Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

veseo
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот veseo » 28 юли 2010 21:19

Thunder написа:terrel , това че за тебе е нормално и не е много за 90% от хората е много ;) Не можеш да кажеш не е много след като не знаеш възможностите на другите ! ОБИДНО Е повтарям ! В киното имаш условия нормално да е по-скъпо... тука ако завали дъжд си на курец... не са много тия дето не им пука какво се случва ! Типичното 18 годишно мислене е това което казваш... да не говориме че В сектор не е за младите ... така че все едно ;) Дали във В или пред телевизора ... повечето избират телевизора вече ! Така че не обяснявай кое е много и кое малко по твои си преценки а виж масово какъв е народа и какви са възможностите ! Няма условия за 10 лева...

kolokolo , ти си неадекватен ве селянин... бегай да се лекуваш ;)

Като "няма условия за 10лв", значи няма условия за професионален футбол! Това е проблема на манталитета на българина, все чака някой друг да ги оправи и футболът да му е безплатно забавление. Е преди 20 години може и така да е било, когато футболът не е бил толкова комерсиализиран, но днес или даваш пари, или играеш аматьорски футбол. А тия пари никой не е длъжен да ги дава...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 28 юли 2010 21:22

mistreated , за да ми искаш 10 лева трябва да ми предлагаш нещо за тия пари ? Ти какво получаваш за 10 лева ? Седиш под небето все едно си в природата... сега поне има кенефи ако са ги отворили ;) Нямам против и 20 да искат но да се е променило нещо !!! С тия пари нищо добро няма да видиш! Още повече че 10 000 на 5 лева и 2000 на 10 лева сам сметни кога ще изкарат повече... те искат ние да им плащаме наема на националния... е нема да стане ;) А ако някой занапред мисли че не съм прав и че не мисля както трябва да погледне колко хора имаше вчера на стадиона !? Май повечето мислиме така а... Преди година по това време бяхме ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!! Дали не съм прав а ... К.Р ЗА ТИТАН СМЕШНИТЕ ! Ако те не се махнат ние ще ги махнеме рано или късно !!! Когато си поел 1 клуб ти си длъжен да го потдържаш! Следователно изобщо не ни интересува кое как и от къде намират... да се оправят това им е задължението ! Както нашето да подкрепяме отбора ! Но те ни се подиграват и няма да стане ;) Великата агитка на ЦСКА вчера от 90 минути 70 пееше патка за лефски ... АЙ СИКТИР ;)

veseo , НИМА това което ГЛЕДАШ в България наричаш Футбол ? Нима това си струва парите ? Неее...
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 08:43

Thunder написа:mistreated , за да ми искаш 10 лева трябва да ми предлагаш нещо за тия пари ? Ти какво получаваш за 10 лева ? Седиш под небето все едно си в природата... сега поне има кенефи ако са ги отворили ;) Нямам против и 20 да искат но да се е променило нещо !!! С тия пари нищо добро няма да видиш! Още повече че 10 000 на 5 лева и 2000 на 10 лева сам сметни кога ще изкарат повече... те искат ние да им плащаме наема на националния... е нема да стане ;) А ако някой занапред мисли че не съм прав и че не мисля както трябва да погледне колко хора имаше вчера на стадиона !? Май повечето мислиме така а... Преди година по това време бяхме ДЕСЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ !!! Дали не съм прав а ... К.Р ЗА ТИТАН СМЕШНИТЕ ! Ако те не се махнат ние ще ги махнеме рано или късно !!! Когато си поел 1 клуб ти си длъжен да го потдържаш! Следователно изобщо не ни интересува кое как и от къде намират... да се оправят това им е задължението ! Както нашето да подкрепяме отбора ! Но те ни се подиграват и няма да стане ;) Великата агитка на ЦСКА вчера от 90 минути 70 пееше патка за лефски ... АЙ СИКТИР ;)

veseo , НИМА това което ГЛЕДАШ в България наричаш Футбол ? Нима това си струва парите ? Неее...

Да де, ама я кажи колко струва да направиш едно кино и да пуснеш един филм и колко струва да плащаш за стадион, да футболисти и още хиляди глупости. Мен не ме интересува колко хора искате билетите да са без пари, аз ти обяснявам, че това е пълен абсурд. И престанете с това 10000 по 5, 2000 по 10. Дори и да не дойдат на 2-3 мача феновете ще свикнат с тези цени и пак ще започнат да си ходят на стадиона. Защото любовта към отбора е много повече от една кутия цигари, да една кутия цигари на седмица е разликата между 5 и 10 лв. Толкова ли ви е трудно да ги спестите? Искате от собствениците само да дават, били поели отговорността казваш. Ти на колко години си, явно не си започнал да изкарваш парите си сам, за да говориш така. Никой няма да хвърля парите си в бездънна яма, включително и нашите футболни босове. Трябва да си луд, за да го правиш. Престанете с детските глупости за тия пари и помислете малко, всичко се вдигнат двойно и тройно за последните няколко години, вие все искате да плащате по 3 лв. Ами не става така, абсурдно е!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 09:41

Аве не ми говори глупости а ми кажи за 500% процента увеличение какво получи в замяна освен че ти отнеха стадиона :shock: За да ми искаш толко пари трябва да ми предлагаш нещо !!! Как навсякъде фенските сектори са по 2-3 лева при нас е 10 !? ЩО ? Да му гледам на мизерника спектакъла 2:5 от КИПЪРЦИ ? Вземи виж какво е положението и не ми прави сметка на парите... аз и още 90% от феновете сме преценили че цените са нереални и за 5 път казвам ОБИДНИ !!!

