Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2010 21:14

В цялата работа обаче според мен има нещо положително. Реакцията ви доказва тезата ми, че все пак има останали истински фенове и хора у нас, не са само "говеда", "свине", "еклери", "папгали и тн"! радвам, че никой не каза "супер, пребили са говедото" или нещо от сорта! :!: :geek: Няма значение от кой отбор си, тва си е личен избор, важното е че всички сме фенове на тоя велик спорт! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 31 юли 2010 21:15

Синьо сърце написа:
samocskasamo написа:Миналата година гръмнаха ваш фен в Перник,сега пак друг.Дали няма да извадят знаме на Левски в Ловеч,ако са му взели такова.А тои как е?Има ли му нещо?

И аз това чакам,но се съмнявам...Даже мисля,че тия няма да идат до Ловеч,защото там ще снимат всички коли,а те не са толкова много...Айде,едно време с Удинезе вашите ни свиха 5-6 знамена,ама то е друго-да сме си отваряли очите :) .Това обаче е жалка картина-все едно онзи ден като минаваха край мене дечица с червени шалчета,да ходя да ги бия и да им окича шаловете утре на Б сектор... :( Това е гнусна и долна постъпка,наистина ми е жал за човечеца-нека ако някой има инфо за него да каже,аз лично бих помогнал,с каквото мога!

Не знам за мене това е ебати гадоста.Нема фен на ЦСКА които да не го знае но колко години никои от нас дори не го обиди,кефим му се даже.Но ония не са хора.Карбовски бе казал:има една област в БГ,която се намира в Западна БГ и обхваща раиона Перник-Радомир.Там хората стават мразеики всички и всичко,на обяд са на бутилка ракия и озверяват и стават като изроди.Бил е прав
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 юли 2010 21:18

Cesc Fabregas написа:В цялата работа обаче според мен има нещо положително. Реакцията ви доказва тезата ми, че все пак има останали истински фенове и хора у нас, не са само "говеда", "свине", "еклери", "папгали и тн"! радвам, че никой не каза "супер, пребили са говедото" или нещо от сорта! :!: :geek: Няма значение от кой отбор си, тва си е личен избор, важното е че всички сме фенове на тоя велик спорт! :!:

Е ако и това стане ще е наистина страшно....к'во като сме фенове на 2 различни отбор....това не значи че не трябва да се уважаваме и да се посрещаме един с друг с шамари и тупалки вместо с Добър ден...но сигурно тея "мъже" сега ще се хвалят и ще се гордеят много с постъпката си....жалко, но факт :(
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 31 юли 2010 21:20

Изображение
Ще ги познаете по зализаните бретони, по мазните коси и ниските чела, по еднаквите дрехи и некадърността да шофират. Ще ги познаете по изкривените лица и пожълтели от мините зъби, по черното под ноктите и нечленоразделните звуци, излизащи от гърлата им. Ще ги асоциирате с романът-класика на Толкин "Властелинът на пръстените". Това са те - под-човеците, орките, най-нисшата раса в нашата Родина - перничаните.

Жителите на този иначе тъй грозен и неприветлив град в Граовско, са характерни със силната си неприязън към големият град, който с невидима сила ги притегля в своите капиталистически клещи и те всяка сутрин на орди и талази пъплят със своите мощни голфове към сърцето на града. Пъплят, за да замърсяват, да рушат, да натрапват ниската си расовa култура, състояща се предимно от нечленоразделни звуци и словосъчетания: "Търся мутариус", "Инсталирах си линдолса на кумпютъро", "Сакам да гньетам като шкембе у дувар"... Идат, за да работят в големият град, за да преживеятт някак си мизерният си живот, и като се приберат отново на талази с бегачките си от по 250 коня, започват да кълнат и да псуват целият свят - типична черта на човек, изграден и съшит от безброй комплекси в жалкото си съществуване.

В денят 15 август 2009-та година един такъв под-човек орк за малко да отнеме животът на едно младо момче-студент от София, отишъл да посети дупката на 30 км от неговият град, за да подкрепи своят любим футболен отбор. Събирателният образ на този под-човек цяла седмица се плюнчи и подскача като макак по форуми в интернет, отправя заплахи за смърт, саморазправа и разруха, погром и унижение над противниковите запалянковци. Надъхан от собствената си мисъл (ако въобще можем да говорим за мислене), че "никой не е по-гоям от винкело", това изчадие на природата започва да вярва в своите сили, започва да надига глава от мините, в които мизерства по цял ден. Въздухът, който диша, обаче е съвсем друг - взел му е всичко, всяка мисъл е превърната в камък, а всяка дума - в бомба.

