Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Thunder
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 15:17

Спирам разговора... ти или си много малък и глупав или си възрастен БСП-ар... но и в 2-та случая надали имаш поне 50 мача с ЦСКА ! Жив и здрав ще видиме до къде ще я докараме НИЕ И ВИЕ ...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 15:19

terrel написа:
Thunder написа:Аве ти едно си знаеш едно си баеш...

Вие хем ревете, че нямате пари за билети и в същото време ревете, че и парите за стюарди и хореография са секнали :lol: :lol: :lol: :lol:
Ама не се замисляте колко глоби докарахте на клуба, че и даже и на волейболният клуб.

Е не, как ще се замислят, нали не ги вадят те от джоба. Вие сте там за парите бе момче, само и единствено заради парите. Ако трябва да се плаща - да плаща някой друг, ама ако трябва да се взима - първите сте на опашката. Смешна работа, смешна.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 15:31

Thunder написа:Спирам разговора... ти или си много малък и глупав или си възрастен БСП-ар... но и в 2-та случая надали имаш поне 50 мача с ЦСКА ! Жив и здрав ще видиме до къде ще я докараме НИЕ И ВИЕ ...

Щом делиш на Ние и Вие ми е ясна работата !

НИЕ сме истинските фенове на ЦСКА, а ВИЕ сте платените фенове !

ЦСКА има нужда от истински фенове !

the wall
Контакти:

Мнениеот the wall » 29 юли 2010 15:49

абе пичове, спрете се бе... какви са тия ние/вие... едните били истински фенове, другите били платени, айде стига глупости, че станахме за смях

аз искам все пак да попитам Thunder, чието право да протестира уважавам напълно, при какви условия ще прекрати протеста си тъй като тук ми се губи нишката - публикуваха се някакви декларации, където обаче изложените искания са много сериозни /школа, стадион, трансферна политика и т.н/ и няма как да се удовлетврорят в близките една-две години? или когато се намалят цените на билетите, но пък оставам с впечатление, че това не било основната причина? искате нови собственици - също невъзможно на този етап?

идеята ми е, че не виждам как и при какви условия този протест ще прекъсне, което е жалко, защото иначе няма спор, че публиката на ЦСКА наистина има нужда от момчета като вас, защото знам /и познавам/ не малко от вас и знам, че наистина милеете за отбора...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 29 юли 2010 16:59

the wall написа:аз искам все пак да попитам Thunder, чието право да протестира уважавам напълно, при какви условия ще прекрати протеста си тъй като тук ми се губи нишката - публикуваха се някакви декларации, където обаче изложените искания са много сериозни /школа, стадион, трансферна политика и т.н/ и няма как да се удовлетврорят в близките една-две години? или когато се намалят цените на билетите, но пък оставам с впечатление, че това не било основната причина? искате нови собственици - също невъзможно на този етап?

идеята ми е, че не виждам как и при какви условия този протест ще прекъсне, което е жалко, защото иначе няма спор, че публиката на ЦСКА наистина има нужда от момчета като вас, защото знам /и познавам/ не малко от вас и знам, че наистина милеете за отбора...

1. При каквито си иска "условия". Да си чел.
2. Thunder не е публикувал никакви декларации . (виж т.1 -> Да си чел)
3. Никой не е длъжен да опровергава твоите впечателния. (виж т.1)
4. Когато си искат ще прекъснаТ "простеста". (виж т.1)
5. В повечето от постовете на Thunder (които са написани достатъчно разбираемо) посочва определени действия на ръководството като ОБИДНИ. И с право. (виж т.1)

Извод: Всеки си решава за себе си дали ще присъства (респективно няма да присъства) на футболни срещи. Стадният принцип не е в сила (обикновено). :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 17:46

skarab написа:5. В повечето от постовете на Thunder (които са написани достатъчно разбираемо) посочва определени действия на ръководството като ОБИДНИ. И с право. (виж т.1)

Извод: Всеки си решава за себе си дали ще присъства (респективно няма да присъства) на футболни срещи. Стадният принцип не е в сила (обикновено). :mrgreen:

1. С кое право ги посочва като обидни? С това, че не може да събере 58 лв за карта за целия сезон или с това, че за дербито цените в сектор Г за ученици, пенсионери и социално слаби ще са 2 лв???
2. Точно като всеки ще си решава дали ще присъства или не на футболни срещи защо е целия този рев, бойкоти, декларации, интервюта и тем подобни?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 29 юли 2010 18:37

mistreated написа:1. С кое право ги посочва като обидни? С това, че не може да събере 58 лв за карта за целия сезон или с това, че за дербито цените в сектор Г за ученици, пенсионери и социално слаби ще са 2 лв???
2. Точно като всеки ще си решава дали ще присъства или не на футболни срещи защо е целия този рев, бойкоти, декларации, интервюта и тем подобни?

