Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Фенове на Берое счупили седалки на Герена

Мнениеот plamen_ol » 29 юли 2010 23:27

Levski_1914 forever написа:
minyoro написа:Браво на феновете на Берое! Ама малко са счупили. Трябвало е всички седалки да са долу!

Хахаха,кретен!
Ще ми се да видя,ако от ръководството им бият шута,къде ше играят,а?
Какво трошите нещо,което не е ваше бе,много се изкефих на гола на Берое,искам да продължат така,но ако ще трошат стадиона,да си вървят у дома!!!Малоумна работа бе,малоумна! :evil: :evil: :evil:

Не знам вече кой будала ще ги пусне на стадиона си. И все пак успех в Австрия

HJK
Контакти:

Мнениеот HJK » 29 юли 2010 23:32

Пред мен "счупиха" една такава седалка. Не случайно го поставям в кавички, защото въпросната седалка поначало си беше наполовина счупена, пичът само се облегна и я довърши неволно... Мен ако питате, това не е никакво счупване, ами чиста проба демонтиране, при това безплатно - и без това седалката си беше морално остаряла и плачеше за подмяна... Не се съмнявам, че в 80% от случаите на "счупени" седалки е станало нещо подобно!!! Тъй че без прибързани коментари, моля!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 29 юли 2010 23:35

Гадно е като е на твоя стадион,нали?Бързо забравяте как преди десет години ни строшихте стадиона,как 2008 пак го направихте,или кога играхте финала с литекс у Стара Загора?А я си представете пролетта... ;)

Потребителски аватар
Исперих
Контакти:

Мнениеот Исперих » 29 юли 2010 23:36

Боройци пожелавам ви късмет в следващия мач.Дано успеете да победите.
Кръстения на комунистическа легенда стадион наистина е зле,дори пропада в земята, и затова затварят зоната там,
Последна промяна от Исперих на 29 юли 2010 23:40, променено общо 1 път.
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
daniel_red
Контакти:

Мнениеот daniel_red » 29 юли 2010 23:40

Здравейте граждани, точно се прибирам от мача и искам да започна с това, че осъждам тези прояви и съм на мнение, че да идеш на мач и да трошиш е супер-простотия.
Обаче пропускате две основни неща. Моята седалка изпука няколко пъти (95кг съм, но мисля, че трябва да издържат толкова :) ) . Искам да кажа, че седалките са много слаби и монтирани на някакви железа, изобщо смешна работа. А ако помните финала за купата Левски - Литекс в Стара Загора и 1000-та счупени седалки на стадион БЕРОЕ, ще може да си отговорите, защо по-злопаметните и по-агресивните от нашата публика са ви чупили стадиона ;)

С тия номера, че сме селяни не минавате. Ние имаме страхотна публика, най-посетения отбор в България сме и за втори път вече тази година ходим на 200 км от Стара Загора по няколко хиляди, което е немислимо за повечето отбори. Затова покажете уважение и не трошете из България, за да не трошат и във вашия двор ;)

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 29 юли 2010 23:41

Не съм много сигурен за мача през коя година беше -1998 или 1999.Цска би с едно на нула с гол в първата минута и понеже сте немали удар до към 60-70 мин сектор б остава потрошен!Я сега ми кажи коя година герена беше запален?
Стадиона в ловеч е бил потршван от червени фенове един път,бъркаш нахлуване и трошене.А тва за джиесемите беше поредната журналистическа помия,на която се даде глас и всички повярваха...Ти бил ли си там,видял ли си с очите си да има такова нещо?
Последна промяна от emarkon на 29 юли 2010 23:48, променено общо 1 път.

GURKO 74
Контакти:

Мнениеот GURKO 74 » 29 юли 2010 23:42

HJK написа:Пред мен "счупиха" една такава седалка. Не случайно го поставям в кавички, защото въпросната седалка поначало си беше наполовина счупена, пичът само се облегна и я довърши неволно... Мен ако питате, това не е никакво счупване, ами чиста проба демонтиране, при това безплатно - и без това седалката си беше морално остаряла и плачеше за подмяна... Не се съмнявам, че в 80% от случаите на "счупени" седалки е станало нещо подобно!!! Тъй че без прибързани коментари, моля!

Не те знам откъде си, от кой отбор си, стъпвал ли си на Герена друг път, но да ми излизаш с това за счупени седалки за подмяна :shock: :shock: :shock: Не знам аз ли нещо не схващам какво искаш да кажеш или ти нищо не каза :roll:

Потребителски аватар
Исперих
Контакти:

Мнениеот Исперих » 29 юли 2010 23:47

GURKO 74 написа:но да ми излизаш с това за счупени седалки за подмяна

точно такива има
В България има само един стадион който е кръстен на агент комунист, този стадион се намира в с.Подуене.

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 29 юли 2010 23:48

Добре как искаме да имаме модерни стадиони , като след всеки мач говорим за счупени седалки. :roll: И милионер да си ще ти писне едно и също все да сменяш я седалки ,я нещо друго :!:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 29 юли 2010 23:49

Е как така при вас се счупват тия седалки а не при левскарите ? Как така не изпукват така на някой левскар а на вас . Селяндури . Направихте реми с отбор по-слаб и от Клифтънвил и вече тръгнали да чупят . Следващия път след около 30-тина години отново ..... стадион за вас няма да има ..... :oops: :|

Върни се в “Берое”