Абонаметни карти втора част
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Абонаметни карти втора част
След като от армията дадоха срок картите да са готови до днес следобяд, титаните отново не спазиха срока отидох днеска на армията, да си зема картата и ми обясниха да доида утре следобяд .Направо на маймуни ни направиха тая година.Направо съм без коментар
Последна промяна от miki85 на 29 юли 2010 15:48, променено общо 1 път.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Абонаметни карти втора част
Нормално,какво ачакваш от тези селяни.
miki85 написа:След като от армията дадоха срок картите да са готови до днес следобяд титаните отново не спазиха срока отидох днеска на армията да си зема картата и ми обясниха да доида утре следобяд направо на маймуни ни направиха тая година направо съм без коментар
Какво ще рече от Армията дадоха срок ? И кой по - точно , и на кого го даде този срок ?
viroglav написа:miki85 написа:След като от армията дадоха срок картите да са готови до днес следобяд титаните отново не спазиха срока отидох днеска на армията да си зема картата и ми обясниха да доида утре следобяд направо на маймуни ни направиха тая година направо съм без коментар
Какво ще рече от Армията дадоха срок ? И кой по - точно , и на кого го даде този срок ?
ще рече че дадоха срок че ще са готови които пак не изпълниха http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:1419
на китайски ли говоря
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
някои има ли представа как да се свържа с ники александров и да го попитам знае ли за тая гавра с феновете и какво мисли да направи по въпроса
Не разбирам какво толкова има да се чака за тези карти. Аз моята (фен съм на Левски) я извадих за 5 минути в НЕДЕЛЯ! Само ми написаха имената и местата, които ми се полагат и това е!
ми и аз честно казано не разбирам сега щели да бъдат с няква специална защита и снимка и мега ултра модерни. Взеха ми парите на 18.06.10 а сега сме месец и половина по късно картите не са готови явно в друга държава се правят
miki85 написа:на китайски ли говоря
В българския език има точки и запетайки ... Препоръчвам ти да ги използваш , защото без тях поуста ти може да бъде прочетен и тълкуван по редица други начини , само не и по този , по който си искал да представиш "трагедията" с абонаментните карти. Според мен по - трагичното за ЦСКА е бройката на закупените карти , а не "Абонаментни карти ... 1 част , 2 част" и т.н. лични драми.
Едва ли ми е проблема запетаите и точките ама караи. Поууууста както си го написал грамотнико си ми е точен, тука не сме училище та да пиша правилно и да се стремя да слагам точки и запетаики ясно . За мен лично това не е лична драма ,а си е срамно за цялото ръководство, че в продължение на месец и половина се гаврят с нас , никои неможе да ме убеди ,че тези карти немогат да се направят за един ден.
За притежателите на новите абонаментни карти за сезон 2010/2011 ще бъдат отпечатани специални покани, които ще могат да получат на 29.07 и 30.07 от 9:00 до 17:00 часа в сградата на администрацията на стадион „Българска армия” (етаж 1, стая 4), това важи за тези, които са закупили своите карти след 20.07. В петък 30.07 всички платили сезонните карти преди 20.07 ще могат да си получат готовите пластики.
Май ти сам се лъжеш или това е провокация???
Май ти сам се лъжеш или това е провокация???