Ще спестя цялото интервю с Гошето Пеев /в спортлайн го има/Това, което ми направи впечатление в него е:
"- Значи ви остава да викате за "Сборная"?
- Защо да ми "остава"? Аз съм фен на Русия. Даже в компютъра ми на Скайпа пише "Напред""
Ето и изрязката
- Сигурно сте приели с въодушевление идването на Димитър Димитров?
-Разбира се. Ние сме в добри отношения. Той беше първият, който ме повика в националния отбор, когато бях едва 19-годишен. И после, когато работеше като главен мениджър при Христо Стоичков, също ме извикаха в националния след няколко паузи. Но сега отговорността на българите за резултатите на Амкар се увеличава. Първи нас ще питат какво става.
- Защо в последно време не ви викат в националния тим на България?
- Имам проблеми с българските журналисти, които са решаващи в нашия футбол. Не трябва да бъде така. Тъй като говоря това, което мисля и не се адаптирам към ситуацията в националния, това не се харесва на някои хора и е сложно да попадна в него. Нивото на клубовете, в които играят нашите национали би трябвало да гарантира участие във финалните фази на световното и европейско първенство, но резултатите са по-ниски от средното равнище.
- Какъв е проблемът?
- Проблемите са много. Преди всичко организационни. Не всичко в българския футбол се решава по спортен път.
- В Русия ситуация е същата.
- Вероятно. Въпреки това на европейското първенство националният отбор на Русия постигна голям успех.
- Значи ви остава да викате за "Сборная"?
- Защо да ми "остава"? Аз съм фен на Русия. Даже в компютъра ми на Скайпа пише "Напред Русия!"
-Има ли място в Перм, където вие българите се събирате?
- В първата година, още при Рахимов, се събирахме у нас. Съпругата ми готвеше. Тогава Мартин и Захари живееха без съпругите си. При нас идваше и Дуймович, когото го провъзгласихме за полубългарин, защото постоянно общуваше с нас и дори научи български. Сега заедно често посещаваме два ресторанта. В единия има сръбска кухня, която много прилича на българската. Харесва ми и грузинската кухня.
- Амкар винаги се е славил с добрата си защита. Димитров заяви намерението си да направи играта по-атрактивна. Реално ли е това?
- Това, че пропускахме малко голове не oзначaва, че сме атакували малко. При Божович започнахме повече да задържаме топката и независимо с кого играем, да не отстъпваме инициативата. През тази година трябва да укрепим тази тенденция и тогава изгодните ситуации за гол ще са повече.
Г. Пеев - ПРЕДАТЕЛ
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Г. Пеев - ПРЕДАТЕЛ
не схаванах...ма не беше ли Пеев, човека, който отказа да излезе с националната фанелка - щото го сложили десен бек, пък той си бил крило от всякъде. БГ журналистите му виновни, че има два леви крака
пеев е прав за едно-- Имам проблеми с българските журналисти, които са решаващи в нашия футбол. Не трябва да бъде така.
тва че журналистите са ришаващи в нашия футбол е много жалко.
така вместо да отразяват случващото се във футбола , те участват в самата игра.
-това казва Пеев
примери колкото щеш.
като се почне от подгряването по медиите преди даден мач, и се свърши с медииното обежествяване на иначе почти неграмотни футболисти.
примерите с играчи от любимиа отборо на журналята -лефски са покъртителни.
футболиста хичо например се радва на безграничен медиен комфорт , и перманентни , добре манипулирани в негов интерес слухове за продажбата му къде ли не.а самия хичо е жалка картинка.. то сички знаят.
така беше и с коприваров и с когото се сетите.
същите тези журналя изкараха ненормалния погром , който отнесе
лефски в ШЛ да изглежда като успех, а новината за продажбата на
Кирев в Ювентус просто мина и замина.По същото време течеше важния дебат дали Сампдория купува футбулиста хичо
(пак партенка)
проблема на българската спартна журналистика е че не е независима журналистика , а удобна ръкавица на ръководните фактори в бг клубния и национален футбол.
нали знаете за командировките и кюфтетата...
тва че журналистите са ришаващи в нашия футбол е много жалко.
така вместо да отразяват случващото се във футбола , те участват в самата игра.
-това казва Пеев
примери колкото щеш.
като се почне от подгряването по медиите преди даден мач, и се свърши с медииното обежествяване на иначе почти неграмотни футболисти.
примерите с играчи от любимиа отборо на журналята -лефски са покъртителни.
футболиста хичо например се радва на безграничен медиен комфорт , и перманентни , добре манипулирани в негов интерес слухове за продажбата му къде ли не.а самия хичо е жалка картинка.. то сички знаят.
така беше и с коприваров и с когото се сетите.
същите тези журналя изкараха ненормалния погром , който отнесе
лефски в ШЛ да изглежда като успех, а новината за продажбата на
Кирев в Ювентус просто мина и замина.По същото време течеше важния дебат дали Сампдория купува футбулиста хичо

