ДПС поиска да купи отбора на народа - "ЛЕВСКИ"!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Armagedon

Re: ДПС поиска да купи отбора на народа - "ЛЕВСКИ"!

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 14:33

hiksigrek написа:много е странно съвпадението че почти веднага след като ДПС влезе офицялно в лефскито чрез своя кандидат кмет Б.ИСКРЕНОВ,
Батков стана много приказлив и намери пари за Йовов :roll: :roll: :roll:

Поредното тъпо, комплексирано и грухтящо!!! Що е то???!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 27 яну 2009 14:34

Днес е жълта тема, след 2-3 години истина! Ако така продължават нещата след някоя и друга година ще сме турска провинция!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 27 яну 2009 14:34

Armagedon написа:Поредното тъпо, комплексирано и грухтящо!!! Що е то???!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Луд си ей! :D
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 яну 2009 14:39

Armagedon написа:Знаеш ли измисли нещо сам, което да кажеш, а не да ми се правиш на интересен и статията не съм я писал аз

За разлика от таткива като тебе, моето време не минава в съчиняване на простотии!!! На интересен се правиш ти, пускайки подобна тема!!! Ако ще избиваш комплекси го прави в сайта на Тича!!! Добре, че ви взеха ТИМ да живнете малко, че бяхте и вие като Славия - едни търгаши, които участваха в уредени мачове! То и сега ще ви видим напролет, на кого и за какво ще се дупите![/quote]

Статията не я е съчинило момчето, тя е публикувана в един от варненските спортни сайтове тази сутрин. А за уредените мачове да ми говори точно фен на Левски, мога да му отговоря само така - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 14:43

hlucho написа:Днес е жълта тема, след 2-3 години истина! Ако така продължават нещата след някоя и друга година ще сме турска провинция!

Да, пич - за съжаление е така! Младите и образоване българи бягат навън и то съвсем оправдано! Тук, в България се плодат само циганите и турците. В провинцията - по селата и малките градчета, вече те са доминиращите!!! Все те са онеправданите, все за тях социалните помощи! Все от нашите заплати удържат данъци да дават на тях, които са необразовани, мързеливи и крадливи!!! Как все те имат нужда и все срещу тях е репресията и расизма???!!! Според мен репресията и расизма е срещу нас - редовните данъкоплатци на тази държава!!! Време е всички да застанем до урните и да не позволяваме повече турски фес да влезе в българския парламент!!!

Armagedon

Мнениеот Armagedon » 27 яну 2009 14:47

Ticha написа:
Armagedon написа:Знаеш ли измисли нещо сам, което да кажеш, а не да ми се правиш на интересен и статията не съм я писал аз

За разлика от таткива като тебе, моето време не минава в съчиняване на простотии!!! На интересен се правиш ти, пускайки подобна тема!!! Ако ще избиваш комплекси го прави в сайта на Тича!!! Добре, че ви взеха ТИМ да живнете малко, че бяхте и вие като Славия - едни търгаши, които участваха в уредени мачове! То и сега ще ви видим напролет, на кого и за какво ще се дупите!

Статията не я е съчинило момчето, тя е публикувана в един от варненските спортни сайтове тази сутрин. А за уредените мачове да ми говори точно фен на Левски, мога да му отговоря само така - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .[/quote]

А ти да не би да си адвокат на момчето :D :D :D :D :D :D :D И много добре знаеш колко пъти сте учавствали в схеми да спасявате някой с оставане в А-група!!!

hiksigrek

Мнениеот hiksigrek » 27 яну 2009 14:50

сигурен съм че лефскито като налупат фесовете пак ще разправят че са обора на народа ха ха
говедото винаги е с този дето има пари и власт!!!
в случая руско- израелската мафия и дпс
да живей :mrgreen:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 яну 2009 14:57

Armagedon написа:А ти да не би да си адвокат на момчето :D :D :D :D :D :D :D И много добре знаеш колко пъти сте учавствали в схеми да спасявате някой с оставане в А-група!!!

Може и да сме учавствали, но няма спор, че Левски е отбора учавствал в най-много уговорени мачове през последните години, така че нямаш право да отваряш темата... То в БГ първенството според мен има още много неща които ще излязат наяве, може би след години... При положение, че професионални съдии казват че в повече от половината от свирените от тях мачове са имали поръчка за кого да свирят няма какво повече да се коменитира. И така ще продължава занапред, защото тези които поемат властта в БФС си променят законите и правилата по такъв начин, че да не могат да бъдат бутнати от мястото си с десетилетия напред, а ние си мълчим и си траем. Впрочем същото важи и за тези в парламента...

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 27 яну 2009 14:58

Армагедоне тия станаха двама моряците.Да идваме ли на помощ или ще се оправиш?

gilerme LEVSKI1914
Контакти:

Мнениеот gilerme LEVSKI1914 » 27 яну 2009 15:01

Ticha написа:
Armagedon написа:А ти да не би да си адвокат на момчето :D :D :D :D :D :D :D И много добре знаеш колко пъти сте учавствали в схеми да спасявате някой с оставане в А-група!!!

Може и да сме учавствали, но няма спор, че Левски е отбора учавствал в най-много уговорени мачове през последните години, така че нямаш право да отваряш темата... То в БГ първенството според мен има още много неща които ще излязат наяве, може би след години... При положение, че професионални съдии казват че в повече от половината от свирените от тях мачове са имали поръчка за кого да свирят няма какво повече да се коменитира. И така ще продължава занапред, защото тези които поемат властта в БФС си променят законите и правилата по такъв начин, че да не могат да бъдат бутнати от мястото си с десетилетия напред, а ние си мълчим и си траем. Впрочем същото важи и за тези в парламента...

А ТАКА не сме се разбрали. Дай поне един мач не само да обобщаваш.

Върни се в “Футбол - България”