Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mfca
Контакти:

Re: Ако Литекс отпадне ще се класирали за Лига Европа?

Мнениеот mfca » 28 юли 2010 10:48

С тази игра...не знам за вас, но аз не съм гледал толкова слаб мач...не знам от кога. Слаб, ама много слаб и от страна на двата отбора. Тия Жилина са "по-научените", но пък не може да изпускат сами с/у вратаря и то няколко пъти, това говори за липса на класа. Литекс пък стояха добре само когато разиграваха, но само там. В защита - пълно неразбирателство и сериозни индивидуални грешки от почти всички. В атака - никаква креативност и идея за гола, разчита се на индивидуални пробви и това е. И Жилина и Литекс с/у един средно класен европейски отбор ще отидат на разлика, да не говорим за някой от по-сериозните евро грандове. Случайно приятелката ми седна да погледа мача и ме пита/съответно глупавичък въпрос/ - тия дето играят от коя група са!? Замълчах си. Не знам, но ако така изглежда шампинона ни, не искам да си представям другите как ще изглеждат с/у професионални отбори. Като гледах репортажите от ЦСКА и там е пълна трагедия. Левски не съм ги гледал, но си спомням миналия сезон и ако нещо тотално не се е променило...лоша работа. А Берое, направиха невъзможното, за да стигнат до тук, но за повече не вярвам да имат сили и качества, особенно и с тези проблеми около отбора. От година на година все по-зле, а следващата мисля, че ще сме дъното до този момент. Дано бъркам и успех на всичките ни отбори!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 28 юли 2010 10:56

Аз съм оптимист ,че Литекс ще продължат напред .Във Втория мач ще играе и Дока , а това е голям плюс .Просто клубът като цяло заслужава един такъв успех.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 юли 2010 11:27

Тук определено има луди хора. Литекс превъзхождаха цяла среща Жилина и пак липсата на голови умения ги прецака
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 28 юли 2010 12:14

Имаше ли засада при гола на Жилина? Има ли някъде добър видео запис на положението?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юли 2010 22:46

Никаква засада нямаше.
Загубихме мача, защото за мен този равен си е загуба поради няколко треньорски грешки, но безгрешни хора няма и вярвам, че същите ще бъдат коригирани за реванша.

Статистиката сочи, че като гости в ЕКТ играем с една идея по-добре, остава да видим дали ще затвърдим същото.
С Генк мача беше за елиминации и в Ловеч завършихме 2:2, а там ги победихме с 0:1
С Апоел Кирят Шмона в Ловеч 0:0 там 1:2
Дори БАТЕ Борисов там ги победихме и в Ловеч се омазахме.

Някъде назад писаха за Дока, Дока е с контузия и има вероятно да отсъства около 2 месеца от терена.
Изображение

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 28 юли 2010 23:25

контузията на дока е тренйорска :(
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 юли 2010 23:53

big4eto написа:контузията на дока е тренйорска :(

Блажени са вярващите
Изображение

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 29 юли 2010 10:01

PFC Litex написа:
Статистиката сочи, че като гости в ЕКТ играем с една идея по-добре, остава да видим дали ще затвърдим същото.
С Генк мача беше за елиминации и в Ловеч завършихме 2:2, а там ги победихме с 0:1
С Апоел Кирят Шмона в Ловеч 0:0 там 1:2
Дори БАТЕ Борисов там ги победихме и в Ловеч се омазахме.

Само кат се сетиш кой беше треньор срещу Генк и ще разбереш, че сравнението е неуместно. Шимона така иили иначе бяха доста по-слаби от Литекс, а побдата в Борисов беше с доста късмет. Тоест ен виждам някаква реална прилика между изброениете от теб мачове и Жилина

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 29 юли 2010 11:52

Не може да се връщаме към стари мачове. Мач с мач не си приличат. Нека да гледаме в настоящето и да се надяваме. Мисля, че с Брату зад Нифлор Литекс ще изглежда по друг начин, а в мача се видя, че като бяха понатиснати словаците се огъваха по фланговете. Йеленкович и Ивайло Петков ще се справят с центъра, Сандриньо може да влезе на смяна на някой от тях. Аз продължавам да се надявам, че Дока ще играе. Без егоизъм и с максимална концентрация може да се стигне до победа.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 авг 2010 16:36

Лоша ще е липсата на Бард и Ив.Петков. Дока не е толкова важен за този мач, Джуджето ще го замести, а и пряксвободни бие добре. Литекс ако продължи сега и отпадне от следващия противник ще играе в групите на Лига Европа. Падне ли днес ще играе в плейофния кръг за влизане. Смятам, че мястото ни е Л.Европа, а Шампионската ще почака до някой друг бесен късметлийски жребий, като на Левски.

Върни се в “Литекс”