проблема на българската спартна журналистика е че не е независима журналистика , а удобна ръкавица на ръководните фактори в бг клубния и национален футбол.
нали знаете за командировките и кюфтетата...
Георги Пеев , един от малкото мъже в Българиския футбол. 

- Синя окупация
maina написа:Георги Пеев , един от малкото мъже в Българиския футбол.
Зле, зле ако тоя го смяташ за мъж значи си много зле!

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
-
- Контакти:
hiksigrek написа:пеев е прав за едно-- Имам проблеми с българските журналисти, които са решаващи в нашия футбол. Не трябва да бъде така.
Че, кой тогава ги кара нашите да са зависими от медиите

Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Незнам за журналистите - така е вероятно, а може и да не е!
За Кирев и Ювентус и това, че не се вдигало шум....че аз за първи път чух за тоя футболист, а иначе следя /доколкото мога/ българския футбол. Хипер нормално е да се вдига повече шум за трансфери на футболисти от ЦСКА, Левски и Литекс. Ако ЦСКА например бяха продали най-добрия си нападател в Ковънтри /както направиха Локо Сф./ Два дни това нямаше да слиза от челните заглавия в пресата например
Но........темичката ми беше за Гошето Пеев. Тоя пич.......нито някога е играл мъжки в националния отбор, нито може да има претенций за него. Сега се пъчи, но играе в един доста посредствен отбор в Русия, а преди него беше последна резерва в Украйна - чак ще ми вика за братята братушки, че и на скайпа - Напред Русия - в последното нищо лошо, ма....поне да си трае
За Кирев и Ювентус и това, че не се вдигало шум....че аз за първи път чух за тоя футболист, а иначе следя /доколкото мога/ българския футбол. Хипер нормално е да се вдига повече шум за трансфери на футболисти от ЦСКА, Левски и Литекс. Ако ЦСКА например бяха продали най-добрия си нападател в Ковънтри /както направиха Локо Сф./ Два дни това нямаше да слиза от челните заглавия в пресата например
Но........темичката ми беше за Гошето Пеев. Тоя пич.......нито някога е играл мъжки в националния отбор, нито може да има претенций за него. Сега се пъчи, но играе в един доста посредствен отбор в Русия, а преди него беше последна резерва в Украйна - чак ще ми вика за братята братушки, че и на скайпа - Напред Русия - в последното нищо лошо, ма....поне да си трае
Много сте интересни,само обвинявате този и онзи.,до вчера предател беше Сесил Каратанчева,сега Пеев,какво ви става бе хора,престанете с тези тъпи теми.Като не го викат в националния така ще е.В нашата мила родина,журналята са голяма напаст,всеки може да копира от западните журналисти,които също са много зле,та мисълта ми е че за повечето негативни неща в спорта са виновни журналистите,с техните глупости,по адрес на някой футболисти,и нашите "специалисти" се повлияват от тях,не може да се викат например хора в националния които са резерви и не са във форма,та ако ще да играят на луната дори,и да искаме резултати,няма как да стане.Г.Пеев,"стария" А.Александров-кривия(алекс) и куп други играчи които в дадени моменти са в по-добра форма от някои манекени и лайна,които биват викани и налагани от някой друг,но не и треньора.Ето защо "нямаме пари за чужденец",там не може да му редим състава,неможе някой "син","червен","зелен","лилав" и др. журналя да го натрапва на хората и да го налагат поради този факт,а че не става и да реди конуси и да си върже обувките,това никой не забелязва.Затова ще обиждаме всеки на Предател и ще го караме на спомени от USA 94'

Glory Glory Man Utd
Не е предател момчето,толкова му е умствения багаж!
Не си заслужава да се коментират негови думи,пък е и футболист от една средна даже и за България класа!!!

Не си заслужава да се коментират негови думи,пък е и футболист от една средна даже и за България класа!!!

Пеев бил предател. А Стоичков тогава какъв е?
Върни се в “Футбол - България”