Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2010 22:46

rocknrolla написа:http://www.youtube.com/watch?v=8_FkoEyzG00&feature=related

Това е от така наречения "ремонт" на стадиона в ПеУник. тази година да се готвят "строителството" да започне със сриване до земята, и "градене" след това...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 31 юли 2010 22:50

Да видим сега дали ще ги хванат или бития си е бит и другото го знаете...

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 31 юли 2010 23:03

ivaka написа:Да видим сега дали ще ги хванат или бития си е бит и другото го знаете...

Пич ще ги хванем не се безпокой.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 юли 2010 23:07

Тия отрепки от Перник трябва да ги шибаме като дойдат на Герена! КРЪВ И САМО КРЪВ ДА СЕ ЛЕЕ!!! Мамицата им долна ... :evil:

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 31 юли 2010 23:08

не знам за вас, но аз ако бях минал покрай случващото се, щях да сляза и да открия огнестрелна атака по жълто-черните приятелки...
късмет, че не съм минавал от там, че щях да светна някой и да му лежа мръсния пернишки задник.

би било интересно ако Б и Г сектор могат да стигнат до консенсус и евентуално обединение за домакинските мачове с/у миньор, макар че при близки / равни точки ще е сложно
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 31 юли 2010 23:13

Много долна постъпка!Не я оправдавам по никакъв начин,но не смятате ли ,че във всяка агитка има такива индивиди!Сигурен съм ,че след определено количество алкохол или медикаменти,90% от лумпените ще скочат на когото и да е от противниковия лагер!

Другите теми са заключени и искам да попитам,пича с ника "Трибуна Бесика",по повод написаното от него:
Орки,ние сме 10-15 момчета от Локомотив,които се движим заедно и сме само боксъорчета и кик-боксъорчета. Що не скачате на нас,ами скачате на горкия беззащитен човек,който нищо не ви е направил?? СТРАХЛИВЦИ!

А вие защо ходите по 10-15 човека?Взаимно се допълвате по красота или по интелект?!Чувал съм за подобни действия(засади) при числено преимущество и от страна на фенове на Локо.Не знам дали си ти и тази твоя компания,но не сте ли и вие един вид същите като гореспоменатите герои?!

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 31 юли 2010 23:31

не ми сравнявай хулигански холивудщини, засади и прочее неща със случилото се. не, не във всяка агитка има такива индивиди. не, не от всяка агитка има хора, които биха скочили в съотношенеи 15 на 1 на един СИМВОЛ, какъвто е жонгльора. не, не във всяка агитка има изроди, които биха стреляли по отсрещните фенове с въздушна пушка и отноро не - не във всяка агитка има хора, които биха реагирали на последното с еуфорични възгласи "мернал е говедото между очите хахаха".
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 юли 2010 23:35

Разберете,тук проблемът е ,че става дума за ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНА АКЦИЯ!Тези коли се отбиват от пътя за Ловеч,за да минат през разклона на Бистрица именно с тази цел!Това е беззащитен човек,който е там с идеята да си изкара хляба,а изродите го атакуват 10 към 1,и съм убеден,че преди това една кола е минала да разузнае терена!Затова твърдя,че ЧЕРВЕНИТЕ няма да направят такова нещо-ако някой е издразнен-ще иде да му каже:Пич,мани тез знамена и фанелка,че се дразниме!Ма кого да дразни това незлобиво създание?Аз лично съм потресен...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 31 юли 2010 23:39

Не мисля, че трябва да слагате хората от един град под един знаменател.Помните ли когато феновете на локо Пд нападнаха с камъни беззащитните фенове на ЦСКА (с малки деца и жени в сектора) в Сандански?За простотията им не обвинявам цял Пловдив, а само конкретните индивиди.

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 31 юли 2010 23:41

SFHC написа:не ми сравнявай хулигански холивудщини, засади и прочее неща със случилото се. не, не във всяка агитка има такива индивиди. не, не от всяка агитка има хора, които биха скочили в съотношенеи 15 на 1 на един СИМВОЛ, какъвто е жонгльора. не, не във всяка агитка има изроди, които биха стреляли по отсрещните фенове с въздушна пушка и отноро не - не във всяка агитка има хора, които биха реагирали на последното с еуфорични възгласи "мернал е говедото между очите хахаха".

Защо да не ги сравнявам?Това не е ли хулиганска постъпка?!Щото лично мой приятел пострада след подобно съотношение на фенове на Локо спрямо него!И тогава подбудите даже не бяха футболни ми чисто пиянска изцепка!И не говоря ,че са скочили 12 сополанковци,а прословути тартори!И полиция дошла и трудно ги спряли!Като казвам ,че във всяка агитка има такива индивиди,трябва да ми вярваш!И в нашата ги има и в другите също!

Върни се в “Левски”