Един такъв орк под-човек, прикрит в една от пещерите, в които водят жалкото си съществуване, се опита да отнеме животът на едно младо и безкрайно интелигентно момче, с въздушна пушка и премерен мерник. Изстрелът беше съвсем целенасочен и замислен да причини смърт - това, което мечтаят от както се родят всички под-човеци от град Перник. Момчето оцеля, благодарение на късмета си. Орките бяха в несвяст от радост...

Ще преглътнем греста по стадиона. Ще преглътнем с насмешка и безумно тъпият и неадекватен надпис, роден от изглежда най-високостоящият орк в йерархията, който макар и да не прави разлика в значението на думите, искрено забавляваше цяла България с култовият транспарант "Вие сте жертва на урбанизацията"...

Но... истината е другаде, и бе призвана да се случи - насилието ще роди насилие...

Статията,написана по случай стрелбата по наш фен във въпросното СЕЛО :!: Обобщава облика на тази сган...
Изображение

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 31 юли 2010 21:23

Имах един колега от Студена и от Перник.Един ден гледаме фестивал по пеене на некакви деца-таланти и се кефим яко на таланта им.Влиза тои и вика:море да ви еба маика та.Викаш му добро утро,а тои вика:Що му е доброто.Един път не издаржах и го ударих и тои се махна от работа.Тоя мразеше всичко и футбола не понасяше.Идиот абсолютен.Те такива са в тоя регион
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 31 юли 2010 21:29

Gil-galad написа:
Cesc Fabregas написа:В цялата работа обаче според мен има нещо положително. Реакцията ви доказва тезата ми, че все пак има останали истински фенове и хора у нас, не са само "говеда", "свине", "еклери", "папгали и тн"! радвам, че никой не каза "супер, пребили са говедото" или нещо от сорта! :!: :geek: Няма значение от кой отбор си, тва си е личен избор, важното е че всички сме фенове на тоя велик спорт! :!:

Е ако и това стане ще е наистина страшно....к'во като сме фенове на 2 различни отбор....това не значи че не трябва да се уважаваме и да се посрещаме един с друг с шамари и тупалки вместо с Добър ден...но сигурно тея "мъже" сега ще се хвалят и ще се гордеят много с постъпката си....жалко, но факт :(

Ами това ти казвам, радвам се че има и такива фенове като теб например ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

BEROE 88

Мнениеот BEROE 88 » 31 юли 2010 21:32

Кур за тая пернишка сган.П.утки мръсни селски!
1986,2010,2013

cdna
Контакти:

Мнениеот cdna » 31 юли 2010 21:34

За първи път,когато спрях при този човек(преди 2-3 год. може би),бях със шапка на Цска и неговите думи бяха:"К'во ше обичаш брато ? ".Говорихме си сума ти време за цска, левски т.н.(въпреки шапката ми). Изключително позитивен и усмихнат човек.На авторите на тая долна и ПОДЛА атака ще кажа: Колкото и да не се обичаме с Левски,знайте,че все пак има някаква солидарност(за някои е странно)и все някога ще се наложи да гостувате в София,а тогава....... Господ да ви е на помощ!!! П.П. Дано всичко е наред с Ванката. Само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 31 юли 2010 21:38

Да пребиеш човек заради клубна принадлежност си е безумие. Да излзеш много срещу един си комплексар или женчо. Лошото е друго ,че ако са фенове на Миньор вредят на всички останали ,които не биха отишли да бият беззащитен човек. Лошото е също ,че сигурно е имало хора ,но са предпочели да гледат сеир вместо да помогнат. Сега Цветан Цветанов да вземе да ги намери и да им теглят един бой в полицията ,че и майките им да не могат да ги познаят!

Дано да се оправи човека!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
ceci_laskova
Контакти:

Мнениеот ceci_laskova » 31 юли 2010 21:38

Много често съм го виждала човека по мачове...на никой лошо не е напавил,срам нямате ли бе,перничани???
Заради такива "фенчета" хората се страхуват да заведат децата си на мач е с такива лумпени за никъде не сме!
Нито капка страх,нито крачка назад!
ОБИЧАМ ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТА СИ
http://vbox7.com/play:d9f48e63

Върни се в “Левски”