Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Анкета
Ето,ти сам изброи колко играчи са в самия край на кариерите си,като аз бих включил и Емерсон И най-вече Бекъм,който е на 33 години!
Като заключени,Миалн има своите шансове за титлата,но не трябва да прави издънки срещу средняците в първенството!Според мен това ще се окаже решаващо,а не самите дербита! 
УСПЕХ В ТУРНИРА ЗА УЕФА,ДАНО НА ФИНАЛА ЗА СУПЕРКУПАТА НА ЕВРОПА ИГРАЕМ С ВАС!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:Ето,ти сам изброи колко играчи са в самия край на кариерите си,като аз бих включил и Емерсон И най-вече Бекъм,който е на 33 години!Като заключени,Миалн има своите шансове за титлата,но не трябва да прави издънки срещу средняците в първенството!Според мен това ще се окаже решаващо,а не самите дербита!
Мерси много!Успех и на вас и да биете Юнайтед и втория полусезон

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
acmilan написа:Cesc Fabregas написа:Ето,ти сам изброи колко играчи са в самия край на кариерите си,като аз бих включил и Емерсон И най-вече Бекъм,който е на 33 години!Като заключени,Миалн има своите шансове за титлата,но не трябва да прави издънки срещу средняците в първенството!Според мен това ще се окаже решаващо,а не самите дербита!
Мерси много!Успех и на вас и да биете Юнайтед и втория полусезонТе са свикнали на нас,но и вие често не им прощавате
![]()
![]()
Дано,Дано!Аз лично смятам,че е непредвидим мач!Този сезон Арсенал е абсолютно непредвидим.Може да бие абсолютно всеки,но може и да падне от всеки!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Cesc Fabregas написа:acmilan написа:Cesc Fabregas написа:Ето,ти сам изброи колко играчи са в самия край на кариерите си,като аз бих включил и Емерсон И най-вече Бекъм,който е на 33 години!Като заключени,Миалн има своите шансове за титлата,но не трябва да прави издънки срещу средняците в първенството!Според мен това ще се окаже решаващо,а не самите дербита!
Мерси много!Успех и на вас и да биете Юнайтед и втория полусезонТе са свикнали на нас,но и вие често не им прощавате
![]()
![]()
Дано,Дано!Аз лично смятам,че е непредвидим мач!Този сезон Арсенал е абсолютно непредвидим.Може да бие абсолютно всеки,но може и да падне от всеки!Успех и на вас в Италия и в УЕФА!
Да,нека отборите ни да вървят напред

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Исками се да е Наполи, но на този етап е невъзможно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Надявам се шампион да бъде или РОМА или Фиорентина но след като гледах мача с лилавите срещу Юве ми се струва че и в италианско първенство шампиона ще бъде определен не на терена...