ДПС поиска да купи отбора на народа - "ЛЕВСКИ"!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Armagedon

Re: ДПС поиска да купи отбора на народа - "ЛЕВСКИ"!

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 15:04

gilerme LEVSKI1914 написа:Армагедоне тия станаха двама моряците.Да идваме ли на помощ или ще се оправиш?

Пич, аз не съм тук да воювам! Просто понякога не мога да се сдържа, като видя прошляшка тема или откровенно плюване по Левски! В крайна сметка всеки един отбор има своите падения и възходи и всичко щеше да е точно, ако тези които се пишеха фенове, просто обичат своя отбор и коментират отбора си в съответния сайт!!! А тук, в повечето случаи на преден план изпъква омразата към другите!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 яну 2009 15:07

Armagedon написа:
gilerme LEVSKI1914 написа:Армагедоне тия станаха двама моряците.Да идваме ли на помощ или ще се оправиш?

Пич, аз не съм тук да воювам! Просто понякога не мога да се сдържа, като видя прошляшка тема или откровенно плюване по Левски! В крайна сметка всеки един отбор има своите падения и възходи и всичко щеше да е точно, ако тези които се пишеха фенове, просто обичат своя отбор и коментират отбора си в съответния сайт!!! А тук, в повечето случаи на преден план изпъква омразата към другите!!!

Прав си, но някак думите ти и аватара ти не се връзват. :lol:

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 27 яну 2009 15:10

Armagedon написа:

Нали се сещаш че знаят че сме много и ще има коментари затова все ЛЕВСКИ Им Е в устата.Не ги мислех тия от Тича за антилевскари макар че с СПАРтак ВАрНА СЕ ИмАмЕ ПОВЕчЕ.Не им се впрягай.

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 15:13

Ticha написа:
Armagedon написа:

Прав си, но някак думите ти и аватара ти не се връзват. :lol:

Така е - не се връзват! Направих го според атмосферата и "академичното ниво" на форума!!! Омръзна ми да гледам и чета всякакви гаври с емблемата, футболистите и историята на Левски! И реших да бъде според народната поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило" :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 яну 2009 15:16

gilerme LEVSKI1914 написа:Нали се сещаш че знаят че сме много и ще има коментари затова все ЛЕВСКИ Им Е в устата.Не ги мислех тия от Тича за антилевскари макар че с СПАРтак ВАрНА СЕ ИмАмЕ ПОВЕчЕ.Не им се впрягай.

Какви антилевскари бе? Кой е нападал някого? Беше постната една статия от един варненски сайт, за да я видите, защото едва ли някой от вас посещава въпросния сайт. Коментирайте статията, а не този който я е постнал и няма да има нападки. :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 яну 2009 15:21

gilerme LEVSKI1914 написа:
Armagedon написа:

Нали се сещаш че знаят че сме много и ще има коментари затова все ЛЕВСКИ Им Е в устата.Не ги мислех тия от Тича за антилевскари макар че с СПАРтак ВАрНА СЕ ИмАмЕ ПОВЕчЕ.Не им се впрягай.

:) И от тича има много в сектор Б!!!! Не ги подценявай!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 яну 2009 15:21

Armagedon написа:Така е - не се връзват! Направих го според атмосферата и "академичното ниво" на форума!!! Омръзна ми да гледам и чета всякакви гаври с емблемата, футболистите и историята на Левски! И реших да бъде според народната поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило" :D :D :D :D :D :D :D :D

Така е. И аз в началото когато се създаде форума мислих че ще се дискутира главно футбол, но след това като видях за какво става въпрос и спрях да учавствам в дискусиите. Сега пиша само в нашите теми.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 яну 2009 15:25

За Ботев може и да нямат,но за продажните курви от Гей арена ще стигнат.,,Левски-оле,нищо общо с МВР!!!"Само ако може такова-стадиончето ,,Раковски'' да вземем... :D :D :D
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 15:32

Ticha написа:
Armagedon написа:Така е - не се връзват! Направих го според атмосферата и "академичното ниво" на форума!!! Омръзна ми да гледам и чета всякакви гаври с емблемата, футболистите и историята на Левски! И реших да бъде според народната поговорка: "Каквото повикало, такова се обадило" :D :D :D :D :D :D :D :D

Така е. И аз в началото когато се създаде форума мислих че ще се дискутира главно футбол, но след това като видях за какво става въпрос и спрях да учавствам в дискусиите. Сега пиша само в нашите теми.

Остани си със здраве - по принцип отбора на Тича през есента игра приятен за окото футбол! Пожеланието ми е да играят така и пролетта - единствено и само за себе си и да не влизат в тъпите схеми! Въпреки, че с тези собственици на отбори в България, подобно нещо трудно може да се осъществи! Не е тайна, че всички по-малко или повече наливат мръсни пари и перат ли, перат...........

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 27 яну 2009 15:33

Veso1913 написа:За Ботев може и да нямат,но за продажните ***ви от Гей арена ще стигнат.,,Левски-оле,нищо общо с МВР!!!"Само ако може такова-стадиончето ,,Раковски'' да вземем... :D :D :D

Абе слависчето ти откъде се появи.ТОЙ бате Венци ще ви довърши тотаджииския отбор

Върни се в “Футбол - България”