Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.
Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.
Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.
Селска му работа...
Хулигани пребиха колоритен фен на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Хулигани пребиха колоритен фен на Левски
Футболни хулигани са пребили фен на Левски около 17 часа. Запалянкото, който е характерен с това, че жонглира с топка по време на мачовете на „сините”, е бил нападнат на околовръстния път на София. Почитателят на Левски продава зеленчуци на място в близост до разклона за Бистрица.
Очевидец разказа пред Гонг, че три автомобила са спрели пред сергията на човека и са го нападнали. „Не знам какви бяха тези хора, но приличаха на скинари. Бяха с жълто-черни шалчета на вратовете. Нападнаха човека, който бе облечен в екипировка на Левски. Той се опита да избяга, но го настигнаха и набиха. Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Жълто-черните шалове са характерни за феновете на Миньор, като не е изключено групата да е пътувала за Ловеч, ако действително става въпрос за почитатели на пернишкия тим.
Не е тайна, че между феновете на Левски и Миньор отношенията не са никак приятелски.
Държа да отбележа, че съм фен на ЦСКА, но тази новина меко казано ме потресе...Предполагам, че това не се случва за пръв път и със сигурност не само на фенове на Левски...но предполагам чак сега ми први впечатление, защото това е човек който съм виждал на живо и съм си говорил с него докато с родителите ми сме купували картофи от него...Човека е там почти всеки ден...дъжд, пек студ, сняг...стига да не вали той си седи до колата и жонглира с топката която задължително носи....и не мога да разбера с какво е предизвикал насилието върху себе си....може отношенията между феновете на Миньор и Левски не са от най-добрите, но това едва ли дава причина за такива постъпки...
[offtopic]Оп, извинявам се че съм повторил темата...не съм я видял

Последна промяна от Gil-galad на 31 юли 2010 19:18, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Re: Хулигани пребиха колоритен фен на Левски
Животните от Перник пак са се проявили ми се струва.
Последна промяна от dodo7271 на 31 юли 2010 19:19, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
durex написа:Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Тва е най-култовото от статията - типично показва манталитета ни - вместо да направим дадено нещо, цъкаме с език защо друг не го прави

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:durex написа:Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Тва е най-култовото от статията - типично показва манталитета ни - вместо да направим дадено нещо, цъкаме с език защо друг не го правиИначе тва е циганска работа наистина, ултрас, ръководител на агитка да пребият - глупаво, но оправдано. Но редови фен, пък бил той и по-известен... не!
Има го и другия момент, че сам човек да излезне срещу 3 коли ултраси(фенове, не е уточнено какви са били) няма да успее да помогне много, най-много и той да изядебоя....и на полицията да сеобадиш..тея спират с колите, излизат, бият и после секачват и потеглят....докато дойде полицията...а и всички знаем, че пред Гоуфо всички са бавни(това в кръга на шегата разбира се

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Prizrachen
- Контакти:
Кур за Пеуник, смърт за орките.
Gil-galad написа:veseo написа:durex написа:Никой не спря, за да му помогне. Трите коли бяха спрели с включени аварийни светлини”, сподели източникът на Гонг, който е преминавал по същото време покрай мястото на инцидента.
Тва е най-култовото от статията - типично показва манталитета ни - вместо да направим дадено нещо, цъкаме с език защо друг не го правиИначе тва е циганска работа наистина, ултрас, ръководител на агитка да пребият - глупаво, но оправдано. Но редови фен, пък бил той и по-известен... не!
Има го и другия момент, че сам човек да излезне срещу 3 коли ултраси(фенове, не е уточнено какви са били) няма да успее да помогне много, най-много и той да изядебоя....и на полицията да сеобадиш..тея спират с колите, излизат, бият и после секачват и потеглят....докато дойде полицията...а и всички знаем, че пред Гоуфо всички са бавни(това в кръга на шегата разбира се)
Така е, ама е леко лицемерно да цъка "пууу никой не спря да му помогне" като и за другите важи същото

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Така е, ама е леко лицемерно да цъка "пууу никой не спря да му помогне" като и за другите важи същото
Е да естествено, но лицемерието не ни е непознато

[offtopic]Принципно бих му пожелал неговия отбор да победи, но точно в момента няма как да стане това, затова ще му пожелая, както и на всички левскари да отстранят безпроблемно Калмар

това е същото като циганите 10 срещу 1 20 срещу 1 , нормално
Mnogo sa golemi-bravo na tqh!
Tri koli sre6tu edin,bati i perni6kite carvuli.
P.S. Sorry za latinicata ama ne se sdarjah zaradi taq pasmina!

P.S. Sorry za latinicata ama ne se sdarjah zaradi taq pasmina!
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!