Любими сериали
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кажете кой е най-добрия сериал според вас ?
entourage,royal pains !
- Middlesbrough
- Контакти:
pomiqrat написа:10х
като ги изгледаш пиши на лично , мнението си

Офтопик:
pomiqrat написа:727150 написа:История на пловдивския футбол,особено последните серии за любовта между Велбъжд юнак и мома Металика са много интересни.
Обединението с Металик е за доброто на Металик и парите и рекламата, която получават от ПФК Ботев
Парите са жълти стотинки,рекламата е негативна.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Женени с деца
Двама мъже и половина
Как се запознах с майка ви
Спецназ
Двама мъже и половина
Как се запознах с майка ви
Спецназ
Това е чувството,което в нас гори ..

Prison Break
Heroes
House M.D.
Fringe
Heroes
House M.D.
Fringe
- ndrangheta
- Контакти:
От мен един глас за True Blood.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Coupling (ще видиш потресаващата разлика в класите с американското му подобие How I met your mother)
Офтопик:
Последна промяна от Alex на 31 юли 2010 00:11, променено общо 1 път.

Hip/tick Мисля,че така се пишеше или разбирай клъцни/срежи.Има черен хумор което ми допада. 

Ами най-яките неща които аз съм гледал лично са Firefly - уникално як сериал със Самар Глау и онзи пич дето играе в Castle, забравих му името (както и маса други яки актьори всъщност). Отделно филма след сериала - Serenity е един от любимите ми сай-фай филми изобщо.
Друг мега як сериал, всъщност любимия ми заедно с Файърфлай и Battlestar Galactica (всеки фен на сай-фай жанра да си избира един произволен от тия всичките и да гледа, няма да съжалява) е Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Наскоро го изгледах отново и мога да кажа че е около 1000 пъти по-як от онази рядка бозица Terminator: Salvation и около 20 до 30-50 пъти по-як от тройката
Иначе The Wire и The Shield са уникално добри сериали, най-вече първия който е най-якото нещо което някога съм гледал изобщо. Castle също не е лош, True Blood си е як, Rome е фантастичен. Това е от мен - пропускам доста работи сигурно, а относно комедиите - такива почти не гледам
Друг мега як сериал, всъщност любимия ми заедно с Файърфлай и Battlestar Galactica (всеки фен на сай-фай жанра да си избира един произволен от тия всичките и да гледа, няма да съжалява) е Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Наскоро го изгледах отново и мога да кажа че е около 1000 пъти по-як от онази рядка бозица Terminator: Salvation и около 20 до 30-50 пъти по-як от тройката

Иначе The Wire и The Shield са уникално добри сериали, най-вече първия който е най-якото нещо което някога съм гледал изобщо. Castle също не е лош, True Blood си е як, Rome е фантастичен. Това е от мен - пропускам доста работи сигурно, а относно комедиите - такива почти не гледам

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- jembajemba
- Контакти:
За мен най - големият сериал е Малкълм. Някак вдъхва свободата да правиш каквото ти харесва, в определени граници разбира се. Номер едно.