Легионите на Локо Пловдив превземат Севлиево!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Легионите на Локо Пловдив превземат Севлиево!

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 юли 2010 21:57

ПОНЕ 1000 УЛТРАСИ ЗАЛИВАТ СЕВЕРНИЯ ГРАД!

10 ЛЕВА ЩЕ СТРУВА ЕКСКУРЗИЯТА ДО СЕВЛИЕВО!
Утре стартира продажбата на абонаментни карти за сезон 2010/2011

Фенклубът организира екскурзия до Севлиево за първия мач на Локомотив за този сезон срещу отбора на Видима-Раковски. Още не е ясно колко ще струва билетът за мача, затова той не е включен в сумата от 10 лева. Записването може да стане във фен-магазина на Лаута още днес, като крайният срок е петък. На следващия ден (събота) всички записали се ще трябва да се съберат на Лаута от 13:00 и да потеглят половин час по-късно. Автобусът ще прекоси Стара планина през прохода "Беклиме", а не през "Шипка", поради планирано политическо мироприятие в същия ден.
От утре в 16:30 всеки фен може да си закупи и абонаментна карта по избор за настоящия сезон. Картите за фен-трибуната под таблото ще са на цена от 30 лева, а тези на обновения сектор "В" ще са на цена от 60 лева. За централната трибуна абонаментната карта ще бъде на цена 120 лева, а за ВИП местата и президентската ложа съответно 220 и 300 лева. Всеки, който иска да стигне до стадиона с колата си ще трябва да заплати 100 лева за карта, даваща му право да паркира автомобила си в комплекса.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ybajsEiUawM[/youtube]
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

wander
Контакти:

Re: Легионите на Локо Пловдив превземат Севлиево!

Мнениеот wander » 28 юли 2010 22:23

Там сме, няма спор...ще отидем, ще попеем и ще вземем трите точки! :) :) :)

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 28 юли 2010 22:28

Айййййййй Машиниииииии. Всички мошно в Севлиево!
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юли 2010 22:48

Там сме.Едно ме притеснява...секторчето за гости в Севлиево е малко,а доста хора са се "наточили" да ходят на мача :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2010 22:50

Не знам момчета, но с този треньор малко ме съмнява, че ще успеете в това първенство. Доста изкукал ми изглежда Бонев и все някой му е крив
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 28 юли 2010 22:54

Да знаете ,цените на билетите за мача ,че мисля да отскоча ,че ми е близо ?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 28 юли 2010 22:59

Ще си вземем точките и ще си направим шоуто :lol:
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 28 юли 2010 23:09

pomiqrat написа:Не знам момчета, но с този треньор малко ме съмнява, че ще успеете в това първенство. Доста изкукал ми изглежда Бонев и все някой му е крив

Този треньор "умнико" е за вечни времена ЕМБЛЕМАТА на Локомотив Пловдив и само лаик би го нарекъл "изкукал"! Знам,че същества като теб умират от желание да се провалим,но бъди убеден,че няма да стане! Ние не се готвим за големи неща този сезон! Имаме много млад и изцяло нов отбор изграден от уникални футболисти и именно заради факта,че е новосглобен,отбора ни определено ще има колебливи игри в началото,но това определено няма да ни разтревожи! Локомотивците са интелигентни хора и много добре знаят,че хубавите неща стават бавно и искат време! Въпреки всичко Пловдивския любимец през новия шампионат ще бъде фактор в първенството и ще създаде доста проблеми на всички прехвалени и сочени за фаворити отбори! Запомни го! Локомотив Пловдив също има изключителен президент в лицето на Господин Динев и една възродена(след тежкия период с "плувкинята" от Перник) и готова за нови подвизи,неповторима за България публика! Така че,недей да бързаш с прогнозите.............! В Севлиево ще бъдем ужасно много и както винаги,недостижими!

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 28 юли 2010 23:14

"на умряло куче нож вадите" :lol:

най-нормално е да биете и да надвикате домакините. няма смисъл от еуфория все едно започвате десанта в Нормандия, че има и 1% шанс да стъпите на криво като се приземявате с парашутите на брега на река Росица :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2010 23:24

fire написа:
pomiqrat написа:Не знам момчета, но с този треньор малко ме съмнява, че ще успеете в това първенство. Доста изкукал ми изглежда Бонев и все някой му е крив

Този треньор "умнико" е за вечни времена ЕМБЛЕМАТА на Локомотив Пловдив и само лаик би го нарекъл "изкукал"! Знам,че същества като теб умират от желание да се провалим,но бъди убеден,че няма да стане!

Май доста се бъркаш.
Емблема като футболист, но треньор ме съмнява
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Локо Пловдив”