Здравейте,
специално се регистрирах тук, за да споделя нещо, което вчера доста ме шокира и отново навява мрачни мисли за това, което става в ЦСКА. Следя форума от доста време и си мисля, че тук е най-подходящото място да споделя това си притеснение.
Снощи гледах запис на пресконференцията след мача. Павката Дочев даде много приятна и пряма пресконференция, отговори коректно и искрено на всички въпроси.
Към края на конференцията, един от въпросите се отнасяше за новото ни попълнение, за което се разбра именно вчера - защитника Еспозито на 30 години. Мисля, че въпросът беше зададен именно от Ники Александров, но за това може и да греша. Та Павката директно си каза, че не познава този играч и в момента не може да коментира трансфера му и за повече подробности насочи журналистите към Емо Костадинов. Мисля, че този факт не се нуждае от коментар - до болка познатата ни история се повтаря...
Днес, с изненада установявам, че за този инцидент няма и ред по преса и сайтове... между другото пак от Дочев разбрах, че Делев не е попаднал в групата не поради проблеми с дисциплината, а поради проблеми с картотеката...
Считам, че това са факти, които не бива да се подминават с лека ръка и феновете на ЦСКА трябва да получат отговор.
Какво е вашето мнение по въпроса? или ако имате допълнителна информация, моля да я споделите...
Дочев не знае за трансфера на Еспозито?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дочев не знае за трансфера на Еспозито?
Мнението ми е че Емо пак си пълни джобовете с парички. Павел Дочев е човек който я разбира тази игра , но докато Костадинов е до него не го очаква нищо добро
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
За Делев е ясен проблема - наемът му изтече на 30 юни и явно има забавяне на подновяването му или направо закупуването му. Защо обаче има забавяне...не знам. Всъщност знам - замесени са кинти.
За този Еспозито наистина не е нормално Дочев да не знае, но помисли добре как е формулиран въпроса - дали е питано нещо конкретно за играча или например дали ще е картотекиран за следващите мачове? Защото ако е бил някакъв организационен въпрос, а не чисто и просто спортно-технически, наистина Костадинов ще знае отговора.
За този Еспозито наистина не е нормално Дочев да не знае, но помисли добре как е формулиран въпроса - дали е питано нещо конкретно за играча или например дали ще е картотекиран за следващите мачове? Защото ако е бил някакъв организационен въпрос, а не чисто и просто спортно-технически, наистина Костадинов ще знае отговора.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ами не е задължително. Люпко Петрович докато беше в Литекс веднъж каза, че той рядко сам си подбира футболистите, а само казва на Стойчо Стоилов на какви постове му трябва играч. Може и да е било клубна политика тогава в Ловеч, а защо нещо такова да не се случва и в ЦСКА сега.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

vaskonti написа:За Делев е ясен проблема - наемът му изтече на 30 юни и явно има забавяне на подновяването му или направо закупуването му. Защо обаче има забавяне...не знам. Всъщност знам - замесени са кинти.
Да поясня. Въпросът на Ники си беше конкретно за трансфера на Еспозито в ЦСКА. Дочев в отговора си даде да се разбере /макар и индиректно/, че този трансфер е направен зад гърба му и си личеше неговото огорчение от този факт.
Според мен Ники Александров именно затова и зададе въпроса, защото явно разполага с такава информация - аз единствено не разбирам защо тази информация се потулва в момента и търся отговор...
Искам треньорът ни да бъде оставен да работи на спокойствие... искам в ЦСКА нещата да почнат да се нормализират най-накрая, а не Емо да идва отново и да си прави пак далаверите - това вече си е жива гавра...
Започвам да си мисля, че Дочев ще бъде поредната безгласна буква и първия лош резултат ще си вземе шапката и довиждане. Сигурен съм, че Любо Пенев щеше да се скара жестоко с шефовете ако му караха зад гърба незнайни италианци. Колкото до Емо Костадинов него си го знаеме, клубът още плаща за Зе Руй, Ел Пистолеро и Амонике. Докато я карат така нищо хубаво не ни очаква.
И аз го забелязах това на пресконференцията и това говори единствено ,че Костадинов прави каквото си поиска и мнението на Дочев не тежи.
От тук следва: Защо го върнаха Титаните тоя мишок?
Какво положително направи той за клубът?Май въпросът е риторичен-НИЩО.
redpride написа:Започвам да си мисля, че Дочев ще бъде поредната безгласна буква и първия лош резултат ще си вземе шапката и довиждане. Сигурен съм, че Любо Пенев щеше да се скара жестоко с шефовете ако му караха зад гърба незнайни италианци. Колкото до Емо Костадинов него си го знаеме, клубът още плаща за Зе Руй, Ел Пистолеро и Амонике. Докато я карат така нищо хубаво не ни очаква.
Дочев още вчера показа, колко чува петела.Огромна дупка в центъра на терена, никаква идея в атака, освен , може би далечните удари на Тонев.Който пък Тонев, разтегна нещо при първия удар още.В последствие това направи и К.Стоянов.Тези разтежения говорят само едно: СЛАБА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА на края на подготвителният период
ЦСКА-83 написа:И аз го забелязах това на пресконференцията и това говори единствено ,че Костадинов прави каквото си поиска и мнението на Дочев не тежи.
100% има изгода някаква задкулисна за Титан за да го върнат и да не обръщат внимание на това, че май само те го искат в ЦСКА.
TPAtkov написа:redpride написа:Започвам да си мисля, че Дочев ще бъде поредната безгласна буква и първия лош резултат ще си вземе шапката и довиждане. Сигурен съм, че Любо Пенев щеше да се скара жестоко с шефовете ако му караха зад гърба незнайни италианци. Колкото до Емо Костадинов него си го знаеме, клубът още плаща за Зе Руй, Ел Пистолеро и Амонике. Докато я карат така нищо хубаво не ни очаква.
Дочев още вчера показа, колко чува петела.Огромна дупка в центъра на терена, никаква идея в атака, освен , може би далечните удари на Тонев.Който пък Тонев, разтегна нещо при първия удар още.В последствие това направи и К.Стоянов.Тези разтежения говорят само едно: СЛАБА ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА на края на подготвителният период
Прав си отбора е подготвен трагично те нашите изглеждат уморени и апатични сякаш сезона сега свършва онези играят в края 10 готвача срещу нас, а ние пазим резултата и разцъкваме в нашта половина скъсаха ми нервите накрая. В крайна сметка обаче какво друго да очакваме от треньор който е ръководил отбори от регионалните дивизии на Германия и най-големия му успех се оказа уреден мач от купата на Германия, спортен шеф ни е най-големия далаверажия във футбола за който освен комисионните няма нищо свято Костадинов и шефове които си признават, че не разбират от футбол.