Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrel
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 12:31

Thunder написа:Със селяни агитка не се прави... изглеждаме като провинциален отбор... интересно ми е как ще изглежда ЦСКА на гостувания... надали тука сте от тия дето пътувате навсякъде с ЦСКА ;) Ще има 20 кравара с 1 песен да не я повтарям ... футболистите ще ги подминават...

Ти какъв гражданин си като използваш думата СЕДЯТ :lol: :lol: :lol: :lol:

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 12:32

Да си фен на ЦСКА и да си на стадион не е ДАДЕНОСТ, а ПРЕВИЛЕГИЯ !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 12:33

Thunder написа:Със селяни агитка не се прави... изглеждаме като провинциален отбор... интересно ми е как ще изглежда ЦСКА на гостувания... надали тука сте от тия дето пътувате навсякъде с ЦСКА ;) Ще има 20 кравара с 1 песен да не я повтарям ... футболистите ще ги подминават...

terrel , ок Неделя ще видиме колко ще е пълен сектора когато нормалните фенове са почивка ;)

А с олигофрени се прави, така ли? Вие ли сте лицето на отбора бе, лумпените, заради които другите хора не искат да стъпят на стадиона. Смешници! Питам те пак, защо не си на работа да изкарваш пари, ами само ревеш колко са скъпи билетите. Отговори ми на този въпрос!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 12:34

1во от къде разбра че не съм на работа ? 2ро от стадиона не липсваше само ЛИЦЕТО ! 3то преди година мача с Дери сити хората не работеха ли ?
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 12:40

Thunder написа:1во от къде разбра че не съм на работа ? 2ро от стадиона не липсваше само ЛИЦЕТО ! 3то преди година мача с Дери сити хората не работеха ли ?

Пич на стадиона нямат място хулигани.
По-добре с публика като мача с Кливтънвил, отколкото с лумпени които правят само глупости.
Вие провалихте отбора предният шампионат и не виждам на какво отгоре ревете !

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 12:41

На стадиона имат място ВСИЧКИ и тея 17 000 дето липсват от преди 1 година не са само Хулигани! А и не знам как така ме сложи към хората в Мездра и така на татъка... явно имаш 6то чувство...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 12:43

Thunder написа:На стадиона имат място ВСИЧКИ и тея 17 000 дето липсват от преди 1 година не са само Хулигани! А и не знам как така ме сложи към хората в Мездра и така на татъка... явно имаш 6то чувство...

?????

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 12:44

Горе долу толкова липсват от преди 1 година когато хората предполагам също са работели !? Май нещо не им изнася и за това не са на стадиона... сигурно е Дуче :roll:

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 29 юли 2010 13:04

Thunder написа:Горе долу толкова липсват от преди 1 година когато хората предполагам също са работели !? Май нещо не им изнася и за това не са на стадиона... сигурно е Дуче :roll:

Ходи да ревеш на арменския поп и спри да занимаваш феновете на ЦСКА с глупости, бойкоти и т.н.

Върни се в “ЦСКА”