Ваня Стамболова - европейско сребро за България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Ваня Стамболова - европейско сребро за България!

Мнениеот hristov25 » 30 юли 2010 23:15

Браво след толкова дълго време го заслужаваше ,а и има таланта. Само дано някоя проба за допинг да не прецака пак нещата.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 30 юли 2010 23:25

Честито и от мен,на патерици така да се каже,след два дена,като излезне пробата.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 юли 2010 23:51

plamenfm написа:Сребърен медал, а като водеща новина ми изтъпанили онзи мустакатия, който бил надъхвал отбора си за неделя.

+1

Браво на Ваня!
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 31 юли 2010 00:52

phd написа:Ако е с допинг - всичко от 30 години си продължава все така, а всички ние можем да се застреляме, защото нито един успех в леката и тежката атлетика не е несъмнено чист! :oops:

То в леката атлетика, както и в щангите, в колоезденето и разни други спортове, дето всички се зобат, няма как да има успех с витамини и кюфтета, ама това не значи, че е толкова лесно, ако ме вземат мен, каквото и да ми дават, медал няма да видят. Лошото е, че ние нямаме пари за такива високотехнологични спортове, за актуални медикаменти и скоро ъпгрейдвани фармацевти, Корема работи по некакви известни от 50 години технологии и издънките са неизбежни, та язък за талантливите спортисти.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 31 юли 2010 00:57

Жалко,че не е златен медала.Но все пак честито на Ваня.Дано на Олимпиадата 2012 в Лондон вече да ни зарадва със злато.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 31 юли 2010 11:23

Браво на Ваня.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 31 юли 2010 11:52

Това е изключителен успех ! При цялата мизерия с базите и условията да се подготви елитен спортист та даже и с "добрия допинг " , Ваня Стамболова направи нещо голямо за което едно огромно Благодаря за радоста която достави на много хора :)
А така уважаваните от мен гонгаджии си пускат на първа страница , Бай Ганьо , някакви футболни анонимници от Франция и Испания и прочее , вместо да седи няколко дена успеха на Ваня Стамболова но ней се ... Дай Боже следващия път медалът да е по благороден и да и се отдаде заслуженото внимание и дори да вземат да я поканят в студиото !

Потребителски аватар
M.V.B.

Мнениеот M.V.B. » 31 юли 2010 12:46

Еееее БРАВО :)

Макар и късно но отдадохте заслуженото внимание на Ваня Стамболова , БРАВО !
Чакам да я поканите в студиото ;)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 31 юли 2010 17:22

phd написа:Имам 2 коментара:

Ако не е с допинг - да продължава все така, а ръководството на федерацията може да се застреля! 8-)

Ако е с допинг - всичко от 30 години си продължава все така, а всички ние можем да се застреляме, защото нито един успех в леката и тежката атлетика не е несъмнено чист! :oops:
Стига с тоя допинг,бе..Направи ли някой български спортист добро класиране на голямо първенство и веднага се почва "допинг,добинг"...все пак не всички спортисти в България са в дигането на тежести :lol:
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 31 юли 2010 17:24

MaRTo1233 написа:
phd написа:Имам 2 коментара:

Ако не е с допинг - да продължава все така, а ръководството на федерацията може да се застреля! 8-)

Ако е с допинг - всичко от 30 години си продължава все така, а всички ние можем да се застреляме, защото нито един успех в леката и тежката атлетика не е несъмнено чист! :oops:

Не виждаш ли че нарочно ни натопяват с допинг ..... сега от 8-те финалистки САМО на Ваня зеха проба доколкото разбрах .....
Стига с тия глупости...разбрал,не разбрал..как така от 8 финалистки да са взели допинг проба само на нашето момиче...аз знам,че задължително взимат на всички финалисти...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Върни се в “Други спортове”