Meer нека дойдат бе.
Те са си мазохисти явно. Кога ги биеш го вземат за ласка. Нека билета да е и 30лв ако искат- да се задавят с тези пари.
Те като ни паднат, е ясно какво следва
В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: В Левски бесни: Пролетното дерби на "Герена" и 30 лв. за фен
Samoyl написа:Добре бе няма ли кой да заключи безмислената тема ? Мач Левски - Цска за първенство...ще се играе след половин година и до тогава нищо не се знае.И седиме и четеме 4,5 човека които спорат в празното. Даже няма смисъл някой друг да се изказва то мнението ще му потъне в бездната. Това вашето си е личен спор направо...
Мач след половин година друг път! Ако не си разбрал е на 1ви Август

Последна промяна от levski30 на 28 юли 2010 15:47, променено общо 1 път.
UltraBlue написа:UltraBlue. написа:Thsmith написа:доста хора ги отказват цените колкото и да е гадно...
Днес приказвах с 10 тина приятели който ходят редовно уж... и 1/2 от тях реагираха "да дам 15 лв ти луд ли си"...
И аз така си виках ама днес ми звъннаха да дам пари за да ми купят билет , щото не съм от София и едва ли ще има билети в деня на мача и.. ето че ги дадох
[offtopic]Знаеш ли кога ще ги пуснат в продажба?[/offtopic]
[offtopic]Петък, Събота и Неделя до началото на мача[/offtopic]
Синьо сърце написа:emarkon написа:Че титаните са тъпи пернишки к.рви са ли го разбирате?А аз искам да питам щот не съм добре запознат-ако сега ви дадем например 5000 броя за сектор Б на националния,напролет вие не сте ли задължени да ни дадете същата бройка,независимо от това къде решите да го играете?
П.п.-Аз лично не разбирам,ако решите да играете на Васил Левски пролетта и ни дадете само сектор Г кво ще ни бъде преимуществото...
Ще ви дадем сектор Г ,ама на Герена!Свиквайте отсега,че напролет ще ни идвате на гости там!
Май няма да уживеят докато стигнат до стадиона.. то е ясно.. от сега си набирайте охрана, че София Запад ви чака пред сектор "Г" .. ако не ми вярваш - питах СЗ , кво ще стане ако играем на Герена и те това ми казаха- Мазало!

POPCORN написа:Невъзможно е да сме 5000
хубаво ще видиме кое е възможно и кое не
Ай стига се заяжда бе.. Начи неска просто се насмях от глупостите ви

LaRgO написа:ace_ventura написа:Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник![]()
Не знам ... пак помисли
Не искам да се заяждам,ама ако ние се изсипем в сектор Г сещаш ли се какво ще стане ?
Не знам,пак си помисли
Ако се изсипем там става ибаси маматЪ

Още не съм налагал свинярите с тупаници. вече съм на 28 и съвсем не ми е пък до това. все пак ако някога ми се е искало това е като бях доста по-млад. Също така твърдя, че не разбирам хората, които са на мойте години, че и по-големи, а все още им се бие по стадионите. и все пак:
Ако мислят розовите, че ще дойдат на Георги Аспарухов и ще чупят табло то или ще ги пребием ние или полицията. лично ще отида да ги ступам малко
Ако мислят розовите, че ще дойдат на Георги Аспарухов и ще чупят табло то или ще ги пребием ние или полицията. лично ще отида да ги ступам малко
- Синьо сърце
- Контакти:
Мани,ми ше додат и ония от Пловдив и става страшно. 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Кашчей написа:ace_ventura написа:UltraBlue написа:
Кое ще му счупите на герена... 10 реда седалки, дето така или иначе ще ги демонтират преди да ви пуснат там, или нарисуваната емблема?
Не искам да се заяждам, но се открва супер гледка към новото табло. И ако прибавим, че под него няма седалки и ако ти е крив мерника няма кой да удариш + наличието на каманяци по сектора, не малко хора биха точния си мерник![]()
![]()
Не знам ... пак помисли
И ще потрошите таблото, защото в главите ви дори вятър няма, така ли да разбирам тази закана?Сигурно ще изпитваш цяла година оргазъм само при мисълта, че си участвал в потрошаването на нещо хубаво и не твое?!?
Колко празен откъм интелект трябва да е един човек, за да отиде някъде с цел правене на золуми!
Когато има агитка в сектора точно там са струпани куките... под таблото има 3 метра място поне докато почне наклончето за емблемата... И ако си мислиш, че ще стоят докато ги замерят с камани.... Най много да изядете боя и отново да говорите за "полицейски произвол"

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Ще чупите вие.. 15 годишни палячовци....!Стига сте се изхвърляли по форумите,ами започнете да ходите на мачовете на свинският си отбор,че и отборите по селата имат по-голяма подкрепа..
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!