А бе с тези нови правила , можем ли да обявяваме каква марка алкохол употребеваме ?
НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Наздраве АКАДЕМИЦИ
А бе с тези нови правила , можем ли да обявяваме каква марка алкохол употребеваме ?

plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Бате, недей по-добре че ще се приеме за реклама и ще има банан
И все пак Наздраве с "най-хубавата пловдивска бира"
plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Бате тегаво е положението с ученето...минавам на Кале след малко,ако продалжа да уча така...

Blue_Lion написа:plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Бате тегаво е положението с ученето...минавам на Кале след малко,ако продалжа да уча така...
Брат, ай Наздраве и на теб.
Споко с ученето след около месец и аз почвам, че ще защитавам дипломна работа най-после
Blue_Lion написа:plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Извинявам се за това , че съм толкова неинформиран , ама бате какво е това ''минавам на Кале'' ?
angelov написа:Blue_Lion написа:plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Брат, ай Наздраве и на теб.
Споко с ученето след около месец и аз почвам, че ще защитавам дипломна работа най-после![]()
![]()
![]()
Абе ти сватби,дипломни работи...все хубави неща ! Честито Брат ! Мен утре ми е гадния изпит,другите не са проблем...даже майка ми учи с мен,щото разбира от Икономика и за да се концентрирам...че вече ми е проблем

Немаш проблеми . Дано имаш повод за напиване после 
plan-2012 написа:Blue_Lion написа:plan-2012 написа:Наздраве АКАДЕМИЦИ![]()
![]()
Извинявам се за това , че съм толкова неинформиран , ама бате какво е това ''минавам на Кале'' ?
Бате,Калето е лепило,употребявано от ромите с упойващи цели - често по футболните трибуни в БГ се виждат надписи от сорта на "Сектор Г на Кале !"
Надявам се да съм бил полезен !
П.П. В горния ми пост думата mother на БГ беше цензурирана

plan-2012 написа:Немаш проблеми . Дано имаш повод за напиване после
Да изкарам и да не изкарам - пак ще се напия !

ай наздраве и аз съм вече на линия

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Върни се в “Игри и забавления”