Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.

Мнениеот joring » 28 юли 2010 14:06

LaRgO написа:На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп

Аз колко пъти написах телефона и мейла на програмния им директор?
Някой въобще направили си труда звънне или да пусне 1 мейл?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 14:11

joring написа:
LaRgO написа:На хората им стига да ги питат в скайп за правата и те им вярват,независимо,че ги питат в скайп

Аз колко пъти написах телефона и мейла на програмния им директор?
Някой въобще направили си труда звънне или да пусне 1 мейл?

Незнам дали някой им е звънял,ама няколко пъти вървеше реклама по ТВ + че ще дават мача Дъндолк-Левски и Калмар - Левски .И двата мача няма да ги дават.Това според теб какво е ?
Влез в програмата на ТВ + и ще видиш,че за четвъртък пише,че ще дават два мача.От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 28 юли 2010 14:28

То много работи може да пише,ама...Тези заслужават една"синя окупация"!Говоря за Булсатком.Егати мошениците!!! :evil:

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 14:31

LaRgO написа:От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.

От кое става ясно? Няма смисъл да водим този безмислен спор.
Официалното инфо от бск е, че ако се намери кой да снима мача, то той ще бъде излъчен, за сега им е отказано от всички месни телевизии.
Последна промяна от joring на 28 юли 2010 14:32, променено общо 1 път.
Believe in better

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 14:32

joring написа:
LaRgO написа:От 19:00 и от 21:00 не пише имена,но става ясно,че мачовете са Берое-Рапид и Калмар - Левски.

Официалното инфо от бск е, че ако се намери кой да снима мача, то той ще бъде излъчен.

Добре а рекламите по ТВ + и от това ли не става ясно ?

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 14:33

LaRgO написа:Добре а рекламите по ТВ + и от това ли не става ясно ?

Незнам аз тв+ много рядко го гледам.
Believe in better

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 28 юли 2010 14:34

joring написа:

Ами там рекламираха,че ще дават мача Дъндолк - Левски и Калмар - Левски,а сега няма да ги дават.Това не е ли измама ?
Последна промяна от LaRgO на 28 юли 2010 14:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2010 14:36

Хубаво тогава, елате у нас, ще има купон с манекенки, скъп алкохол и хайвер. Ама като дойдете, да не се учудите че е заключено и няма никой?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 28 юли 2010 15:14

joring написа:

Официалното инфо от бск е, че ако се намери кой да снима мача, то той ще бъде излъчен, за сега им е отказано от всички месни телевизии.

И аз това му казвам на LaRgO.Не разбирам защо толкова яростно се нахвърляш да спориш тук,ние също пишем във форума и споделяме информацията си за да има някаква яснота.Аз не съм от Булсатком и не мога да отговарям за техните действия.Ясно е,че няма да си вкарват таралеж в гащите да обявяват,че ще дават мачове,за които са откупили ТВ правата и после да се окаже някаква измама.Иначе за какво изобщо да се хващат за това.Аз доколкото знам нито една телевизия не иска да ги предава тези мачове,явно чакат евентуално да се разбере дали някой от клубовете ще остане в играта и тогава да решават.Както сами се уверихме,наистина в Дъндолк нямаше нито една телевизия,затова и нямаше онлайн никъде в нета този мач.Явно така ще стане и с мача ЦСКА Клифтънвил.На острова по принцип не се толерира предаването на мачовете по телевизията за да има посещения,там си го гледат,така че какво им пука за нас.Надявам се да не е така и в Швеция,но ако някой знае дали са предавани предишните мачове на Калмар в ЛЕ,тогава може и да стане малко по ясно.Но искам да помоля колегите да не търсят тука на кого да изливат яда си.И мен ме е яд,но има все пак малка надежда и аз се надявам,че ако наистина има ТВ,която да снима мача в Швеция тогава и ние ще го гледаме някак.Ако някой има все пак конкретни въпроси към някого от Булсатком,БНТ и т.н. да ги отправя на тях,аз лично каквото знам съм го казал и не адвокатствам на никого,а давам само мнението си.Дано все пак успеем да глдаме мача на живо. :|

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 юли 2010 15:15

LaRgO написа:
joring написа:

Ами там рекламираха,че ще дават мача Дъндолк - Левски и Калмар - Левски,а сега няма да ги дават.Това не е ли измама ?

В крайна сметка които не е абонат на бск, няма как да гледа тв+ и да е видял рекламите. :mrgreen:
Believe in better

Върни се в “Левски”