Никой не иска билети без пари искаме нормални цени на билетите за Българските стандарти ! За сектор Г за националния стадион нормалното е 5 лева. За Армията 0.50 стотинки до Левче ;)
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 09:47

Thunder написа:Аве не ми говори глупости а ми кажи за 500% процента увеличение какво получи в замяна освен че ти отнеха стадиона :shock: За да ми искаш толко пари трябва да ми предлагаш нещо !!! Как навсякъде фенските сектори са по 2-3 лева при нас е 10 !? ЩО ? Да му гледам на мизерника спектакъла 2:5 от КИПЪРЦИ ? Вземи виж какво е положението и не ми прави сметка на парите... аз и още 90% от феновете сме преценили че цените са нереални и за 5 път казвам ОБИДНИ !!!

Никой не иска билети без пари искаме нормални цени на билетите за Българските стандарти ! За сектор Г за националния стадион нормалното е 5 лева. За Армията 0.50 стотинки до Левче ;)

Ами ходи си гледай на село за левче! Аз не ти правя сметка на парите, ти си я правиш! Като не искаш да гледаш 2:5 от кипърци смени отбора! Преценили били, че са нереални, оплачете се на папата! Ти да не си счетоводител на отбора, за да прецениш колко е "нормалното"? Като искаш да плащаш по 2-3 лв - купи си карта, 58 лв е за целия сезон! За ученици билета е 2 лв! На колко още въпроса да ти отговарям?!
Последна промяна от mistreated на 29 юли 2010 09:51, променено общо 1 път.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 09:51

Дай ми 90 лева да си купя карта ? Може да не мога да извадя 90 лева на куп ? Преценил съм колко е нормално защото живея в тази държава и съм наясно как седят нещата... и защото съм много години по стадионите... Нали си много отворен направи разликата между Дери Сити и Клифтънвил ... Ще си ходиш ти и селяните да си пеете _!_ за лефски цял мач и ще ни се подиграват после непрекъснато... може да ходиш и да платиш хореографията нали си много паралия... Оплакваме се както виждаш 2000 души на Евро мач добре се оплакваме ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 09:53

Thunder написа:Дай ми 90 лева да си купя карта ? Може да не мога да извадя 90 лева на куп ? Преценил съм колко е нормално защото живея в тази държава и съм наясно как седят нещата... и защото съм много години по стадионите... Нали си много отворен направи разликата между Дери Сити и Клифтънвил ... Ще си ходиш ти и селяните да си пеете _!_ за лефски цял мач и ще ни се подиграват после непрекъснато... може да ходиш и да платиш хореографията нали си много паралия...

Картата ти е 58 лв, ама явно толкова си запознат и с цените на картите на "любимия отбор". Никой не е длъжен да ти дава пари, като не можеш да извадиш няма да ходиш на мач. Не знам колко наясно си с "нещата в държавата", нещо не ми изглежда да е така.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 09:55

Така е като не ми изнася НЯМА ДА ХДОЯ НА МАЧ то се вижда на колко лизача на гъзове им изнася и на колко хиляди не им изнася ;) Ще го видиш и на дербито ! Удряй се в гърдите и викай аз съм от ЦСКА после се гледай по снимки че и без това на стадиона са 500 човека няма как да не те снимат ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 юли 2010 09:59

Thunder написа:Така е като не ми изнася НЯМА ДА ХДОЯ НА МАЧ то се вижда на колко лизача на гъзове им изнася и на колко хиляди не им изнася ;) Ще го видиш и на дербито ! Удряй се в гърдите и викай аз съм от ЦСКА после се гледай по снимки че и без това на стадиона са 500 човека няма как да не те снимат ;)

Оборих те с много аргументи, това че сте овце и слушате глупаците дето все нещо им е криво и все бойкотират за нещо си е ваш проблем. И с вас и без вас отбора ще го има. Щом не можете да отделите по 2.50 на мач за отбора какви фенове сте вие, кажи ми? Вие освен да мрънката друго не знаете, а да - можете и простотии да правите на стадиона, това най-много ви се отдава.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 29 юли 2010 10:01

Ае ти си големо дупе зад монитора... 2.50 е лесно ако го давам през седмица ама трябва да го дам на куп... може да искам да ги дам да излезна с жена ми ? За семейството ? С нас и без нас... смешен си ве... Аз съм от ЦСКА вие кои сте ? Тъп селянин... не виждаш по далече от носа си и не виждаш каква мизерия е всичко е момента седнал си да се правиш на интересен... ходил си и ти на 5 мача...

Върни се в “ЦСКА”