Има ли Юнайтед шанс за титлата тази година?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

princa
Контакти:

Re: Има ли Юнайтед шанс за титлата тази година?

Мнениеот princa » 28 юли 2010 13:04

Чета тука негативните мнения срещу Ман Юнайтед и се чудя вие от коя планета падате ? :lol: Как може всяка година да се отписва Юнайтед ( толкова ли ги мразите ? ) Случайно ли е , че Юнайтед имат 11 титли за последните 20 години ? Май излиза , че е голяма случайност ... Юнайтед винаги ще са фаворит за титлата ! Сър Алекс си е Сър Алекс ! Накрая на сезона ще видим кой ще се смее последен :twisted:

Сити ако искат и 500 млн да дадът ... отбор не се прави само с пари ;)

А ако на Бербатов му тръгне тоя сезон заедно с Рууни ... червената лавина ще дере яко :twisted:

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 28 юли 2010 13:12

Чудно ми е какво правят Шити в тази компания на големите четири ? Нямат треньор , нямат колектив и нямат КЛАСА !

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 юли 2010 13:21

Има ли шанс за титлата в Англия? Как няма да имат нали играят там :lol: :lol: :lol: А сега сериозно. Манчестър Юн не може да бъде отписан. Не може да се каже същото за Сити, Тотнъм и тн. За да си шампион в Англия се иска класа, постоянство, добра и дълга скамейка и топ ниво в точния момент. За мен има 4 топ отбора- Манчестър, Арсенал, Челси и Ливърпул от които може да се очаква всичко. Миналата година Ливърпул за мен бяха осакатени от треньора. Сити и още 10 трансфера да направят нямат класа и постоянство. Тази година отново обичайните заподозрени ;)

asas
Контакти:

Мнениеот asas » 28 юли 2010 13:22

MQplaya написа:
asas написа:
MQplaya написа:Да!И не само титлата - започваме с Къмюнити Шийлд :twisted:

Е, кога е мача на коя дата, иначе ДА! СЛАВА СЛАВА МАН ЮНАЙТЕД!!!

Неделя 8 август 17:00 срещу Челси

Мерси! :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 юли 2010 13:33

trex написа:Има ли шанс за титлата в Англия? Как няма да имат нали играят там :lol: :lol: :lol: А сега сериозно. Манчестър Юн не може да бъде отписан. Не може да се каже същото за Сити, Тотнъм и тн. За да си шампион в Англия се иска класа, постоянство, добра и дълга скамейка и топ ниво в точния момент. За мен има 4 топ отбора- Манчестър, Арсенал, Челси и Ливърпул от които може да се очаква всичко. Миналата година Ливърпул за мен бяха осакатени от треньора. Сити и още 10 трансфера да направят нямат класа и постоянство. Тази година отново обичайните заподозрени ;)

Не можем да кажем, че нямат класа - Силва, Коларов, Тевез, Боатенг и да не ги изброявам нататък, но нямат постоянство и треньор. Лично за мен Манчини не е тренер за Висшата лига, защото все пак това не е корумпираната Италия, където резултата се знае още преди началото на мача.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 28 юли 2010 13:42

Вие все ги отписвате Сити, но да не забравеме Челси - отбор, които си беше от нивото на АВ и Евертън. Сега да не ми се нахвърлат феновете им, но преди Абамович Челси нямаха 50г. титла. Та мисълта ми е, че дойде Абрамович докара класен треньор пръсна една камара пари и станаха отбор. Така че Сити след година-две нищо чудно да се борят до последно за титлата. Интересно е кой ще отпадне от зана ШЛ - според мен Ливърпул.
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 28 юли 2010 13:45

gunner4life написа:Вие все ги отписвате Сити, но да не забравеме Челси - отбор, които си беше от нивото на АВ и Евертън. Сега да не ми се нахвърлат феновете им, но преди Абамович Челси нямаха 50г. титла. Та мисълта ми е, че дойде Абрамович докара класен треньор пръсна една камара пари и станаха отбор. Така че Сити след година-две нищо чудно да се борят до последно за титлата. Интересно е кой ще отпадне от зана ШЛ - според мен Ливърпул.

Така е, но едното М е различно от другото М. Моу изведе Интер до ШЛ, нещо, което не се случи с Манчини. Моу знае какво е да води и по-малък отбор - Порто и да го изведе до върха - отново ШЛ. Аз Манчини не си спомням да има такива успехи с по-малък тим. :geek:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 28 юли 2010 13:48

^
Съгласен съм. Да сравняваш Моу с Мнчини е да сравняваш каруца с ферари :lol:
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 юли 2010 13:50

В края на Октомври ще се знае дали МЮ могат да станат шампиони! Винаги, когато те стават шампиони последните 4-5 пъти това се знае още в края на Октомври!

Лично според мен МЮ няма да спечелят титлата. Пул също не могат, Арсенал... не ми се вярва, а и нека видим дали ще успеят да запазят капитана си, защото без него Арсенал може да не запазят мястото си в 4-ката! Сити?! Тия ако ще и 1 милиард да хвърлят за играчи... в скоро време няма да станат шампиони, но ще вземат някоя купичка. Просто цялата тая сбирщина от звездни играчи трябва да се обиграе и да се изгради истински колектив, което в Сити трудно ще стане, защото по време на всеки трансферен прозорец при тях има ебати промените.. идват един куп играчи, а други си тръгват и колектива почва да се гради отначало. За капак и треньора им не е най-подходящият, за да ги изведе до титлата. И колкото и да не ми се иска останаха Челси, които към момента поне според мен имат най-голям шанс за титлата. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 28 юли 2010 13:52

За първенството имат някакъв шанс. Но, за съжаление, ако не вземат повече футболисти, нямат шанс в Европа.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Върни се в “Манчестър Ю”