http://www.youtube.com/watch?v=mBx2C7ul ... r_embedded
Надписи на фланелките
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Надписи на фланелките
За какво са ви надписи бре? Га Стоичката им бодна 4 гола на говедата, да не би да имаше име а?

- Tomislav_Fan
- Контакти:
C41 написа:За какво са ви надписи бре? Га Стоичката им бодна 4 гола на говедата, да не би да имаше име а?
Така е колега, и Сирака ГА бодна 4 гола на ПРАСЕТАТА за 7:1 и той нямаше име...
- vratar4eto
- Контакти:
Споко, ще си сложат имена на фЛанелките. Това е изискване на Про бг към всички отбори в първенството. Така че предполагам, че още утре ще имат. Не, че това ще им помогне 

redpride написа:Не говорете глупости, имената на фланелките ще станат, когато се изясни, кой остава, кой напуска. Имаме още нови играчи, които нямат номера. Изчакайте за Лига Европа всичко ще си дойде на мястото. Иначе е евтино да ти напишат името на гърба, не е въпрос на икономии.
Трансферният пазар затваря на 31-ви август. Дотогава може някой да дойде или да напусне. Според теб ще изчакат до тогава и после ще напишат имената?

L_Messi написа:И кога най-сетне ще почнем като в Русия да изписваме имената на кирилица? Верно, че в евротурнирите техните отбори изписват фланелките на латиница, но кирилицата е официална азбука на ЕС, не виждам причина и в евротурнирите да не играем с написани на кирилица имена
АБСОЛЮТНО ПРАВ СИ!!!НИЕ БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ КАКВО!!!ЩО ЗА ПРОСТАЩИНА!КОЙТО НЕ УВАЖАВА ЕЗИКЪТ И ТРАДИЦИИТЕ СИ,ТОЙ НЕ УВАЖАВА И СЕБЕ СИ!!!ЕДНО ВРЕМЕ С КРЪВ ДЕДИТЕ НИ СА БРАНИЛИ ЕЗИКЪТ НИ,А СЕГА НЯКОЙ ГО ПРЕДАВАТ,ЗАЩОТО "ПО-ГИ КЕФЕЛО ЧУЖДИТЕ БУКВИ"!!!СРАМ!!!ЗА ЕВРОТУРНИРИТЕ Е ЯСНО,НО В БЪЛГАРИЯ,В РОДНОТО НИ ПЪРВЕНСТВО,Е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!
delqnski47 написа:Такъв е модела бе!!
Ма верно ли от моделът зависи дали ще има номера и имена върфу фланелките?
Аз все си мислех, че се лепят допълнително, но явно съм сбъркал

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Значи имената да се напишат е най-лесното. Аз си купих фланелка за сезон 2007-08 преди години с която станахме шампиони и ми написаха името и номера с шрифт пожелание тук в Габрово за 8 лв. Вярно зле сме, но нещата опират всичко на всичко до 250 лв. Просто поредното неорганизирано действие в администрацията на отбора. Но ще ги оправят си мисля. Всичко е до това някой да каже. Цялата есен на 2008 година играхме без имена и Любо Пенев като дойде още първия мач вече имахме. Относно кирилицата. Мисля че УЕФА задължава в турнирите имената да са на латиница. Което значи че наште трябва да имат едни екипи за Европа и едни за А група. И като приключат (не дай си боже) преди края на август в Европа, кво прайм. Вярно е руснаци и гърци си пишат имената на фланелките на роден език (в Гърция само на чужденците се изписват на латиница), но там Спартак, ЦСКА, Локо М, Зенит, Рубин, Олимпиакос, Панатинайкос и АЕК могат чисто финансово да си го позволят.

kiko75 написа:АВЕ Ти си със збъркан пол мрънкаш като пиче първо картите сега що няма надпис утре ще искаш и ***** да ти дадът а на клуба нищо неим струва надписа защото се прави от служител на клубакакто каза колегата да видим кой ще остане и ще има надписи
Мрънкам или показвам неуредиците на ръководството както искаш така го кажи просто изразявам мнението си, като не ти харесва не е нужно да се правиш на велик. Искам знаеш ли какво искам, искам отбора да върви нагоре и всичко да е точно.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- Roger_Federer
- Контакти:
Не,авторът си е прав,откъдето и да го погледнем.Колега, и на мен миправи впечатление това,но явно има причина да нямат надписи с имената.Може пък скоро да сложат,но това не е болка за умиране.О друга страна като гледах екипите по интернет изглеждаха ужасно,а на живо са доста добре.Интересно ми е дали някога ще играем със старите екипи от едно време-изцяло червени,с леки бели ленти.Ето примерно левскарите са изцяло сини,не са с някакви бели панталони,макар че комбинацията червено-бяло е добра и доказано шампионска!
Незнам дано се оправят нещата екипа ми харесва като модел просто имената на футболистите липсват. На мача с клифтънвил постоянно имаше въпроси ония с тоя номер кое е и т.н . Просто имена трябва да има се пак сме най-добрия клуб в бг и по титли и по успехи в европа. Рудар като играха с Литекс бяха без надписи на екипите са срамно е да падаме до тяхното ниво
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.