Терена в Калмар.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Терена в Калмар.

Мнениеот malchev » 30 юли 2010 10:50

Колеги, ще кажете ли как беше гледането в нета на мача снощи? За съжаление нямах нет под ръка (добре че има гонг :) ), а ми е интересно какво е било качеството на предаване.
Иначе, на реванша се събираме поне 20 000 и онея ги подхващаме от първата минута :)

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 30 юли 2010 11:37

На реванша, може и да сме повече от 20000 и е сигурно, че ще подхванем още от самото начало "калмарите", но важното е и играчите ни да ги довършат. Също така, много е важно и от психологическа гледна точка в неделя да накажем "чорбата". Ако това стане със сигурност ще отнесем и Калмар. И дано онуй отборче от Борисовата градина да не вземе да контузи някой от футболистите ни, че ще стане лошо.

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 30 юли 2010 12:20

Тук ще ги смачкосаме дори терена на Герена да е като блато. Стига да не пратят поредният хомосъдия свикнал на кожени свирки !!! :mrgreen:
100% съм сигурен, че снощният съдия е бил "ударен с куфарчето" по главата от някой администратор на калмарите. Няма друго обяснение за неадекватната му свирка.
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 юли 2010 14:32

Такива терени наистина са предимство за по-здравите футболисти. Но не ми се ще пак да търсим оправдание във вЪлната. Пуста психика, не можем и не можем.
Не съм песимист, но си спомням и Галатасарай, и Бешикташ.
1:1 на чужд терен никак не е предимство.
Нека първо изиграят мача в неделя както трябва. Което го желая от сърце и душа.

Върни се в “Левски”