444 счупени седалки са отчели в Левски след мача на „Георги Аспарухов” между Берое и Рапид Виена от турнира Лига Европа, научи Гонг. Всичките 444 седалки, които трябва да бъдат подменени са в централния сектор А, където беше агитката на българския Берое.
„Заралии” играят в Европа на „Герена”, защото техният стадион в Стара Загора няма лиценз от УЕФА.
От Левски вече са съобщили на колегите си какви са щетите и от Берое ще трябва да покрият разходите. „Сините” трябва да приведат стадиона в нормален вид най-късно до четвъртък, когато Левски приема Калмар в своя дом пак в мач от турнира Лига Европа.
Значи това е голямата простотия. Миналата година преди да изпадне Ботев играха 1 или 2 мача на нашия стадион домакинстваха бяха счупили в Сектор В около 150 седалки тея от провинцията селяни никога няма да се научат как да се държиш на чужд стадион. Малоумна работа
444 счупени седалки са отчели в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
444 счупени седалки са отчели в Левски
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Re: 444 счупени седалки са отчели в Левски
На финала за купата в СТЗ преди години големите столичани изпочупиха дори повече от 444 седалки и то, за да се бият с полицията.
според мен не трябва да е така. Трябва да има толеранс аиде в тея ултраските сектори да трошиш седалки го разбирам ама да седнеш в Сектор А да трошиш си е простотия или във В
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Питай хората които са били на стадиона колко малоумно са сложени седлаките, върху 2 железа и като се облегнеш пукат.
Разберете, че нищо не е нарочно и с цел. Всичко ще се плати.
Разберете, че нищо не е нарочно и с цел. Всичко ще се плати.
4oKuTo написа:На финала за купата в СТЗ преди години големите столичани изпочупиха дори повече от 444 седалки и то, за да се бият с полицията.
Да така е , по време на този мач изпотрошихте сумата седалки с който бяха замервани полицаите !
Това беше голяма малоумцина но седалките не бяха чупени само и само да се трошат а дадената група лумпени обстрелваха с тях милицията , дословно го казвам защото бях на метър два от цялата тази идиотцина станала тогава в Стара Загора ?
Но на Георги Аспарухов явно подобни идиоти са трошили седалки безцелно и то при евро - мач на така симпатичния отбор на Берое с треньор на който паметник трябва рано или късно да му издигнете !
Някой разбира ли каква е разликата между двата случая ?
miki85 написа:според мен не трябва да е така. Трябва да има толеранс аиде в тея ултраските сектори да трошиш седалки го разбирам ама да седнеш в Сектор А да трошиш си е простотия или във В
Пич голяма глупост каза

Няма лошо,още 3-4 мача да изиграят и поне ще ни подменят седалките в сектора.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Малко ви е и на двата шопски отбора да ви изпочупят стадионите (жалко че цска си и нямат такъв
)

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
90 % от седалките не бяха счупени нарочно,ако искате вярвайте..Ако искахме да си връщаме,нямаше да са само толкова,замислете се!