Жребия за Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Жребия за Лига Европа

Мнениеот PFC Litex » 30 юли 2010 14:48

POPCORN написа:значи 2010 вие сте преди нас с 2 места....така си оставя класацията..сега 2011 защо ни водят преди вас, като 2010 вие сте по-напреде от нас.да не говориме че сега 2011 година имате 3 мача в европа 2 победи и равен, а ние само един мач...питането ми е как от 2 места по - напреде от нас сега за 2011 сте с близо 20 места зад нас...

Коефициентът който ни се маха от 2005/2006 е 9. 750, вашият коефициент който се маха от същата година е 7. 750 или с почти 2. 050 пункта повече губим ние.

В момента коефициента който се натрупва е временен и въобще не трябва да се гледа докато не приключи участието, тъй като който отбор влезе в групи, то натрупаният коефициент участва само за националния, а за клубен се анулира и се дава бонус за влизането.

Миналата година Левски направиха повече победи в турнирите, но коефициента който заработиха е еднакъв с този на ЦСКА, а именно по 2. 6250.

Ако отбор отпадне преди груповата фаза му дават спечеленият коефициент от предварителните кръгове и по тази причина нашият от миналата година който заработихме е около 1. 700 (не съм го гледал)

Към натрупаният клубен коефициент се дава 20% от натрупания национален през настоящето издание. Тук http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2011.html може да следите натрупването след всеки изигран мач
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2010 14:49

UltraBlue написа:
POPCORN написа:значи 2010 вие сте преди нас с 2 места....така си оставя класацията..сега 2011 защо ни водят преди вас, като 2010 вие сте по-напреде от нас.да не говориме че сега 2011 година имате 3 мача в европа 2 победи и равен, а ние само един мач...питането ми е как от 2 места по - напреде от нас сега за 2011 сте с близо 20 места зад нас...

Оффф тука 10 пъти ти казах че класирането се прави на база последните 5 години... 2005 Литекс мина групите на УЕФА, а вие не! Извади сега 5 от 2010 и после от 2011 и се надявам да схванеш най сетне

добре бе не ми се карай.... не се интересувам от тия неща кой е по-напреде и кой по-назаде и никога не съм ги следил, така че няма за какво да ми офкашш...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2010 14:50

PFC Litex написа:

Коефициентът който ни се маха от 2005/2006 е 9. 750, вашият коефициент който се маха от същата година е 7. 750 или с почти 2. 050 пункта повече губим ние.

В момента коефициента който се натрупва е временен и въобще не трябва да се гледа докато не приключи участието, тъй като който отбор влезе в групи, то натрупаният коефициент участва само за националния, а за клубен се анулира и се дава бонус за влизането.

Миналата година Левски направиха повече победи в турнирите, но коефициента който заработиха е еднакъв с този на ЦСКА, а именно по 2. 6250.

Ако отбор отпадне преди груповата фаза му дават спечеленият коефициент от предварителните кръгове и по тази причина нашият от миналата година който заработихме е около 1. 700 (не съм го гледал)

Към натрупаният клубен коефициент се дава 20% от натрупания национален през настоящето издание. Тук http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... f2011.html може да следите натрупването след всеки изигран мач

ясно, благодаря
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2010 14:51

POPCORN написа:а такива на изуст не ми говори....братле.. ще ни качи ала бала то и вие щехте вчера да качите калмар с няколко гола ама виде какво стана..докато нямам пряк двубой с нас няма какво да ми говориш.. играха шампионска лига , защото вие се насрахте ей затова играха шампионска лига...после литекс ги реанимира за лига Европа!Благодарение на Левски и Литекс Бате Борисов играе в някакви турнири!Да не говориме з двата мача и на литекс и на Левски как играха батето!Цял мач у защитата...После Жилина в момента не са тая Жилина където бяха!И пак Нищо особенно не играха когато ви остраниха!Незнам за какви сносни отбори ми говориш.... представям си ако отпаднете от калмар какво ще кажеш, че и те са доста сносен отбор...

Нали играхте с Жилина бе братле...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 юли 2010 14:53

UltraBlue написа:
POPCORN написа:а такива на изуст не ми говори....братле.. ще ни качи ала бала то и вие щехте вчера да качите калмар с няколко гола ама виде какво стана..докато нямам пряк двубой с нас няма какво да ми говориш.. играха шампионска лига , защото вие се насрахте ей затова играха шампионска лига...после литекс ги реанимира за лига Европа!Благодарение на Левски и Литекс Бате Борисов играе в някакви турнири!Да не говориме з двата мача и на литекс и на Левски как играха батето!Цял мач у защитата...После Жилина в момента не са тая Жилина където бяха!И пак Нищо особенно не играха когато ви остраниха!Незнам за какви сносни отбори ми говориш.... представям си ако отпаднете от калмар какво ще кажеш, че и те са доста сносен отбор...

В приятелски мач, в началото на подготовката. Кви са тези тъпи сравнения. Все едно да тръгна да ти обяснявам как и вие паднахте от кипърци в контролата, че чак и мача прекратихте. Приятелски мач и официален няма абсолютно нищо общо.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2010 14:54

UltraBlue написа:

хаха вярно ли бе и кво в приятелски мач?ние и с ПАОК играхме приятелски мач ама те па направиха равен с Аякс!Не ставай смешен... това си е ваша запазена марка да падате от идиоти не ни забърквайте нас!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 30 юли 2010 14:54

mistreated написа:
UltraBlue написа:

В приятелски мач, в началото на подготовката. Кви са тези тъпи сравнения. Все едно да тръгна да ти обяснявам как и вие паднахте от кипърци в контролата, че чак и мача прекратихте. Приятелски мач и официален няма абсолютно нищо общо.

Разбира се , че нямат общо , но ако бяха такива слабаци каквито ги изкарвахте пак трябваше да ги биете ...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2010 14:55

mistreated написа:В приятелски мач, в началото на подготовката. Кви са тези тъпи сравнения. Все едно да тръгна да ти обяснявам как и вие паднахте от кипърци в контролата, че чак и мача прекратихте. Приятелски мач и официален няма абсолютно нищо общо.

Добре че има с какво да се извините... ама иначе устите ви големи 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 30 юли 2010 14:56

POPCORN написа:
UltraBlue написа:

хаха вярно ли бе и кво в приятелски мач?ние и с ПАОК играхме приятелски мач ама те па направиха равен с Аякс!Не ставай смешен... това си е ваша запазена марка да падате от идиоти не ни забърквайте нас!

Абе ще ви видим следващия кръг където ще трябва да играете срещу професионалисти ...

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 30 юли 2010 14:56

POPCORN написа:хаха вярно ли бе и кво в приятелски мач?ние и с ПАОК играхме приятелски мач ама те па направиха равен с Аякс!Не ставай смешен... това си е ваша запазена марка да падате от идиоти не ни забърквайте нас!

Ма вие ги изкарвате от ранга на полу-аматьорски отбор, дето и на спарингче си ги биете с 10 бе брато...м както казах, добре че беше в контрола, че да има с какво да се оправдаете 8-)

Върни се в “ЦСКА”