ЦСКА - Ягодина
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ЦСКА - Ягодина
Знаете ли дали ще дават някъде ЦСКА - Ягодина?Благодаря предварително.
Re: ЦСКА - Ягодина
Ако много се примоли Пената,може и да го дава някоя роднинска турска телевизия!!!

Да не би да играят Реал М и Барселона, че да ги дават?!
Евентуално чакай, в някое спортно предаване в неделя да пуснат кадри от мача. Преди в Спортен свят на НТ пускаха отделни моменти от мачовете, но сега и него го няма....

Виж във http://www.futbol-tv.com/schedule.php . Там има най-голям избор от мачове, но се съмнявам доста.. А за горните 2 мнения коментара е излишен.... Простотията е голяма ..
dani*** написа:Виж във http://www.futbol-tv.com/schedule.php . Там има най-голям избор от мачове, но се съмнявам доста.. А за горните 2 мнения коментара е излишен.... Простотията е голяма ..
И каква по-точно е простотията в написаното от мен? Много мразя някой да се изказва просто ей, така, без да има и грам причина!!! Смешник!!!
- smash_the_reds
-
ЯГОДИНА Е ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД ,В СЪЩНОСТ,НО ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ НАЕСЕН,КОГАТО РАЗКОВАТ ГОВЕДАТА,ПРИ ЕВЕНТУАЛНА СРЕЩА.СЕГА ХОРАТА СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ЕДНА КОНТРОЛА С ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ.НИЩО ЛОШО НЯМА.
АПРОПО,ПИЧОВЕТЕ, БЛЮДОЛИЗЦИТЕ НА БАЙ ГАНЬО ПАК МИ СМЕНИХА ИМЕТО И ДО 01.02.09 ЩЕ СЪМ СИ ОРИЕНТАЛЕЦ
ПОСЛЕ ИЗЛИЗА СПАНАКЪТ НА ПАЗАРА И ДА СА ИМ ЯКИ СИНИТЕ ТРЪТКИ.

АПРОПО,ПИЧОВЕТЕ, БЛЮДОЛИЗЦИТЕ НА БАЙ ГАНЬО ПАК МИ СМЕНИХА ИМЕТО И ДО 01.02.09 ЩЕ СЪМ СИ ОРИЕНТАЛЕЦ

- Синя окупация
karaibrahim написа:ЯГОДИНА Е ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД ,В СЪЩНОСТ,НО ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ НАЕСЕН,КОГАТО РАЗКОВАТ ГОВЕДАТА,ПРИ ЕВЕНТУАЛНА СРЕЩА.СЕГА ХОРАТА СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ЕДНА КОНТРОЛА С ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ.НИЩО ЛОШО НЯМА.![]()
АПРОПО,ПИЧОВЕТЕ, БЛЮДОЛИЗЦИТЕ НА БАЙ ГАНЬО ПАК МИ СМЕНИХА ИМЕТО И ДО 01.02.09 ЩЕ СЪМ СИ ОРИЕНТАЛЕЦПОСЛЕ ИЗЛИЗА СПАНАКЪТ НА ПАЗАРА И ДА СА ИМ ЯКИ СИНИТЕ ТРЪТКИ.
Ягодина е най-големият европейски клубен отбор, който ще мери сили със световно НЕизвестният Ц(*КА !!!

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
- smash_the_reds
Синя окупация написа:karaibrahim написа:ЯГОДИНА Е ЕВРОПЕЙСКИ ГРАНД ,В СЪЩНОСТ,НО ТОВА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕМ НАЕСЕН,КОГАТО РАЗКОВАТ ГОВЕДАТА,ПРИ ЕВЕНТУАЛНА СРЕЩА.СЕГА ХОРАТА СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ЕДНА КОНТРОЛА С ШАМПИОНА НА БЪЛГАРИЯ.НИЩО ЛОШО НЯМА.![]()
АПРОПО,ПИЧОВЕТЕ, БЛЮДОЛИЗЦИТЕ НА БАЙ ГАНЬО ПАК МИ СМЕНИХА ИМЕТО И ДО 01.02.09 ЩЕ СЪМ СИ ОРИЕНТАЛЕЦПОСЛЕ ИЗЛИЗА СПАНАКЪТ НА ПАЗАРА И ДА СА ИМ ЯКИ СИНИТЕ ТРЪТКИ.
Ти си един голям ГЛУПАК, който не до 1.02.09г трябва да има бан, а да си с доживотен!Ягодина е най-големият европейски клубен отбор, който ще мери сили със световно НЕизвестният Ц(*КА !!!
Категорично съгласен!!!

Прасетата всеки ден ми създават положителни емоции - днес са се молили на Ягодина да играят контрола
. А то не е ясно дали ще се играе мача, имало буря