1. С кое право? аааааааааахахахахахаха Всеки има такова право. (виж т.1)
2. Е и ти "ревеш" в момента на тема "какви били тези бойкоти". Най-малкото на мен ми пука от бойкоти,декларации и.т.н. Едните декларират как нЕмало да ходят на мачове ...другите как първите не били ник'ви фенове. А трети се забавляват с горепосочените. :mrgreen: (виж т.N относно "стаден принцип")
3. Никога не прави сметка на чуждите пари... и по-точно как всеки да ги харчи. Просто е израз на простотия и липса на възпитание.

Продължавайте все така.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юли 2010 19:14

skarab написа:
mistreated написа:1. С кое право ги посочва като обидни? С това, че не може да събере 58 лв за карта за целия сезон или с това, че за дербито цените в сектор Г за ученици, пенсионери и социално слаби ще са 2 лв???

1. С кое право? аааааааааахахахахахаха Всеки има такова право. (виж т.1)
2. Е и ти "ревеш" в момента на тема "какви били тези бойкоти". Най-малкото на мен ми пука от бойкоти,декларации и.т.н. Едните декларират как нЕмало да ходят на мачове ...другите как първите не били ник'ви фенове. А трети се забавляват с горепосочените. :mrgreen: (виж т.N относно "стаден принцип")
3. Никога не прави сметка на чуждите пари... и по-точно как всеки да ги харчи. Просто е израз на простотия и липса на възпитание.

Продължавайте все така.

Ти да не си адвокатче нещо? Извърташ думите на хората както ти изнася.
В първите 2 точки си се престарал в това извъртане на думи и ще ги подмина, тъй като или няма да вденеш евентуалният ми коментар или пък пак ще извъртиш думите му.
По трета точка обаче ще кажа, че щом някой влиза по форуми да бучи, че 90лв на година за 15 мача му е адско скъпо, тогава всеки може да му държи сметка за парите. Ако не искаш някой да ти държи такава сметка просто си спестявай коментарите за личното си финансово състояние. Елементарно е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 29 юли 2010 20:15

vaskonti написа:Ти да не си адвокатче нещо? Извърташ думите на хората както ти изнася.
В първите 2 точки си се престарал в това извъртане на думи и ще ги подмина, тъй като или няма да вденеш евентуалният ми коментар или пък пак ще извъртиш думите му.
По трета точка обаче ще кажа, че щом някой влиза по форуми да бучи, че 90лв на година за 15 мача му е адско скъпо, тогава всеки може да му държи сметка за парите. Ако не искаш някой да ти държи такава сметка просто си спестявай коментарите за личното си финансово състояние. Елементарно е.

Всеки можел да държи сметка? :lol:
Пак ще спомена... Всеки има право да бучи. (аз не помня да съм "бучал" за каквото и да било) Който иска - ходи,който не иска - не ходи, който иска коментира(при положение че спазва правилата естествено). Менторските поучения как "някой си нямал" правото да се оплаква са смешни. И мисля че точно Thunder е защитил достатъчно добре тезата си. Дали съм съгласен с него или не ... е това е съвсем различен въпрос. Това че някой има различно мнение не означава че трябва да бъде "оплют". Общо взето е въпрос на елементарна култура. Успех на бойкотиращите и на не-бойкотиращите. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 юли 2010 20:39

Thunder написа:Не аз съм тоя дето можеш да му говориш само във форума ;) Тоя дето като пееш само _!_ за лефски те гледа лошо ... тоя дето има над 300 мача с ЦСКА и тоя дето го е срам да гледа сектора пълен със селяни

terrel , спри да четеш вестници... изобщо не знаеш как седят нещата ;) от 3000 до 20000 са 17000 Дуче по Левче да им дава са 17 000 лева !? Нещо май пак не ти излезна сметката

Бате не се занимавай с малоумници,бе-няма смисъл--селянина си е селянин!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”