Легионите на Локо Пловдив превземат Севлиево!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Легионите на Локо Пловдив превземат Севлиево!

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юли 2010 23:37

Vailo написа:"на умряло куче нож вадите" :lol:

най-нормално е да биете и да надвикате домакините. няма смисъл от еуфория все едно започвате десанта в Нормандия, че има и 1% шанс да стъпите на криво като се приземявате с парашутите на брега на река Росица :lol:

Няма нищо лошо в еуфорията! И не е умряло кучето, миналия сезон от тия "умрели кучета" загубихме толкова точки, че до последно трябваше да треперим да не изпаднем в Б. Хората са щастливи, аз лично за пръв път последните пет години си лежа ей така десет дена на плажа без да треперя дали като се прибера няма да е станало нещо лошо, за пръв път от доста години можем да обърнем внимание на това да се развиваме като публика, вместо да търсим спасение и да осигуряваме съществуването на отбора! За нас това е много важно, Локомотив тръгва по един път, който ако извървим и ако преодолеем всички препятствия ще ни отведе много, много напред и нагоре! Ние не правим десант, просто Пловдив отива на гости в Севлиево, ще покажем за пореден път колко силно обичаме отбора си и се надявам да му помогнем да победи! Хората са щастливи, че ще могат да видят любимеца си след лятната почивка, още по-щастливи ще сме всички, когато стъпим за пръв път (някой вече стъпвахме с лопатите де хахах) на обновения стадион!

Напред Пловдив, напред Локомотив, дойде времето да покажем какво е отбор, какво е публика, какво значи да си отбора на един хилядолетен град!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юли 2010 23:47

Пловдив1926 написа:
Vailo написа:"на умряло куче нож вадите" :lol:

най-нормално е да биете и да надвикате домакините. няма смисъл от еуфория все едно започвате десанта в Нормандия, че има и 1% шанс да стъпите на криво като се приземявате с парашутите на брега на река Росица :lol:

Няма нищо лошо в еуфорията! И не е умряло кучето, миналия сезон от тия "умрели кучета" загубихме толкова точки, че до последно трябваше да треперим да не изпаднем в Б. Хората са щастливи, аз лично за пръв път последните пет години си лежа ей така десет дена на плажа без да треперя дали като се прибера няма да е станало нещо лошо, за пръв път от доста години можем да обърнем внимание на това да се развиваме като публика, вместо да търсим спасение и да осигуряваме съществуването на отбора! За нас това е много важно, Локомотив тръгва по един път, който ако извървим и ако преодолеем всички препятствия ще ни отведе много, много напред и нагоре! Ние не правим десант, просто Пловдив отива на гости в Севлиево, ще покажем за пореден път колко силно обичаме отбора си и се надявам да му помогнем да победи! Хората са щастливи, че ще могат да видят любимеца си след лятната почивка, още по-щастливи ще сме всички, когато стъпим за пръв път (някой вече стъпвахме с лопатите де хахах) на обновения стадион!

Напред Пловдив, напред Локомотив, дойде времето да покажем какво е отбор, какво е публика, какво значи да си отбора на един хилядолетен град!

Точно казано.Независимо от резултата,ще си прекараме чудесно...майна,как ми се ходи на мач...Аре бе,няма ли да идва събота най-накрая !?!?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 29 юли 2010 00:12

Модератор ЛокоПД написа:Едно ме притеснява...секторчето за гости в Севлиево е малко,а доста хора са се "наточили" да ходят на мача :roll:

Да ти кажа и мен това ме притеснява. :roll: Дано позволят да отидем и по другите сектори. Мисля си че ако има начин можем и целия стадион да им напълним. 8-)

Потребителски аватар
Lauta-Army
Контакти:

Мнениеот Lauta-Army » 29 юли 2010 01:22

Пред сектора има една полянка с тревичка , помня там 1 път ни бяха настанили :mrgreen:

Върни се в “Локо Пловдив”