УТРЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ВСИЧКО...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

УТРЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ВСИЧКО...

Мнениеот plovdiv_chernobql » 26 яну 2009 13:26

СДЕЛКАТА ЗА ЛОКО ЯСНО ВЪВ ВТОРНИК?

Сделката за продажбата на Локомотив от Галя Топалова на Георги Гергов ще стане ясна във вторник, съобщи настоящата президентка на клуба вчера. За утре е насрочена среща между двамата, на която ще стане ясно дали изпълнителният директор на Пловдивския панаир ще купи акциите на Топалова. В понеделник ще предоставим на г-н Гергов последния от исканите документи, който се издава от съда, че срещу клуба няма заведени дела. Издаването отнема 2 седмици и затова се забави. Аз съм казала цената и ще поискам от него в един разумен срок да каже дали ще купи Локомотив или не. Всяко забавяне на сделката би било фатално за отбора, който не в добри позиции след есента. Тимът се нуждае от нови попълнения, за да остане в А група. Сега при нас са двама класни играчи, които треньорите одобриха. Аз обаче трудно ще взема решение за тях, тъй като рискувам да бъда обвинена, че натоварвам бюджета. Има и още много текущи неща, за които са ми вързани ръцете, тъй като не зная дали ще има сделка, или не. Казва ла съм неведнъж, че имам възможност да издържам Локомотив, и ще продължа да го правя, обясни Топалова.
Тя каза още, че е получила още две запитвания за продажбата на клуба, но не е влязла в преговори. Първи ме потърси г-н Гергов и за да бъда коректна към него, не съм водила разговори с въпросните хора, каза още Галя Топалова.

Интервю д Галя Топалова за вестник "Марица":

— Докъде стигнаха преговорите с Георги Гергов за продажбата на клуба?
— В понеделник даваме последния документ на Георги Гергов. Във вторник ще се видим и тогава ше стане ясно кога ще е сделката и дали изобщо ще има такава.
— Оптимист ли сте за сделкта?
— Нищо не мога да кажа в този момент. Още при началото на преговорите ви съобщих, че всичко зависи от Гергов. Аз му съобщих цената, предоставих му цялата документация на клуба. Оставаше само документът, че срещу клуба няма заведени дела. За издаването му са необходими 2 седмици и утре ще е при него.
— Може ли да има сделка във вторник, когато се видите?
— Всичко е възможно. Аз пак казвам, че нещата са изцяло в ръцете на Георги Гергов. На тази среша обаче ще поискам да стане ясно дали г-н Гергов иска да купи клуба, защото губим ценно време.
— Време зо какво?
— Вижте, не искам да прозвучи като изнудване, но за времето, от-
както преговаряме с Георги Гергов, имаше две запитвания за продажба на клуба. Ние започнахме преговори с него и държа да бъдем коректни. Затова отказах дори предварителни разговори. Дори да не осъществим сделка с Гергов, дори и от двете запитвания да не излезе нищо. аз трябва да знам какво да правя. Отборът не завърши добре есента и е застрашен от изпадане. Трябват му нови попълнения. На проби при нас са двама чужденци, за които треньорът казва, че са класни играчи и ги иска. Ако аз сега приема условията им. в следващия момент те може да се окажат неприемливи за Гергов и да бъда обвинена в изнудване. Аз мога да издържам клуба, но трябва да има яснота, защото положението ще се влоши. Признавам си. че влязох неподготвена във футбола, но сега много неща са ми ясни. Именно затова се учудих много на изявления на Гергов в медиите, че едва ли не Локомотив е косачка и два рейса. Локомотив на първо място е име и марка не само в Пловдив, а и в България. В активите има футболисти, на които не бива да се гледа само като на хора, на които трябва да се дават заплати. Освен това, клубът няма дългове, с което не знам колко отбори у нас могат да се похвалят. Затова се надявам г-н Гергов да не е казвал, че Локомотив е два рейса и косачка.

