Как да гледаме ТВ+ БЕЗ да сме абонати на Булсатком!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Как да гледаме ТВ+ БЕЗ да сме абонати на Булсатком!

Мнениеот kokic1986 » 29 юли 2010 13:31

Madridist написа:ТВ+ се гледа в мрежата на доста оператори- DCC(Пловдив), MCAT(Варна), срещу допълнителна такса на месец - СКАТ(Бургас), Дюрекс от форума каза, че в Ямбол, местният оператор също им пуска ТВ+. За тези знам, сигурен съм,че има и други . А аз смятам,че това дали е законно или не излъчването на ТВ+ е проблем на операторите, не на клиентите ;) .

Миналат година докато бях абонат на една от смолянските кабеларки пуснаха мача на ЦСКА срещу Динамо М по ТВ + , също пускаха ТВ+ за мачовете Реал М - Барселона , законно или не по кабеларките си пускат ТВ+ !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 29 юли 2010 13:32

Elektro_Kobe написа:Аз съ абонат на М САТ във Варна и когато беше първия мач на Левски с Дъндолк въртях програмите и се ядосвах ,че не можех да го гледам ,случайно попаднах на ТВ + и се изумих .Бяха я пуснали :) Така че се надявам и занапред да е така ... Поне като има мачове да я пускат : ) 8-)

В Ямбол правят по същия начин... пускат я само като има интересен мач... Аз така гледах Реал-Барса.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 29 юли 2010 13:35

Влизаш в http://www.gledaisport.com и там търсиш определения мач (ако го дават и TV+). Аз например гледах така ЦСКА - Клифтънвил. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 юли 2010 13:38

levski_4_life написа:Има начин да се гледа ТВ+ дори и да не си абонът на Булсатком!
Доставчика NET TV на СКК излъчва ТВ+ в цифровата си телевизия! Абонът сам им и гарантирам, че има ТВ+ 24/7!
Предлагам всеки, който иска да гледа ТВ+ да стане абонът на NET TV за да не даваме пари на БСК и догодина да са на загуба от излъчванията и някой друг да излъчва мачовете на българските отбори в ЕКТ!

Преебете наглеците от БСК, които ви карат да си смените кабеларката, за да гледате ТВ+, като ПАК СМЕНИТЕ КАБЕЛАРКАТА, но с крадци и аматьори. Нямам думи докъде стига българския инат, когато не му се даде всичко безплатно, удобно и с лъжичка в устата... Реално ще направите СЪЩОТО срещу което се "борите", само и само да преебете БСК, които, за разлика от миналата година където се чудехме къде да гледаме мачовете, сега са купили всичките и предават всички, които все пак имат камери на стадиона. Смешници...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 юли 2010 13:39

kokic1986 написа:
Madridist написа:ТВ+ се гледа в мрежата на доста оператори- DCC(Пловдив), MCAT(Варна), срещу допълнителна такса на месец - СКАТ(Бургас), Дюрекс от форума каза, че в Ямбол, местният оператор също им пуска ТВ+. За тези знам, сигурен съм,че има и други . А аз смятам,че това дали е законно или не излъчването на ТВ+ е проблем на операторите, не на клиентите ;) .

Миналат година докато бях абонат на една от смолянските кабеларки пуснаха мача на ЦСКА срещу Динамо М по ТВ + , също пускаха ТВ+ за мачовете Реал М - Барселона , законно или не по кабеларките си пускат ТВ+ !

Аз точно това вчера написах в една друга тема. Всеки потребител да провери всички алтернативи в населеното си място и дали някой местен оператор не предлага ТВ+. Като гледам от коментарите на хората, този канал се пуска само за важните мачове, което е правилно,защото през другото време дават(по мое виждане) слаби филмчета или някакви коментарни студия. Общо взето на ТВ+ единственото,което си струва да се гледа са мачовете от Испания и дербитата от Италия, аз лично заради това станах абонат на БСК,а и тогава в Пловдив друг не предлагаше този канал. И пак ще се повторя- това дали е законно или не излъчването е проблем само и единствено между операторите. Задълженията и правата на клиента са да си плаща редовно месечната такса и да получава съответната услуга. А самото получаване - как става, влиза в компетенцията на оператора ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 29 юли 2010 13:45

едно разбрах,тези капиталяги от булсат ком са пълни мошенници и крадци ,не на булсат ком и на тв +
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 29 юли 2010 13:46

Madridist написа:И пак ще се повторя- това дали е законно или не излъчването е проблем само и единствено между операторите. Задълженията и правата на клиента са да си плаща редовно месечната такса и да получава съответната услуга. А самото получаване - как става, влиза в компетенцията на оператора ;)

Правото, не задължение е на всеки човек е като види нещо незаконно да се обърне към съответните власти. Ако ли не той също е крадец (в случая). Да те питам какво ще стане ако от БСК им писне да ги правят на олигофреви и прекратят излъчването на премиера, сериа А, бундеслигата и пр.? Или викаш той друг ще почне да ги предава и тогава ще крадем от него :roll: . Абе просто ....
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 юли 2010 13:50

UltraBlue написа:В Ямбол правят по същия начин... пускат я само като има интересен мач... Аз така гледах Реал-Барса.

ХА-ха.Само на по-интересните мачове от долу вървят надписи от рода че само Буласт имат право да излъчват.А то излиза че точно най-интересните мачове се излъчват от кой ли не!Луда разбота....Аз съм на Булсат но не заради евротурнирите а заради Испанското първенство ( по 5 мача на седмица) и заради немското ( евроспорт 2) .
Като цяло тая тема се предъвква 100 пъти .Като ТВ+ са тъпанари не ги гледайте и стига сте ги дъвкали.Гледайте бтв,канал 1 и нова и чиста работа.
Лично според мен ТВ+ е много добра телевизия от гледна точка на футболен запалянко.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 юли 2010 13:55

Мошеници или не факт е че държат правата за бундеслигата,испания и италия и поне има някаква сигурност,е има къде да се гледат тези първенства,а че сами си го набиха БСК със закупуването на правата на българските отбори е факт неоспорим,дали другите по големи телевизии не са знаели за възникването на проблеми при гостуванията и си спестиха пари и прехвърлиха негативите върху старозагорските наивници,което доказва,че с пари не всичко става трябва и акъл!!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 юли 2010 14:02

gunner4life аз самият съм на БСК и не виждам какво мен ме ощетява факта, че в Ямбол или Смолян хората си гледат канала от местния оператор. Моето задължение е в определен срок да си платя месечната такса,за което очаквам да получа съответното качество. А това дали някой друг е решил да излъчва ТВ+, в БСК си имат юристи и те да заведат дело и да се прецени дали е законно или не. И просто ми става смешно,когато толкова хора, говорят колко лошо и незаконно било,че някой пуснал ТВ+ в своята мрежа. Толкова сте загижени за авторските права, но съм убеден, че всеки от вас има по няколко регистрации в Арена и Замунда и по цял ден сваляте торенти, нали :?:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”