Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lakito7

Re: Някой ще ми помогне ли?

Мнениеот lakito7 » 26 яну 2009 09:07

Приятелю,влез в сайта на ЛЕВСКИ и там можеш да си поръчаш дори пълен комплект.Поръчката пристига по куриер и плащаш с наложен платеж,както е и вдругите сайтове за покупки.Предполагам,че е така.Аз по принцип ходя до магазина,защото там мога да си харесам и нещо друго.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Сампдория взима Топузаков, пишат в Италия

Мнениеот Old_death » 26 яну 2009 10:12

Vailo написа:popaj, явно че не си бил съвременик на събитията около престоя на Ники Илиев в Болоня. Кариерата му в Италия се провали заради тежка контузия и изобщо не е търкал пейката просто имаше огромен мал шанс

ДА,БЕ,ВЯРНО.НАСКО СИРАКОВ-И ТОЙ СЕ КОНТУЗИ КАТО СТЪПИ В ИСПАНИЯ,ГИБОНЪТ СЕ КОНТУЗИ...МАЙ КАТО МИНАТ КАЛОТИНА ГОВЕДАТА ОКУЦЯВАТ.

Пропускаш да споменеш и какъв гурбетчия беше настоящия управник на родния футбол :lol:Иначе си прав.Чак сега разбрах кой разнесе в Западна Европа вирусът на Луда крава ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 яну 2009 11:05

На-лесно е по приятел или ти да си я вземеш.Ако пък имаш сезонна абонаментна карта за стадиона,получаваш някъде 10-15 % отстъпка.Ако си ученик,май има пак толкова! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
danielzarev
Контакти:

Мнениеот danielzarev » 26 яну 2009 13:12

Na jenskiq pazar prodavat mnogo hubavi, slu4aino ako puk ne uspeesh da namerish sum ubeden , 4e shte sreshtnesh po putq Shumenskiq Deko, Babangida ili Mariqn Ognqnov. 100% Shte ti dadut edna avtenti4na flanelka napravo ot gurbovete si:) Uspeh...

Bully_Blue
Контакти:

Re: ХЕРО ВЗИМА РАБЕХ И КАРЛОС ОТ ЛЕВСКИ В АМКАР ПЕРМ

Мнениеот Bully_Blue » 26 яну 2009 13:32

Херо:Изключено е да взема Рабех и Карлош в Амкар ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Спрете гаврата с името на Левски!

Мнениеот стичо » 26 яну 2009 18:58

Червени,оранжеви,лилави...Престанете да обиждате името Левски,само защото не харесвате ФК Левски!!!Не може да викате кур за Левски(не се извинявам за нецензурния език!)Има други начини да ни засегнете като толкова ви се ще!Нека запазим името на АПОСТОЛА чисто! :?

Levski_Sf

Re: Спрете гаврата с името на Левски!

Мнениеот Levski_Sf » 26 яну 2009 19:11

Ти си доста голям оптимист ако искаш това от комплексираните червени прасенца.Те миналата седмица само кадето не линчуваха в зала Христо Ботев един от най-успешните Български спортисти.Какво очакваш от тях.Преди 2 години в Универсиада Левски игра с Белхатов пак за ШЛ по волейбол и "пушката",който е юноша на ЦСКА беше посрещнат и изпратен,както по добава на един голям Българин-с аплодисменти.Мисля,че разликата във възпитанието между нашите и техните фенове в това отношение е от земята до небето.Съжалявам,но не вярвам даже и да се замислят да ти послушат молбата.Както се пее в една нашумяла песен напоследък-ТАКА Е ВЪВ БЪЛГАРИЯ !!!!

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 26 яну 2009 19:18

Levski_Sf написа:Ти си доста голям оптимист ако искаш това от комплексираните червени прасенца.Те миналата седмица само кадето не линчуваха в зала Христо Ботев един от най-успешните Български спортисти.Какво очакваш от тях.Преди 2 години в Универсиада Левски игра с Белхатов пак за ШЛ по волейбол и "пушката",който е юноша на ЦСКА беше посрещнат и изпратен,както по добава на един голям Българин-с аплодисменти.Мисля,че разликата във възпитанието между нашите и техните фенове в това отношение е от земята до небето.Съжалявам,но не вярвам даже и да се замислят да ти послушат молбата.Както се пее в една нашумяла песен напоследък-ТАКА Е ВЪВ БЪЛГАРИЯ !!!!

Вярно е пич,но все пак трябва да спре тази лудост!Аз съм сигурен че и сред тях има хора, които живеят над,футболните пристрастия! :roll:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 яну 2009 19:24

стичо написа:Не може да викате *** за Левски(не се извинявам за нецензурния език!)

Възгласт се отнася за ПФК "Левски" АД! Което е частно дружество, и НЕ Е НАСОЧЕН КЪМ Апостола на свободата - Васил Иванов Кунчев - Левски!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
san-sinia
Контакти:

Мнениеот san-sinia » 26 яну 2009 19:27

Червени тъпи колкото си искаш, ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АБСУРДА. :D
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”