Той според мен беше откровено пиян или дрогиран...

Жалко, че е успял да прескочи оградата, за да се пробва срещу цяла агитка :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2010 23:55

Gil-galad написа:НЕ знам...видяхте ли на полувремето на Литекс - Миньор като даваха повторения...показаха как един гол до кръста около 100 килограмов индивид опитваше да прескочи оградата на сектора и да ходи да се бие(предполагам) с хора от агитката на Литекс....2-ма други едвам го удържаха...Той според мен беше откровено пиян или дрогиран...

Интересно,на гостуванията ни в пк,подобни на стадиона са баш-бабаити,пък после много бързо бягат,като опре до пряк сблъсък...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2010 23:56

нямам думи просто.
:shock:
Много долна постъпка на феновете от Перник.
Селска му работа.
:evil:
Дано да му няма нищо на момчето.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 01 авг 2010 00:01

Е утре знаеш ли колко такива ще има на стадиона-пияни и дрогирани... Иначе това е вярно, че във всяка агитка има такива индивиди, аз знам за толкова случки, които стават и то последните няколко седмици и то между левскари тук в София, а и определено има някакви филмари във всяка агитка, които не мислят изобщо, защото няма с какво и скачат на всеки по 5-6 и повече човека...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2010 00:02

Аз съм миньорец и си обичам отбора,както и града си и ми е меко казано неприятно от това което се излива в този форум.
Защото лумпени има във всяка агитка и то най-много в двата софийски "гранда",които с действията си доведоха до съсипване на човешки съдби и след почти всеки мач между тях има изпочупени превозни средства в София и пострадали невинни хора. Но това което правят те,не е селска постъпка,дори помня как се опитваха феновете Левски да изкарат задържаният за убийството на Младен в центъра на София невинен. Простотии стават навсякъде,като предино най-бруталните са извършени от фенове на Левски и ЦСКА,а по брутални от тях в България няма. Не оправдавам постъпката на тези които са били човека и съм съгласен да си понесат последствията,за това. Също така от това което прочетох като информация само се предполага,че са фенове на Миньор и вероятността да е така е голяма,но трябва да сте сигурни и тогава да обвинявате,защото до колкото зная с рейсовете и колите е имало полицейски конвой,но винаги някой може да си кара и отделно и заради това не го изключвам.
Колкото до коментарите в тази тема,а и не само в тази,не виждам с какво част от пишещите се отличават от тези което са го направили,защото езика с който се пише,както и от коментарите,може да се направи заключение,че не са по малко лумпени и кретени от тези които са пребили човека,заради каквито и аз от доста време избягвам да ходя но гостувания ни,най-вече защото се нервирам на малоумието им,пречещо на любимият ми отбор,като всяка година играем домакинските си срещи извън Перник.
Така,че докато закона за футболното хулиганство не започне да се прилага най-радикално и стадионите да се изчистят от тази малка част малоумници,заради която не ходят много от привържениците на отборите и притеснявайки се отведат децата и семействата си,стадионите ще са празни и на футболните срещи ще ходят комплексари,чувстващи се силни и значими само когато са в тълпата.
А колкото до това,че Перник е село,както някои интелигенти определиха,мой съвет първо да се видят те от къде са и тогава да дават определения за един 100 000-ен град.
Това е мнението на един орк и дано се замислят интелигентните граждани над него.
Само Миньор,отбора на сърцето ми.
Последна промяна от v.r.s. на 01 авг 2010 00:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 01 авг 2010 00:03

Ето за такива постъпки трябва да има работеща бърза процедура.
Ловят ги, вечерта в ареста, на сутринта в съда, следобед в затвора за по 6-12 месеца. И точка.

По време на световното някви гепиха телефони и някви други чудесийки от хотела на журналя или на футболисти, не помня вече точно.
Но едно запомних съвсем ясно и то е, че ги гепиха за 1 ден, а на третия ден след събитието въпросните местни тарикати отекоха с по 15 (!!!!!!) години!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 01 авг 2010 00:20

v.r.s. написа:Аз съм миньорец и си обичам отбора,както и града си и ми е меко казано неприятно от това което се излива в този форум.
Защото лумпени има във всяка агитка и то най-много в двата софийски "гранда",които с действията си доведоха до съсипване на човешки съдби и след почти всеки мач между тях има изпочупени превозни средства в София и пострадали невинни хора. Но това което правят те,не е селска постъпка,дори помня как се опитваха феновете Левски да изкарат задържаният за убийството на Младен в центъра на София невинен. Простотии стават навсякъде,като предино най-бруталните са извършени от фенове на Левски и ЦСКА,а по брутални от тях в България няма. Не оправдавам постъпката на тези които са били човека и съм съгласен да си понесат последствията,за това. Също така от това което прочетох като информация само се предполага,че са фенове на Миньор и вероятността да е така е голяма,но трябва да сте сигурни и тогава да обвинявате,защото до колкото зная с рейсовете и колите е имало полицейски конвой,но винаги някой може да си кара и отделно и заради това не го изключвам.
Колкото до коментарите в тази тема,а и не само в тази,не виждам с какво част от пишещите се отличават от тези което са го направили,защото езика с който се пише,както и от коментарите,може да се направи заключение,че не са по малко лумпени и кретени от тези които са пребили човека,заради каквито и аз от доста време избягвам да ходя но гостувания ни,най-вече защото се нервирам на малоумието им,пречещо на любимият ми отбор,като всяка година играем домакинските си срещи извън Перник.
Така,че докато закона за футболното хулиганство не започне да се прилага най-радикално и стадионите да се изчистят от тази малка част малоумници,заради която не ходят много от привържениците на отборите и притеснявайки се отведат децата и семействата си,стадионите ще са празни и на футболните срещи ще ходят комплексари,чувстващи се силни и значими само когато са в тълпата.
А колкото до това,че Перник е село,както някои интелигенти определиха,мой съвет първо да се видят те от къде са и тогава да дават определения за един 100 000-ен град.
Това е мнението на един орк и дано се замислят интелигентните граждани над него.

Не се ли усещаш ,че си много нахален?
Имаш къса памет, но орките памет имат ли въобще???
Изображение

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 01 авг 2010 00:23

Tommi написа:
v.r.s. написа:Аз съм миньорец и си обичам отбора,както и града си и ми е меко казано неприятно от това което се излива в този форум.

А кои фенове намазаха сектора с грес миналия сезон - лумпените или нелумпените ? А ако е бил намазан от лумпените, тогава къде сте вие - нелумпените ? Защото лумпените от агитките на Левски и цска все още не са успяли да намажат гостуващия сектор с грес. Така че пак помисли дали "лумпените са най-много в двата софийски гранда".

Най- малко искам да влизам в дебат и да обяснявам неща които аз нито съм правил,нито пък ми е идвало на ум да правя,но ще ти отговоря. Да,според мен го направиха лумпени и то за да попречат на други лумпени да трошат , тези които предишната година потрошиха сектора за гости,поне това беше обяснението им за постъпката.А дали тове е била целта им наистина няма как да знам,защото отдавна стоя настрана от агитката,заради нещата които написах по горе.

Върни се в “Левски”