Анкета
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета
milan
- GoDDeadman
- Контакти:
Какъв Милан бе младеж? С чичо Карло скоро титла няма да има.Тоя човек ритуално погребва Милан.Събрал отбор пенсионери и чака титла, е как да стане. Малдини ако не е контузен го минават като малка гара.Неста няма свестен мач от не знам колко време.Тоя Пирло с чиста съвест може да го даде на Дженоа и да го смени с Милито.И без това само си пречат с Роналдиньо. Шева да си ходи в Киев щото и да загрява вече не го пуска.Зеедорф не знам как още крета горкия на терена.Имам чувството че ще умре от старост.А оня Калач е ебаси смешника.По слаб вратар не съм виждал от него.В тоя Милан само Кака,Пато и Роналдиньо стават.А и оная хиена Индзаги.Тоя е ебаси звера.Тоя го признавам за номер 1.Няма нападател като него
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
Кво се карате бе.Къв Интер , къв Милан... камоли пък Ювентус...Рома печели итва е **** сам ги в устичките другите

GoDDeadman написа:Какъв Милан бе младеж? С чичо Карло скоро титла няма да има.Тоя човек ритуално погребва Милан.Събрал отбор пенсионери и чака титла, е как да стане. Малдини ако не е контузен го минават като малка гара.Неста няма свестен мач от не знам колко време.Тоя Пирло с чиста съвест може да го даде на Дженоа и да го смени с Милито.И без това само си пречат с Роналдиньо. Шева да си ходи в Киев щото и да загрява вече не го пуска.Зеедорф не знам как още крета горкия на терена.Имам чувството че ще умре от старост.А оня Калач е ***си смешника.По слаб вратар не съм виждал от него.В тоя Милан само Кака,Пато и Роналдиньо стават.А и оная хиена Индзаги.Тоя е ***си звера.Тоя го признавам за номер 1.Няма нападател като него
Батко(нали за теб съм младеж)ако обичаш си спести определенията за отбора от пенсионери и т.н.Кажи ми най-добрите нападатели Кака и Пато на колко години са,а Фламини,а Антонини,а Сендерос?Спрете вече с тези митове,Милан е велик клуб,номер едно на международната сцена,има три Златни топки в отбора и т.н.Бекъм в момента е в много добра форма,а Кака доказа какво е да си миланист,това означава любов,честност,безкористност,отдаденост на клуба,вярност,феърплей!Пато в момента е номер едно,ти мачове не гледаш ли?Зеедорф е на 32 години,бе човек,да не е на 50,как така едва кретал,той е уникален халф!Пирло си прав,че е в дупка,но той е много голям играч!Калач е трети вратар,а Шева ни предаде и както знаем всички,на този свят всичко се връща!Не те знам от кой отбор си,но щом отричаш Милан,значи просто не си в час!Да ти припомня ли 2007-ма година какво се случи на прехвалените английски клубове?Ти вероятно си от Юнайтед или Ливърпул,затова така злобееш!Forza Milan!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Мисля, че този сезон играчите на Милан трябва да си изкарат дробовоте и сърцата и да спечелят скудетото. Все пак мисля, че това ще е подобаващ завършек на една велика кариера

Аз съм миланист, но с Анчелоти нямаме шанс! Дришльо Мауриньо ще провали "Интер" и остава "Ювентус"...Преди да ги изхвърлят за далавери ми бяха най-омразният отбор в света, но сега ми харесват, че налагат млади момчета и имат един велик мой съименик - Дел Пиеро!!! Според мен те ще са първи!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Колкото и да ми се иска Юве да са шампиони, смятам, че Интер са фаворити. С такъв треньор и с играч като Супер Златан няма как да е иначе. А и ако Мансини се разиграе, защото до момента не оправдава трансфера си... би трябвало Интер да е шампион! Ако ли не... ще е провал за нерадзурите!
За Юве както казах и в една друга тема - пълнят ми душата с играта си! Евала, че без кой знае какви скъпоплатени звезди играят по този начин и съм сигурен, че до последно ще пазят интригата в калчото!
Не подценявайте и застаряващите звезди на Милан! Играчи като Зеедорф, Шева и най-вече гениалния Пирло винаги са готови да бъдат шампиони!
За Юве както казах и в една друга тема - пълнят ми душата с играта си! Евала, че без кой знае какви скъпоплатени звезди играят по този начин и съм сигурен, че до последно ще пазят интригата в калчото!
Не подценявайте и застаряващите звезди на Милан! Играчи като Зеедорф, Шева и най-вече гениалния Пирло винаги са готови да бъдат шампиони!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ааа кви са тия грозни урсули ужас ще ми се напука монитора .
Интер шампион
Интер шампион

loituma написа:Ааа кви са тия грозни урсули ужас ще ми се напука монитора .
Интер шампион
Кви урсули бе,Малдини в кариерата си има повече успехи,отколкото интер за цялата си история!Смешник!Rossoneri siamo noi!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Не харесвам Милан,но наистина уважавам acmilan,затова няма да му коментирам отбора.Личи си че го обича и в крайна сметка това е важното,ИЛИ ГРЕША?!?
Та по темата-Аз лично много се надявам да спечели Юве,най-вече заради ГЕНИЯ
Дел Пиеро! 
Та по темата-Аз лично много се надявам да спечели Юве,най-вече заради ГЕНИЯ

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !