Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Мнениеот acmilan » 30 юли 2010 01:14

Няма да влизам в просташката стилистика на някои уважавани или неуважавани от мен хора в този форум.Лично пред мен видях как се счупи седалка при сядане...Просто стадионът на Левски е в лошо състояние,пропадането е видно за всеки,а седалките са неудобни,няма как човек с габарити над 1.80 и нещо като мен да седне нормално.Разбира се,че не адмирирам чупене на седалки,но повярвайте ми,много от счупените седалки не са счупени нарочно.Иначе няма смисъл да ви припомням вие колко счупихте на нашия стадион на финала за Купата през 2007 г.,само че тогава сигурно бяхте граждани,а ние сме селяни...ясноооо...несериозна работа.Все пак ви пожелавам на всички да се радвате с любимите си отбори,така както го направихме ние днес и запомнете,че Берое е голям отбор и винаги ще бъде такъв!Светът е Берое!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Cabron
Контакти:

Мнениеот Cabron » 30 юли 2010 01:22

Селска работа.Още повече днес имаше и доста фенове на Левски ,които подкрепихме Берое.

bultra_plovdiv
Контакти:

Мнениеот bultra_plovdiv » 30 юли 2010 01:34

Точно , пък Левскарите нямате право да пищите , като ущипани девойки. Я бързичко си припомнете един финал за купата на България между вашия отбор и Литекс в Стара Загора.

Потребителски аватар
hulluukko
Контакти:

Мнениеот hulluukko » 30 юли 2010 01:41

а помните ли 24 май 2007 а? :roll: айде стига евтина провокации, колегата acmilan го е казал мн добре... :!:

beroi4eto
Контакти:

Мнениеот beroi4eto » 30 юли 2010 01:44

тия седалки от кво са правени ве ? при 1 пропуск да натиснем по сериозно и се чупят , а при гола ги изпотрошихме . но комент

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2010 01:48

beroi4eto написа:тия седалки от кво са правени ве ? при 1 пропуск да натиснем по сериозно и се чупят , а при гола ги изпотрошихме . но комент

В добавка само ще кажа,че аз не съм скачал върху седалката си при гола,а по бетона,но при доста хора еуфорията е взела връх и са се качили на седалката си.В този смисъл,едно е умишлено да къртиш,риташ,удряш седалките с цел да ги счупиш,да ги хвърлиш по полицай и каквато и да било дебилщина,а съвсем друго е описаното по горе.Никога не съм толерирал вандалските прояви,но това днес не беше такова,ако искате вярвайте...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 юли 2010 01:53

daniel_red написа:Здравейте граждани, точно се прибирам от мача и искам да започна с това, че осъждам тези прояви и съм на мнение, че да идеш на мач и да трошиш е супер-простотия.
Обаче пропускате две основни неща. Моята седалка изпука няколко пъти (95кг съм, но мисля, че трябва да издържат толкова :) ) . Искам да кажа, че седалките са много слаби и монтирани на някакви железа, изобщо смешна работа. А ако помните финала за купата Левски - Литекс в Стара Загора и 1000-та счупени седалки на стадион БЕРОЕ, ще може да си отговорите, защо по-злопаметните и по-агресивните от нашата публика са ви чупили стадиона ;)

С тия номера, че сме селяни не минавате. Ние имаме страхотна публика, най-посетения отбор в България сме и за втори път вече тази година ходим на 200 км от Стара Загора по няколко хиляди, което е немислимо за повечето отбори. Затова покажете уважение и не трошете из България, за да не трошат и във вашия двор ;)

Само че,да ти кажа нашите днес дори не са чупили нарочно...

Потребителски аватар
FCBeroe1916
Контакти:

Мнениеот FCBeroe1916 » 30 юли 2010 01:54

Абе феновете на Левски защо като ни изполомиха стадиона на финала с Литекс нищо не казаха,а сега вече голямата работа,счупели сме 100 седалки и голяма работа..Лично аз не съм счупил нито една,но скачах върху 2-3,издържаха ме.. :mrgreen:

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 30 юли 2010 01:55

Повечето заминаха при гола, имаше голяма радост и скачане. Другите при отсъждането на смешната дузпа. Не са особено здрави и при голяма емоция стават тия неща. Да не забравяме на един финал за купата кой счупи сума наши седалки, за да се бие с полицаите.

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 30 юли 2010 03:15

Леллее.. толкова много граждани... какво ревете... тази година вместо да платите на Заралии да ви легнат, си сложете нови седалки...
ПС:Откакто Берое започна да полягва на ФК Подуене ми стана много антипатичен отбор...
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Върни се в “Берое”