БНТ си е комунистическо отроче от което се изкарват добри пари.Там работят,почти и само ,връзкари и "наши хора",които са си нещо,като на хранилка.Говори се,че бюджета им е отишъл 90% за "Каналето" и Димитър Цонев.Там не ги интересува какво искат,да гледат хората а, кой и колко може да се налапа.Все пак има едни пари (нашите пари),които трябва,да се изхарчат и по стар соц. маниер се окрадват.
Дайте,да им покажем,по някакъв начин,че бъркат и,че не сме глупаци (рая). Да ги затрупаме с гневни и протестни писма.Не е трудно и няма,да ни отнеме много време.
Да пишем на БНТ!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Да пишем на БНТ!
проблема е в шведската тв тя няма да излъчва затова няма от къде да го дръпнем
Ето един сайт за гледане на мачове http://atdhe.net/
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
- Lakokara4a
- Контакти:
Абе линкове за сайтове дето да се гледат мачове има много бе пич.......... мани не пиши глупости да се ядосвам допълнително. Поне ако пишеш и искаш да помогнеш дай линк за мача. Но понеже засега такъв няма дай да пускаме глупости!
myrti написа:проблема е в шведската тв тя няма да излъчва затова няма от къде да го дръпнем
Колко пъти трябва да се повтори,че не е задължително шведска телевизия да излъчва мача!Всичко може да се оправи за буквално броени минути.Просто наемат някой тамошен шведски екип да снима,а той им праща сигнала срещу заплащане (което не си мислете,че е много голямо)...Толкова е просто,но иска някой да прояви поне малко интерес..
Явно медиите имат друг метод да печелят и не ги интересуват приходите от реклами които няма да са никак малко ако дават мача довечера...
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Lakokara4a написа:Абе линкове за сайтове дето да се гледат мачове има много бе пич.......... мани не пиши глупости да се ядосвам допълнително. Поне ако пишеш и искаш да помогнеш дай линк за мача. Но понеже засега такъв няма дай да пускаме глупости!
Абе пич, не всички имат компютър с интернет, нали се сещаш... какво ти коства да пишеш един мейл и да изразиш позиция пред БНТ! Вместо да пишеш безсмислени постове тук, свърши нещо полезно. Все пак ако гледаш мача по телевизията ще е доста по добра картината, няма да ти секат разни сайтове и да се ядосваш! Айде да мислим малко а?

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Lakokara4a
- Контакти:
UltraBlue написа:Lakokara4a написа:Абе линкове за сайтове дето да се гледат мачове има много бе пич.......... мани не пиши глупости да се ядосвам допълнително. Поне ако пишеш и искаш да помогнеш дай линк за мача. Но понеже засега такъв няма дай да пускаме глупости!
Абе пич, не всички имат компютър с интернет, нали се сещаш... какво ти коства да пишеш един мейл и да изразиш позиция пред БНТ! Вместо да пишеш безсмислени постове тук, свърши нещо полезно. Все пак ако гледаш мача по телевизията ще е доста по добра картината, няма да ти секат разни сайтове и да се ядосваш! Айде да мислим малко а?
Ама кой ти казва че не питам и не пиша??? Просто му казах на човека дето пусна БЕЗСМИСЛЕН пост и линк към сайт за МАЧОВЕ (някакви).... какво беше смисленото в неговият пост? И изобщо на мен ли писа в случая? Защото аз точно това казах на човека- че смисъл от излишно писане няма!
W84me написа:Какво им писахте?
Аз лично съвсем човешки им писах че интереса към мача е голям и че само могат да спечелят от евентуалното му излъчване. тактично им намекнах с какви пари се издържат основно и че трябва да се съобразяват с нашите желания, малко или много.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Lakokara4a написа:UltraBlue написа:Lakokara4a написа:Абе линкове за сайтове дето да се гледат мачове има много бе пич.......... мани не пиши глупости да се ядосвам допълнително. Поне ако пишеш и искаш да помогнеш дай линк за мача. Но понеже засега такъв няма дай да пускаме глупости!
Ама кой ти казва че не питам и не пиша??? Просто му казах на човека дето пусна БЕЗСМИСЛЕН пост и линк към сайт за МАЧОВЕ (някакви).... какво беше смисленото в неговият пост? И изобщо на мен ли писа в случая? Защото аз точно това казах на човека- че смисъл от излишно писане няма!
[offtopic]Извинявай! Не съм те разбрал правилно. Помислих че критикуваш автора на темата