Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Димитър Христолов приготвил „Ужилването 2" за Кръстева
Ами тя статията е леко безумна, какво да и коментираш... бил и подготвил ужилване, а в какво точно се състои то, не става ясно... както и да е, минали работи, без значение за истинската ни це - СЕЛИНДЖЪРА ВЪН ОТ БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
a be miteto ne li e umrql ve4e
ДПС поиска отбора на народа "Левски" АД. Аркадаш на Доган поиска да купи "сините" чрез Киряк Ирена Кръстева, която вече започнала преговори с Тодор Батков. Бившият директор на българското тото Киряк Кръстева гарантирала, че
финансирането ще е стабилно чрез Корпоративна банка, която била в състояние дори сам да издържа „сините“.
Кръстева всъщност пазарувала за турски милиардер, аркадаш на Доган, който притежава турския вестник „Сабах“ и турския филиал на CNN“, разкри пък Новини.бг. Кръстева поискала и в-к "Стандарт", който също е собственост на Батков.
Преди седмица изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД Данаил Димов уведоми между другото журналистите, че „Универсиада“ е била продадена още в края на ноември миналата година. И понеже залата вървяла в комплект с един „губещ“ хотел на Златни пясъци (а дали хотела на тотото е губещ), той също бил харизан за общата сума от 9,5 милиона лева. Запознати твърдят, че и в тази сделка пръст има Ирена Кръстева, която преди няколко години беше изпълнителен директор на държавното дружество.
Няколко дни по-късно Тодор Батков официално обяви, че е продал акциите си в ИПК „Родина“. Разбра се, че купувачът отново е бившата шефка на тотото Ирена Кръстева, която притежава няколко вестника и една телевизия, а вече контролира и най-голямата печатница на Балканите. Кръстева е изпълнителен директор и представляващ ИПК „Родина“ от 9 януари 2009 г., сочи Търговският регистър.
Функционери на ДПС пък помагали яко в предизборната кампания на Борислав Михайлов за президент на БФС.
финансирането ще е стабилно чрез Корпоративна банка, която била в състояние дори сам да издържа „сините“.
Кръстева всъщност пазарувала за турски милиардер, аркадаш на Доган, който притежава турския вестник „Сабах“ и турския филиал на CNN“, разкри пък Новини.бг. Кръстева поискала и в-к "Стандарт", който също е собственост на Батков.
Преди седмица изпълнителният директор на „Национална спортна база“ ЕАД Данаил Димов уведоми между другото журналистите, че „Универсиада“ е била продадена още в края на ноември миналата година. И понеже залата вървяла в комплект с един „губещ“ хотел на Златни пясъци (а дали хотела на тотото е губещ), той също бил харизан за общата сума от 9,5 милиона лева. Запознати твърдят, че и в тази сделка пръст има Ирена Кръстева, която преди няколко години беше изпълнителен директор на държавното дружество.
Няколко дни по-късно Тодор Батков официално обяви, че е продал акциите си в ИПК „Родина“. Разбра се, че купувачът отново е бившата шефка на тотото Ирена Кръстева, която притежава няколко вестника и една телевизия, а вече контролира и най-голямата печатница на Балканите. Кръстева е изпълнителен директор и представляващ ИПК „Родина“ от 9 януари 2009 г., сочи Търговският регистър.
Функционери на ДПС пък помагали яко в предизборната кампания на Борислав Михайлов за президент на БФС.
Христолов: Чакам сериозна оферта и тогава ще говорим
sportal.bg
селкия веднага се измъкна от предложението на фондацията напълно в негов си селко-тарикатски стил.според мен вече трябва да е ясно ,че ако ще абрамович да дойде селския няма да продаде.просто трябва да извадим отбора от а група и да видимтогава дали ще има раздвижване на нещата.Христолов: Чакам сериозна оферта от фондация "Бъдеще за Ботев" и тогава ще говорим
"Чакам сериозна оферта от фондация "Бъдеще за ПФК Ботев 1912" и тогава ще говорим", заяви президентът и собственик на Ботев Димитър Христолов. Изказването му бе по повод писмото-покана отправено му днес за преговори за покупката на клуба. Той добави, че очаква нейни представители да се срещнат с него и за разговори за бъдещето на клуб, а не да кореспондират чрез медиите.
И аз нещо не можах да разбера кое точно е "ужилването"?? Ако селския си прехвърли акциите на друг (който и да е той), какво по-хубаво от това!
http://vbox7.com/play:a1576ca3
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Поздрав за Lokomotif Kulubu, Зулум Свински и сичкото сиган от Лаут джамия !!!
http://www.youtube.com/watch?v=troBqe3sxvY
Re: Христолов: Чакам сериозна оферта и тогава ще говорим
Чесно да ти кажа и фондацията не я бива. Верно не може само по медиите.Ако наистина искат да купуват да се срещнат с него и да му кажат каквото имат да му казват.А те... То не бяха интервюта писаници , работи...
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
кога и къде да се срещнат като този мишок постоянно се крие? като стане напечено и пак почва със старата плоча "В Италия съм, в Италия съм..." 

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
И ти си прав , но аз съм на мнение ,че все можеха да го намрят докато е в България да говорят.И като имаш на предвид , че те пускаха декларации , че искат да купуват отбора още преди Кръстева..
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против фондацията , напротив ! Мисля , че за момента те са най-добрия вариант, ама само с лаладжийство и декларации няма да стане мисля..
Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против фондацията , напротив ! Мисля , че за момента те са най-добрия вариант, ама само с лаладжийство и декларации няма да стане мисля..
Katochimoto!
-
- Контакти:
portokal написа:И ти си прав , но аз съм на мнение ,че все можеха да го намрят докато е в България да говорят.И като имаш на предвид , че те пускаха декларации , че искат да купуват отбора още преди Кръстева..
Днес му отправиха официална покана с писмо лично до него /не чрез медиите/.
Той просто не иска да продава.

We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- PLOVDIV PEE 1912
Bliu-Bliu... написа:portokal написа:И ти си прав , но аз съм на мнение ,че все можеха да го намрят докато е в България да говорят.И като имаш на предвид , че те пускаха декларации , че искат да купуват отбора още преди Кръстева..
Днес му отправиха официална покана с писмо лично до него /не чрез медиите/.
Той просто не иска да продава.
Наистина се държи сякаш не иска да продава.Но на мен ми е интересно на каде отива с всичките тия дългове ?????????До каде ще стигне,та той няма пукнат лев!!!!!!!!!