Източник: http://www.lpfc.net

Още няколко часа! Айде по-бързо да идва,че не мога да спя вече... :roll: дай Боже всичко да е наред....
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Re: УТРЕ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ВСИЧКО...

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 26 яну 2009 13:37

ВСИЧКИ СЕ МОЛИМ ДА СТАНЕ :roll: :lol:
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 26 яну 2009 13:39

Чак да разберем всичко,дълбоко се съмнявам,надали ще стане точно утре.Гергов-топалова ще трябва да се понатиснат,да се поизнудят и за началото на първенството да си стиснат ръцете...както стана с наков-левент.Въпросът е да ИМА СДЕЛКА!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 яну 2009 13:45

Утре,ако има среща между тях двамата наистина ще станат ясни доста неща.......един път да се отървем от Галка :twisted: пък то е ясно,че по лошо от това няма да е!!!
Изображение

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 26 яну 2009 13:49

Възниква и въпросът, защо отново медиите мълчат!?Някои и ни убеждават ,че всеки ден говорят с галка и гергов за сделката,а изведнъж във вестник МАРИЦА излиза НОВИНАТА!!! :x

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Мнениеот plovdiv_chernobql » 26 яну 2009 13:56

Аз между другото сега погледнах гонга да видя дали те са писали нещо и отново нищо! Пак спят! Пък после нека пак ми казват,че нямало новини по сделката :evil: Щом в ЛПФК портала излиза новината,значи е вярно и утре ще разберем дали ще има сделка или не...а гонг къде са пак?????
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 26 яну 2009 14:09

МОМЧЕТА СПОКОЙНО ПО ДОБРЕ НИКОЙ НИЩО ДА НЕ ПИШЕ,ЗАЩОТО ЖУРНАЛИСТИТЕ :geek: ГИ Е ЯД :mrgreen: ,ЧЕ ГЕРГОВ МОЖЕ ДА НИ КУПИ И СИ ИЗМИСЛЯТ ВСЯКАКВИ ЛЪЖИ ЗА ДА РАЗТУРЯТ РАБОТАТА.ТАКА,ЧЕ ПО ДОБРЕ Е ТАКА. ОТ МНОГО ШУМ ФАЙДА НЯМА!!!
Изображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 26 яну 2009 14:40

Някои хора от така наречената четвърта власт се опитват по много мръсен начин да провалят сделката, явно обслужвайки някакви интереси. За щастие и Смърфиета подлага под съмнение глупостите за два стари рейса и една косачка.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 26 яну 2009 14:41

Някои хора от така наречената четвърта власт се опитват по много мръсен начин да провалят сделката, явно обслужвайки някакви интереси. За щастие и Смърфиета подлага под съмнение глупостите за два стари рейса и една косачка.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

1936-1988
Контакти:

Мнениеот 1936-1988 » 26 яну 2009 15:17

С botefistite ,НЕ БЯХА ВЪЛНЕНИЯ ПРЕД МИКРОФОНА НА гонг,НЕ БЯХА ХВАЛБИ ЗА Т.Н. ИМ СЛАВНО МИНАЛО,КАПАКА БЕШЕ КАК СЕ ЧУВАШЕ ЗВЪНЕНЕТО НА ТЕЛЕФОНА НА ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ В ЕФИРА НА спортно шоу гонг,ЗА ДА ПОКАЖАТ СВОЯТА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ ЗА ботев!
ДА ГИ СЪЖАЛИ ЧОВЕК ГОНГОВЦИТЕ,СИГУРНО 12 ГОДИНИ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ЛОКО ТЪПЧЕ БОТЕВ В ДЕРБИТО!А ОТГОВОРЪТ ИМ Е ПРЕД ОЧИТЕ-ПРОСТО В ЛОКОМОТИВ ИГРАЯТ МЪЖЕ С ЧЕСТ И ДОСТОЙНОСТВО!ЛОКО ИМА ПУБЛИКА ,КОЯТО ВЪЗХВАЛЯВА !

Върни се в “Локо Пловдив”