Как да гледаме ТВ+ БЕЗ да сме абонати на Булсатком!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как да гледаме ТВ+ БЕЗ да сме абонати на Булсатком!
гледам и не вярвам на ушите си?1 и кво са ви виновни БСК че в Швеция на никой не му пука за Калмар, камо ли пък за Левски и не излъчват ТВ сигнал... все едно Локо Мездра ако играе евромач нашите телевизии да се избият да предават. като играем със селски отбори предварителни кръгове е нормално това да се случи...вижте им стадионите само и на Дъндолк и на Калмар... какво тв излъчване от стадионче наподобяващо тренировъчно игрище?!
-
veselin111
- Контакти:
Проблема не е в кабеларките, а в това че Булсатком искат да бъдат монополисти. Тези канали ТВ+ и ФИЛМ+ са си изцяло тяхна собственост и не ги продават. Умишлено пускат по тях мачовете, за да не се гледат от други абонати.
Пак повтарям- те НЕ ИСКАТ да продават на други оператори права за излъчване на тези два канала и единственият начин на кабеларките по градовете и селата да угодят на хората(и да си запазят абонатите) е като им крадат сигнала.
В такива случаи трябва да се намеси държавата и да приеме закон с който да им наруши монопола..- примерно една телевизия да няма право да предава повече от едно първенство. Тогава няма как да излъчват Испания, Италия, Германия и мачове от квалификационните кръгове на Лига Европа и ШЛ само по една ТВ.
Пак повтарям- те НЕ ИСКАТ да продават на други оператори права за излъчване на тези два канала и единственият начин на кабеларките по градовете и селата да угодят на хората(и да си запазят абонатите) е като им крадат сигнала.
В такива случаи трябва да се намеси държавата и да приеме закон с който да им наруши монопола..- примерно една телевизия да няма право да предава повече от едно първенство. Тогава няма как да излъчват Испания, Италия, Германия и мачове от квалификационните кръгове на Лига Европа и ШЛ само по една ТВ.
Ало, админа! Заключвай темата,не виждате ли каква реклама праскат на БСК? А относно мачовете, Я ЧЕ СИ ГИ ГЛЕДАМ НА КАМПЮЧЕРА!
veselin111 написа:Проблема не е в кабеларките, а в това че Булсатком искат да бъдат монополисти. Тези канали ТВ+ и ФИЛМ+ са си изцяло тяхна собственост и не ги продават. Умишлено пускат по тях мачовете, за да не се гледат от други абонати.
Държавата да приеме закон, с който да регулира отношения на частни компании... Не мислиш ли, че звучи абсурдно?
veselin111 какъв монопол бе човече
Все едно ми говориш за Топлофикация, EVN, EON и т.н.
Има търг, явяват се кандидати. Този който даде най-много пари печели правата. И той преценява от тук нататък какво да прави с тях. По твоята логика излиза, че този,който е спечелил търга е монополист,защото отказва да продава правата на загубилите търга. Такова нещо няма никъде по света
Има търг, явяват се кандидати. Този който даде най-много пари печели правата. И той преценява от тук нататък какво да прави с тях. По твоята логика излиза, че този,който е спечелил търга е монополист,защото отказва да продава правата на загубилите търга. Такова нещо няма никъде по света
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- gunner4life
- Контакти:
Madridist написа:Толкова сте загижени за авторските права, но съм убеден, че всеки от вас има по няколко регистрации в Арена и Замунда и по цял ден сваляте торенти, нали
Цял ден съм на работа, ама как да е. Мен пък друго ми е смешно, как почти всички тук плюят и псуват БСК и ТВ+, а изведнъж като има интересен мач и веднага се хвалят как го гледали в мрежата на друг оператор. Ами като са толкова черни и такива мошеници защо ги гледате?!
santi_santi го е казал много точно.
Апропо обичам да гледам филмите на кино и въобще освен 1-2 игри и музика другото съм си го купувал.
Edit:
veselin111, причината други оператори да не дават бундеслигата е понеже са решили да не си платят за евроспорт2 на български. Това поне каза коментатора на евроспорт по време на Тюр дю франс.
Последна промяна от gunner4life на 29 юли 2010 14:17, променено общо 1 път.

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
тук гледам само "селски тарикати" са се събрали.официално е отправено запитване как да се открадне нещо.за съм абонат на бск и съм доволен, че има много мачове за гледане през идващия сезон и то на съвсем приемлива цена и отлично качество.Хората са създали цяла тв (тв+) за да предложат продукт, който да им продава целия пакет, а някви нагляри официално питат как да го откраднат.всички дето много се ежите срещу схемата "плати за да ползваш", (а искате "ползвай ама друг да плаща") все още не сте осъзнали, че сладкия спомен от комунистическите порядки е вече само илюзия.на същия принцип работодателят ви може да му се иска да бачкате, но да търси със аналогична наглост начин да не ви плаща.докато този начин на мислене владее съзнанието на ограмна маса от народани ще сме си същите посткомунистически цървули още дълги години!
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
gunner4life не визирам теб конкретно, говорех по принцип. А относно това,което си написал във втората част на коментара съм абсолютно съгласен. На някои хора, БСК им е виновен винаги и за всичко-като излъчват мачовете били "монополисти", като не ги излъчват стават мошеници и лъжци. 
Последна промяна от Madridist на 29 юли 2010 14:26, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- edmon_dantes
- Контакти:
UltraBlue написа:Elektro_Kobe написа:Аз съ абонат на М САТ във Варна и когато беше първия мач на Левски с Дъндолк въртях програмите и се ядосвах ,че не можех да го гледам ,случайно попаднах на ТВ + и се изумих .Бяха я пусналиТака че се надявам и занапред да е така ... Поне като има мачове да я пускат : )
В Ямбол правят по същия начин... пускат я само като има интересен мач... Аз така гледах Реал-Барса.
Абсолютно вярно. И аз съм от Ямбол и пускат ТВ+ когато има интересен двубой. Гледах Левски с Дъндолк, Цска с Динамо М и по-интересните дербита в Испания. Евала на кабелния оператор, точни пичове.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